Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie rozkreca sie małpa
takze nic z tego, NAC mi skrocil cykl z 28 do 24 dni. Nastepna szansa najwczesniej w czerwcu, wiec zegnam sie z Wami na razie, bo nie mam siły na udział w forum ze swiadomoscia ze tyle cykli stracone.
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Dziewczyny tez Wam apka na iosa tak dziwnie dziś skaluje forum? Nawet telefon zresetowałam i nic to nie dało 🙄.
Mnie dziś złapało choróbsko.
Mimo wszystko na rozmowie nie było zle i dałam radezobaczymy co dalej
.
makówka, .aś., RiverS lubią tę wiadomość
-
pluto_nova wrote:Hejka dziewczyny! Wpadam z aktualizacją, ale najpierw wszystkim styczniowym zaciążonym gratuluję, a te którym się nie udało tulę z całych sił!
Ja byłam dzisiaj odebrać wyniki histopatologiczne materiału pobranego podczas operacji (miał być po 4 tygodniach, a wczoraj minęło 7 i dopiero wczoraj był - no cóż, NFZ 😅), ale wszystko ok, żadnych zmian, jedynie obraz morfologiczny potwierdził występowanie u mnie niszy po CC, której już nie mam 😝 We wtorek mam kontrolę u swojego gina i zobaczymy jak tam wszystko wygląda (mam mega wielką nadzieję, że jednak skróci mi bana na starania, bo czytałam inne zagraniczne publikacje z takich samych przypadków i operacji jak moja i tam kazali wstrzymać się ze staraniami tylko 3 miesiące, a nie 6).
Oczywiście jak będę po wizycie to dam Wam znaćpluto_nova lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Pluto jak dobrze Cię widzieć! ☺️
Trzymam kciuki aby udało się skrócić bana jak najbardziej i żebyś szybko wróciła do starań ☺️☺️pluto_nova lubi tę wiadomość
-
Nowanna wrote:Dziewczyny tez Wam apka na iosa tak dziwnie dziś skaluje forum? Nawet telefon zresetowałam i nic to nie dało 🙄.
Mnie dziś złapało choróbsko.
Mimo wszystko na rozmowie nie było zle i dałam radezobaczymy co dalej
.
Lipcowa ma tez ten link w podpisieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2023, 20:17
Nowanna lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Piękne te wasze bety dziewczyny! Gratuluję🥰🍀🤰🏽
Ja mam trochę żalpost😕
Jestem 6dpo, duży spadek tempki dziś i zero objawów🤷🏽♀️ nic mnie nie kłuje, nic nie szczypie. Nie czuję nawet, że mogło się udać🙄 Miałam nadzieję, że wyjeżdżając za granicę będziemy już w dwupaku, a tu się chyba nic nie szykuje😒Kamsi, 01lilibeth01, Rica, Oli123 lubią tę wiadomość
-
To chyba ja tak mieszam 🙊 a też zastanawiałam się co jest nie tak 😅 zaraz spróbuje edytować link 😉
Kropkaxyz lubi tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Piękne te wasze bety dziewczyny! Gratuluję🥰🍀🤰🏽
Ja mam trochę żalpost😕
Jestem 6dpo, duży spadek tempki dziś i zero objawów🤷🏽♀️ nic mnie nie kłuje, nic nie szczypie. Nie czuję nawet, że mogło się udać🙄 Miałam nadzieję, że wyjeżdżając za granicę będziemy już w dwupaku, a tu się chyba nic nie szykuje😒
Dzisiejsza tempka jest tez zaburzona przez Twoje wybudzania się, ciężko stwierdzić, czy jest wiarygodna. Ja bym się nie nakręcała w żadną ze stron, za chwilkę bedziesz mogła testować i wszystko będzie wiadomo 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2023, 20:28
Bialeekk, RiverS lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Mart768 wrote:Dziewczyny u mnie rozkreca sie małpa
takze nic z tego, NAC mi skrocil cykl z 28 do 24 dni. Nastepna szansa najwczesniej w czerwcu, wiec zegnam sie z Wami na razie, bo nie mam siły na udział w forum ze swiadomoscia ze tyle cykli stracone.
