Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho! Zaglądam tu do was regularnie i kurcze tak się nie mogę doczekać waszych prenatalnych😍😍
Jak tam się czujecie moje Ciężarówki?😁🌷Meeg, Ancalime lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Białek u nas się dzieje bi ciągle jesteśmy na początku naszej ciężarowej drogi i chyba wszystkie chcemy dojechać już do prenatalnych i odetchnac z ulgą.
Ja od 2 dni czuje się doskonale przypływ energii słońce, brak mdłości i oczywiście zamiast się cieszyć i odpoczywać zaczyna się stres. Niestety mamy też straty na wątku dlatego tak słodko gorzko 😔
Oby już nic więcej złego się nie wydarzyło.🙏❤️
Widziałam że ty twardo czekasz z testowaniem do jutra 🙂 Kuciki trzymam mocne mam nadzieję że wysikasz wymarzone kreseczki 😘 -
Bialeekk wrote:Hej ho! Zaglądam tu do was regularnie i kurcze tak się nie mogę doczekać waszych prenatalnych😍😍
Jak tam się czujecie moje Ciężarówki?😁🌷
Ja się czuję naprawdę dobrze, zaskakująco. Bolą mnie cycki trochę, trochę jestem senna ogólnie i od czasu do czasu kłuje mnie w brzuchu ale to dziewczyny mi tu mówią że to normalne ☺️
Widziałam jak dziś pisałaś że znów u Ciebie śluz - pamiętaj,ten śluz dziwny to był u mnie pierwszy objaw ciąży 😅 -
@Meeg kochana, na pewno będzie wszystko w porządku!💛
Widziałam na pierwszej stronie i tak mi jest przykro, że kogoś to spotkało😪 ehh życie jest naprawdę niesprawiedliwe!
Trzymam kciuki, żeby wątek widział już tylko same pozytywne sytuacje❤️🌸Meeg, Ancalime lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
@Kania! Dziękuje kochana!😁❤️
U ciebie tez był taki wodnisty śluz?🫣
Dziś rano myślałam, że już @ przyszła tak było „mokro”😳 pare dni wcześniej był rozciągliwy…
Nie wiem o co kaman, nawet się nie nastawiam na nic, ale to nie są moje objawy @ i nawet nie czuje się jakby miała nadejść😅😂 chociaż pewnie jutro się ogromnie rozczaruje..👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Ogoorkowa wrote:Białek, ja też zaglądałam dzis na marcowy, czy może się jednak zlamalas i dzisiaj testowałaś 😆🤞
Nie ma opcji😂 Już tyle czasu wytrzymałam, że do jutra to już chwila moment😁🤞🏽👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:@Kania! Dziękuje kochana!😁❤️
U ciebie tez był taki wodnisty śluz?🫣
Dziś rano myślałam, że już @ przyszła tak było „mokro”😳 pare dni wcześniej był rozciągliwy…
Nie wiem o co kaman, nawet się nie nastawiam na nic, ale to nie są moje objawy @ i nawet nie czuje się jakby miała nadejść😅😂 chociaż pewnie jutro się ogromnie rozczaruje.. -
Kania_czubajka wrote:Taki mój był wodnisty ale w kolorze trochę białym ,przed samym testem właśnie
U mnie tez tak właśnie jest, biały, ale czasem bezbarwny🫣👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialekk kciuki jutro 🤞🤞🤞
U mnie też było śluzu. Wyglądało to jak "dni płodne - niekończąca się opowieść". I nie wiem czy pamiętasz, ale ja miałam objawy ciąży w zasadzie od samiutkiej implantacji. Na początku czułam się jak chora - dreszcze, osłabienie, senność. Pierwsze mdłości pojawiły się też jeszcze przed testem. Ale np ból piersi dopiero później. U mnie też takim dziwnym objawem ciąży było kłucie / ciągnięcie jajnika w zasadzie od samiutkiej owulacji. Nigdy tak nie mam przed @
Ale to u mnie. A każda z nas jest innakciukam za jutro
My wróciliśmy z randevouis po Castoramie (plus taki że namówiłam starego na takiego hamskiego wielkiego hot doga z budki 😆). Uznaliśmy, że nasz remont będzie bardzo tani dzięki mojemu gustowi - nie podobają mi się gresy, nie chcę nic wydziwianego, żadnych marmurów na blacie 😆
Miłość do Skandynawii i drewna trwa 😆
