Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
W Nowym Roku życzę nam wszystkim oczywiście 🦠🤰🏻! Żebyśmy się nie zatraciły w staraniach, uczyły się odpuszczać czasem a czasem zawalczyć o to co ważne 💪🏼. Wszystkim życzę aby ten rok był piękny, pełen wzruszeń i pierwszych razów oraz żeby libido między wami sprzyjało cały cykl 🙈🔥🤪
Bialeekk, M94, Meeg, Emka06, Rica, Karina123, Cotakoza, Jo88, Kania_czubajka, ChocoMonster, Evondita82, Atomówka , Jagodecka, Anett93, Pfry, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Jeśli myślimy o tym samym Szymonie Mosznym to jest to brat mojej koleżanki 🙈
Tak coś mi zadzwoniło, że gdzieś kojarzę gościa.
Ach ten fejsbuczek 🤐 -
Białek ja do testowania wrócę pewnie w marcu, więc wpisz mnie na wolnego strzelca ☺️
Mimo to zostaje na wątkach z Wami, będę bacznie przyglądać się jak pierwsze strony zapełniają się brzuszkami 🧐🍀
Życzę Wam aby 2023 rok był dokładnie taki o jakim marzycie 🥰 ❤️
Tym zafasolkowanym życzę nudnych ciąż i spełnienia się w roli mamusiek, bo ten przyszły rok będzie dla Was naprawdę magiczny ✨
A tym jeszcze niezafaslowanym życzę ujrzenia wymarzonych dwóch kresek - w przyszłym roku będzie przecież tyle nowych szans ❤️
Właśnie jestem na etapie pakowania się - test pokazał biel także mogę bawić się bez wyrzutów sumienia 😁 zaraz siadam do tworzenia mapy marzeń 🥰 mam zamiar namówić na to również Męża ☺️ a Wy korzystacie z takich wizualizacji?
I pamiętajcie Laski - wszystko w życiu dzieje się po coś. Może te starania miały na celu to, że "spotkałyśmy się" właśnie w tym miejscu, "poznałyśmy" wiele dobrych dusz i cała ta sytuacja zmieniła malutką część Naszego światopoglądu.
Wierzę, głęboko wierzę, że te niepowodzenia szlifują Nas, Nasz charakter jak diament i nigdy nie pozwólmy by zgasł w Nas ten blask - a w najciemniejszych okresach nie bójmy się szukać pomocy - czy to u bliskich czy profesjonalistów. Wszystkie będziemy tuliły maluszki, zobaczycie ✊🏻Sara30, Meeg, M94, Bialeekk, Niemampomyslunanick, Emka06, Amunicja, Karina123, Jo88, rozalaa, kropka27, ChocoMonster, oloska, Beezi, agentka93, Evondita82, Atomówka , Ancalime, Anett93, Pfry, Kil lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Kurcze zmartwilyscie mnie z tym wpływem kreatyny na jakość nasienia. Mój mąż stosuje to już od dłuższego czasu ale w internecie nie ma jednoznacznych odpowiedzi czy wpływa czy nie.
Jakby któraś z was miała jakieś info od lekarzy to dajcie znać. -
Lipcowa wrote:Białek ja do testowania wrócę pewnie w marcu, więc wpisz mnie na wolnego strzelca ☺️
Mimo to zostaje na wątkach z Wami, będę bacznie przyglądać się jak pierwsze strony zapełniają się brzuszkami 🧐🍀
Życzę Wam aby 2023 rok był dokładnie taki o jakim marzycie 🥰 ❤️
Tym zafasolkowanym życzę nudnych ciąż i spełnienia się w roli mamusiek, bo ten przyszły rok będzie dla Was naprawdę magiczny ✨
A tym jeszcze niezafaslowanym życzę ujrzenia wymarzonych dwóch kresek - w przyszłym roku będzie przecież tyle nowych szans ❤️
Właśnie jestem na etapie pakowania się - test pokazał biel także mogę bawić się bez wyrzutów sumienia 😁 zaraz siadam do tworzenia mapy marzeń 🥰 mam zamiar namówić na to również Męża ☺️ a Wy korzystacie z takich wizualizacji?
I pamiętajcie Laski - wszystko w życiu dzieje się po coś. Może te starania miały na celu to, że "spotkałyśmy się" właśnie w tym miejscu, "poznałyśmy" wiele dobrych dusz i cała ta sytuacja zmieniła malutką część Naszego światopoglądu.