-
Białek 6 dpo to bardzo wcześnie na jakiekolwiek objawy - daj sobie czas 😉
Bialeekk, Rica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, lepiej teraz? 😉
Longanimity lubi tę wiadomość
-
Ja mam trochę żalpost😕
Jestem 6dpo, duży spadek tempki dziś i zero objawów🤷🏽♀️ nic mnie nie kłuje, nic nie szczypie. Nie czuję nawet, że mogło się udać🙄 Miałam nadzieję, że wyjeżdżając za granicę będziemy już w dwupaku, a tu się chyba nic nie szykuje😒
6 dpo to nie ma prawa być żadnych objawówja w dwóch ciążach nic, jakbym testów nie robiła to nawet bym nie wiedziała
Bialeekk lubi tę wiadomość
-
Ja mam trochę żalpost😕
Ja za to po potwierdzeniu owulacji temperaturą zrezygnowałam z mierzenia. Nie chcę się tym fiksować i tak za dużo myślę o tym 😊Bialeekk lubi tę wiadomość
-
Ja mam trochę żalpost😕
Jestem 6dpo, duży spadek tempki dziś i zero objawów🤷🏽♀️ nic mnie nie kłuje, nic nie szczypie. Nie czuję nawet, że mogło się udać🙄 Miałam nadzieję, że wyjeżdżając za granicę będziemy już w dwupaku, a tu się chyba nic nie szykuje😒Bialeekk lubi tę wiadomość
PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
Bialeek naprawdę brak objawów nie świadczy o niczym
Tym bardziej, że jeśli dobrze kojarzę przez ostatnie dwa cykle myślałas, że czujesz implantację etc
Wydaje mi się, że bardzo możliwe, że po 4 cyklach jesteś po prostu spokojniejsza w znajdowaniu symptomów.
Bialeekk lubi tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Bialeekk jutro już pewnie temp. odbije i będziesz mieć banana na ustach 😁 Jest cały czas szansa na ciążę więc głowa do góry 🙂
Mart768 ojjj ciekawe czemu taki krótki cykl 😐 Szkoda, że musicie czekać do czerwca ale nim się obrócisz to czas zleci. Oby Wam się się od razu poszczęściło 🙂Bialeekk lubi tę wiadomość
-
Ja mam trochę żalpost😕
Totalnie myślałam, że będę miała okres spóźniony i w poniedziałek jeszcze sobie wypiłam energola. 🫣 (nie bijcie, to była chęć na tigera mango, za nim zrobiłam test 😆. Żadnych ukłuć, bolesności nic, jedynie dużo śluzu, ale już w grudniu tak miałam, i skończyło się gigantycznym 🦍. Ja oczekiwałam krwawienia implantacyjnego, ale nic takiego nie doczekałam. Więc równie dobrze PMS może być objawem, jak u mnie. Ale zgadzam się z tymi wiadomościami, które się powielały, że objawy po zapłodnieniu i zagnieżdżeniu, są takie jak PMS. Spoko, ja się spodziewałam nie wiadomo czego 🫣.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2023, 20:36
Bialeekk, RiverS lubią tę wiadomość
👩 31 l.
AMH 2,72
MTHFR, PAI: hetero
Hashimoto
🧔🏻♂️ 36 l.
Obniżone wyniki nasienia.
Walczymy o poprawę wyników.
-> następna wizyta 14.08.2025
02.03.2023 - 💔 -
pluto_nova wrote:Hejka dziewczyny! Wpadam z aktualizacją, ale najpierw wszystkim styczniowym zaciążonym gratuluję, a te którym się nie udało tulę z całych sił!
Ja byłam dzisiaj odebrać wyniki histopatologiczne materiału pobranego podczas operacji (miał być po 4 tygodniach, a wczoraj minęło 7 i dopiero wczoraj był - no cóż, NFZ 😅), ale wszystko ok, żadnych zmian, jedynie obraz morfologiczny potwierdził występowanie u mnie niszy po CC, której już nie mam 😝 We wtorek mam kontrolę u swojego gina i zobaczymy jak tam wszystko wygląda (mam mega wielką nadzieję, że jednak skróci mi bana na starania, bo czytałam inne zagraniczne publikacje z takich samych przypadków i operacji jak moja i tam kazali wstrzymać się ze staraniami tylko 3 miesiące, a nie 6).
Oczywiście jak będę po wizycie to dam Wam znać
Cześć. Jeju co to nisza po CC?Pierwszy raz słyszę o czymś takim:)2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Mart768 wrote:Dziewczyny u mnie rozkreca sie małpa
Przykro mi
A dlaczego dopiero w czerwcu?