Słuchajcie, taki offtop. Czy któraś z Was używa elektrycznej golarki? Mam okrutnie wrażliwą skórę i po goleniu klasyczną maszynką (przerobiłam chyba większość, jakie są na rynku + większość specyfików) i po każdym goleniu mam nieznośną swędzącą wysypkę zwłaszcza na udach i okolicy bikini. Macie jakąś, którą możecie polecić? -
Sara30 wrote:Bialekk kciuki jutro 🤞🤞🤞
U mnie też było śluzu. Wyglądało to jak "dni płodne - niekończąca się opowieść". I nie wiem czy pamiętasz, ale ja miałam objawy ciąży w zasadzie od samiutkiej implantacji. Na początku czułam się jak chora - dreszcze, osłabienie, senność. Pierwsze mdłości pojawiły się też jeszcze przed testem. Ale np ból piersi dopiero później. U mnie też takim dziwnym objawem ciąży było kłucie / ciągnięcie jajnika w zasadzie od samiutkiej owulacji. Nigdy tak nie mam przed @
Ale to u mnie. A każda z nas jest innakciukam za jutro
My wróciliśmy z randevouis po Castoramie (plus taki że namówiłam starego na takiego hamskiego wielkiego hot doga z budki 😆). Uznaliśmy, że nasz remont będzie bardzo tani dzięki mojemu gustowi - nie podobają mi się gresy, nie chcę nic wydziwianego, żadnych marmurów na blacie 😆
Miłość do Skandynawii i drewna trwa 😆
Słuchajcie, taki offtop. Czy któraś z Was używa elektrycznej golarki? Mam okrutnie wrażliwą skórę i po goleniu klasyczną maszynką (przerobiłam chyba większość, jakie są na rynku + większość specyfików) i po każdym goleniu mam nieznośną swędzącą wysypkę zwłaszcza na udach i okolicy bikini. Macie jakąś, którą możecie polecić? -
Maiora kiedyś chodziłam na depilację woskiem ale mi tak szybko włoski odrastają, że to upierdliwe
katowalam się depilatorem ale o ile łydki spoko tak wewnętrzna strona ud 😵💫 dramat
Kciuki za wizytę 🤞 -
Ja też mam wrażliwe okolice również ale od kiedy po goleniu spryskuje skórę czymś do dezynfekcji, problem zniknął. Najczęściej używam "perfum" które dostałam na prezent a mi nie leżą ale tam sprawdzają się idealnie 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2023, 15:50
-
Niuśka też próbowałam bez paska
Meeg próbowałam z perfumami, pudrem dla dzieci 🙄 puder działa kojąco ale krostki i tak są.
Kiedyś miałam przy depilatorzr nakładkę do golenia i to się sprawdzało ale postanowiła się zepsuć 🙄 -
Ja zainwestowałam w depilator IPL, ale nie wiem czy w ciąży można, niby pisali ze na pół roku działa ale jak nogi zrobilam ze 2 lata temu to takich ciemnych włosków mam może kilka, pod pachami też super.👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Jakiś katar mnie dopadł.. nie wiem tylko czy to choroba czy to te pylące leszczyny, ale w sumie nigdy żadnej alergii nie miałam 🤔
Jeśli chodzi o depilację to ja tylko depilator, jadę całe nogi i jest ok 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2023, 16:02
-
Longanimity wrote:Ja zainwestowałam w depilator IPL, ale nie wiem czy w ciąży można, niby pisali ze na pół roku działa ale jak nogi zrobilam ze 2 lata temu to takich ciemnych włosków mam może kilka, pod pachami też super.
Myślałam kiedyś o tym ale moja keżanka zainwestowała i była niezadowolona, wielkorotność powotrzeń ja zniechęciła i chyba po kilku miesiącach używania poddała się. -
Meeg wrote:Myślałam kiedyś o tym ale moja keżanka zainwestowała i była niezadowolona, wielkorotność powotrzeń ja zniechęciła i chyba po kilku miesiącach używania poddała się.
Zależy od cery, koloru włosów i pewnie modelu który się używa. Tyle że w ciąży I tak nie można (piszą że, ze względów etycznych nie prowadzi się badań więc z założenia nie polecają) także narazie i tak odpada dla nas 😉Meeg lubi tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g