Wierzę, głęboko wierzę, że te niepowodzenia szlifują Nas, Nasz charakter jak diament i nigdy nie pozwólmy by zgasł w Nas ten blask - a w najciemniejszych okresach nie bójmy się szukać pomocy - czy to u bliskich czy profesjonalistów. Wszystkie będziemy tuliły maluszki, zobaczycie ✊🏻
Nic dodać nic ująć!!👏🏽❤️
Niech się dzieje magia✨🤰🏽🍀Lipcowa lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
izzy91 wrote:Kurcze zmartwilyscie mnie z tym wpływem kreatyny na jakość nasienia. Mój mąż stosuje to już od dłuższego czasu ale w internecie nie ma jednoznacznych odpowiedzi czy wpływa czy nie.
Jakby któraś z was miała jakieś info od lekarzy to dajcie znać.
Wyczytałam, że w „za dużych” dawkach może mieć wpływ.
Link;
https://dimedic.eu/pl/wiedza/kreatyna-a-potencja-czy-suplementacja-wplywa-na-erekcjeizzy91 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:No mam nadzieję, że tempka nie zrobi mnie w konia😂😂🫣
M94, Bialeekk, Lipcowa, ChocoMonster lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Lipcowa, pięknie to napisałaś! Wzruszyły mnie Twoje słowa 🥹 Bije od Ciebie tyle pozytywnej energii ✨️ Życzę sobie na ten nowy rok takiego optymizmu, jak u Ciebie 🥰
Lipcowa, ChocoMonster lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Cześć laski, jako że dziś ostatni dzień roku, to składam wam najserdeczniejsze życzenia! 2023 rok będzie nasz, bez wątpliwości ❤️
A teraz powiedzcie: jakie macie postanowienia noworoczne?
Ja od dłuższego czasu staram się walczyć o regularność, próbuje ją wypracować na różnych płaszczyznach. Dodatkowo, uwaga, będę mniej przeklinać 😆 mam nadzieję, że to się uda, chociaż jak się zapale,to niejeden szewc by się nie powstydził.
A jak u Was z postanowieniami? -
Kania_czubajka wrote:Cześć laski, jako że dziś ostatni dzień roku, to składam wam najserdeczniejsze życzenia! 2023 rok będzie nasz, bez wątpliwości ❤️
Ja od dłuższego czasu staram się walczyć o regularność, próbuje ją wypracować na różnych płaszczyznach. Dodatkowo, uwaga, będę mniej przeklinać 😆 mam nadzieję, że to się uda, chociaż jak się zapale,to niejeden szewc by się nie powstydził.
A jak u Was z postanowieniami?
Ale jak co roku robię postanowienia tak większość jakoś umiera śmiercią naturalną 😆
Trzymam kciuki za twoje postanowienia 🤞😃Kania_czubajka, Marikamb lubią tę wiadomość
-
Emka06 wrote:Lipcowa, pięknie to napisałaś! Wzruszyły mnie Twoje słowa 🥹 Bije od Ciebie tyle pozytywnej energii ✨️ Życzę sobie na ten nowy rok takiego optymizmu, jak u Ciebie 🥰
Dziękuję ❤️
Łaap ✨✨✨✨ mój optymizm leci wprost do Twojego serduszka - niech zagości tam cały rok! 😁Emka06 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Lipcowa pięknie to napisałaś 😍
I ja Wam dziewczyny życzę, żeby 2023 rok przyniósł Wam upragniony tupot małych stópek 🤰
Co do wizualizacji owszem robię taka- drukuje i chowam za case pod telefonem, wtedy zawsze mam mapę marzeń pod ręka i mogę do niej zajrzeć w każdej chwili. Pisze sobie tez karteczkę z marzeniami/ celami.
Moje postanowienia noworoczne to przede wszystkim zadbanie o siebie- chciałbym poprawić dietę, bardziej unikać alkoholu, ruszać się więcej.
A z takich zawodowych marzeń to chciałabym aby firma się rozwijała i przynosiła większe zyski co pomoże mi w leczeniu niepłodności. Na obecnym etapie jest to dla mnie trudny wydatek.
Chciałabym tez podróżować i nie odsuwać wyjazdów na „ może będę w ciąży”
I tak najzwyczajniej być szczęśliwa 😍
Lipcowa, Emka06, Kania_czubajka, agentka93 lubią tę wiadomość
👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
Emka06 wrote:Jak tak patrzę na Twój wykres to oprócz pięknej temperatury dostrzegam bardzo intensywny cykl 😈 Napiszę tak, jak napisałam Choco (i się sprawdziło!): któryś żołnierz musi trafić do celu!😎
🤭🤭 w takim razie mam nadzieję, że znów się spełni❤️Emka06 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
U mnie z postanowień?
Trochę schudnąć, odstawic całkowicie alkohol, być bardziej systematyczna i mniej nerwowa 🫣
Mniej przeklinać 🤭 i trzymać czasem język za zębami
Zadbać bardziej o swoje zdrowie fizyczne i urodę 😊
I najważniejsze - być lepszą mamą 😊
Marzenia? Najważniejsze jest nie do spełnienia a poza tym mam wszystko ❤️
Z takich przyziemnych, chciałabym abyśmy w 2023 zrobili od A do Z górę domu
Ja już dostałam prezent noworoczny.
Samochód mi się zje... 🤬🤬🤬🤬
Także na dzień dobry z tysiaka muszę wyciągnąć 😡Kania_czubajka, Lipcowa, Karina123 lubią tę wiadomość
-
Kania_czubajka wrote:Cześć laski, jako że dziś ostatni dzień roku, to składam wam najserdeczniejsze życzenia! 2023 rok będzie nasz, bez wątpliwości ❤️
Ojej ja to mam masę postanowień 😅 chociaż może to bardziej cele do osiągnięcia 💪🏻
Ale mam zamiar albo schudnąć 12 kg 🐷 albo przytyć z 10 🤰🏻.
Dodatkowo mamy zamiar z Mężem kupić działkę obok Naszej - marzy mi się sad i własna szklarnia 😎 a jesienią mam zamiar pójść na studia - socjoterapie ☺️
A z takich krótkoterminowych to lot w tunelu areo i w końcu jazda na jakiś torze motocrossowym (muszę tylko jeszcze zbroje kupić, bo stary zawału dostanie 😅). 😁
Kania_czubajka, Beezi, Ancalime, Aleksandra_joanna_p, Kil lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Dziewczyny życzę Wam w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze dla Was
Posile się życzeniami, które dostałam od Naszego genetyka bo są w punkt
"Aby w ogólnym rozrachunku wykonanej i doświadczonej dobroci wszystko się zgadzało ❤️"izzy91, Emka06, Lipcowa, Cotakoza, Bialeekk, Jo88, ChocoMonster, Kania_czubajka, M94, Beezi, Evondita82, Ancalime, Aleksandra_joanna_p, Anett93, .aś. lubią tę wiadomość
-
Z takich moich własnych postanowień to chciałabym wrócić do regularnych treningów, dodać jakieś nowe aktywności sportowe (basen, joga).
Przeczytać chociaż 3 książki
I ogarnąć zdrowie psychiczne😊
Ze starym na wieczór zrobimy sobie nasze wspólne postanowienia na nowy rok- taka nasza mini tradycja😁Kania_czubajka lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
A wizualizacji jeszcze nigdy nie próbowałam, ale za to „gadam” sobie do wszechświata- pytania kwantowe 😅
I dużo manifestuje😁✨Karina123 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Hej, przepraszam że tak się wbijam raz na jakiś czas, ale mąż ma urlop i ogarniamy to co nie dam rady jak go nie ma, do tego wiadomo święta itd. Życzę też Wam spełniania marzeń na Nowy Rok, żeby każda z nas zobaczyła w tym roku upragnione 2 kreski ⏸️💚
Mam pytanie, które hormony warto zbadać przy wrażliwych piersiach w czasie cyklu ?
Gdy przyszedł okres pierś była wrażliwa bardzo rzadko i to przeważnie może godzinę wieczorem, okres skończył się wczoraj a od dziś od rana znów jest wrażliwa (tylko lewa) jak nie bok to sutek. (Na USG byłam 4 miesiące temu, nie wyczuwam też żadnego guzka )
Czytałam na 1 stronie te w 3dc ale teraz jestem w 7dc a na badania ewentualnie mogę iść w 9dc. Czy np estradiol i lh wystarczy -
Ja walczę właśnie o te regularność swoją, bo coś sobie postanawiam,ale zaraz to porzucam. Z wieloma rzeczami tak było, np ze szczotkowaniem ciała na sucho, no może z 4 razy to zrobiłam a potem znowu przerwa. Z jogą to samo, już już mam zapał, już mi się uda poćwiczyć z 3 tygodnie i dupa.
W grudniu popuściłam lejce z jedzeniem, ale jeszcze tylko dziś i od jutra powrót do nornalnego ,zdrowego odżywiania 👍