Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Lidia jest super ❤️ mi się jeszcze podoba Wanda. Ale dla odmiany zdrobnienie - Wandzia, już nie 🤷
Niuśka, Kania_czubajka, Ancalime lubią tę wiadomość
-
U mnie całe życie chciałam Helenę, ale doszliśmy do wniosku (przez koleżankę z przedszkola mojej szwagierki 😅) że Helena do codziennego korzystania jest nie dla nas, więc będzie Diana Helena 🤞
Chyba, że będzie chłopak, to wtedy nie wiem co zrobię 🫣 Ja proponowałam Teodora właśnie, to mąż jest na nie, a Leona ma moja siostra, super chłopak 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2023, 16:56
Ogoorkowa, Meeg lubią tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Sara30 wrote:Lidia jest super ❤️ mi się jeszcze podoba Wanda. Ale dla odmiany zdrobnienie - Wandzia, już nie 🤷
-
Kasio wrote:Łucja mi też bardzo bardzo się podoba, ale znowu - mężowi nie... Jeszcze Maja, Małgorzata, Melisa, Oliwia, Marika, Laura, Lidia... I Patrycja bo nigdy nie poznałam niefajnej Patrycji, wszystkie Patrycje to superlaski 😉 Byłoby z czego wybierać gdyby mój mąż nie był taki uparty! 😠
ahahhah
-
Mi się zawsze podobało "Sara"
ale kto z plakatu Toli skojarzył nazwisko ten wie, że dziecku tego nie zrobię 😂😂😂
Mart768 lubi tę wiadomość
-
Kasio wrote:Ida też mi się podoba, ogólnie dużo imion dziewczęcych mi się podoba (mężowi tylko Helena), z chłopakiem mamy problem... Ja chciałabym Leona, mąż się upiera przy Teodorze... Do małego można by mówić Teoś, Teo, a do takiego nastolatka? Teodorze? 🙈 Nie czuję tego
Ja uwielbiam krótkie imiona najlepiej jednosylabowe, wydają mi się najbardziej uniwersalne przez całe życie można używać jednej formy bez kombinowania.
O ile jeszcze dla dziewczynki są takie to u chłopców to już przeważnie jest już skrot jak właśnie Teo i LeoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2023, 17:27
-
Meeg wrote:Ja uwielbiam krótkie imiona najlepiej jednosylabowe, wydają mi się najbardziej uniwersalne przez całe życie można używać jednej formy bez kombinowania.
O ile jeszcze dla dziewczynki są takie to u chłopców to już przeważnie jest już skrot jak właśnie Teo i Leo
Ja też lubię krótkie imiona i zgadzam się, dla dziewczynek można mnożyć przykłady a dla chłopców?
Moja siostra ma syna Antka. Za każdym razem jak go wola, słyszę w głowie kabaret Ani Mru Mru i skecz "smok" 😂😂😂😂Meeg lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Powoli wracam do żywych po dzisiejszym dniu.
Sara współczuję Pani Pierdolniętej na sali. Mam nadzieję że przeżyjesz to bez większego uszczerbku na psychice. Jakbyś zaczęła po tym zwracać się do syna "Emilu podaj mamuni masełko" to nie omieszkamy nawrócić cię na prawidłowe tory 😂
Helenka imię przepiękne. Moja koleżanka ma córkę Helenkę i mówi o niej "Helenita" uwielbiam to!
Ja mam dużo imion które mi się podobają i macie rację gdyby nie to że mój mąż jest bardzo uparty to miałabym z czego wybierać.
My w związku z tym że jesteśmy oboje uparci to imiona mamy wybrane kompromisem od dobrych paru lat i są to jedyne imiona do których żadne z nas nie ma zastrzeżeń. Córka będzie Laura a Syn Bartosz 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2023, 18:29
Meeg lubi tę wiadomość
-
Pni Pierdolnieta wygrała dzisiaj rozgrywki
Sara, dużo spokoju i poczucia humoru na najbliższe dni 😅🤞
Ja dzisiaj się czuje ciut lepiej niż ostatnimi dniami, mniejsze mdlosci, czekoladki od kolegów z pracy + hamburger na obiad od męża zrobiły mi dzień 😁
I kupiłam stanik na moj nowy rozmiar 😁
Agentka, dobrze,że wybadalas ta heparyne!
Ps, też macie takie owlosione brzuchy ? 🫣 dzisiaj w przymierzalni się sama zdziwiłam co mi tam tak porosło... 😅PAI-1, MTHFR - homo❌
10.2023 🎀❤️ (2 cs)
05.2025 👼🏻💔 (T13, 14+0, 2 cs)
Kariotyp ❓ -
O kur**
Dziewczyny....
BANANIK!
Heleno, zjesz bananika? 🤯
Maiora uwielbiam Heleniteja na Tolkę mówię Tolka, Tolson, Tolkien, Tolek
A Emil ma ksywę w domu.... Chudy 😂
Jakbyście go zobaczyły, to byście wiedziały dlaczego 😂🙈
A Laura i Bartosz piękne ❤️
Mi się z męskich podobało zawsze Miron -
Sara30 wrote:O kur**
Dziewczyny....
BANANIK!
Heleno, zjesz bananika? 🤯
Maiora uwielbiam Heleniteja na Tolkę mówię Tolka, Tolson, Tolkien, Tolek
A Emil ma ksywę w domu.... Chudy 😂
Jakbyście go zobaczyły, to byście wiedziały dlaczego 😂🙈
A Laura i Bartosz piękne ❤️
Mi się z męskich podobało zawsze Miron
U mojej siostry jest Zuzia na którą mówimy Bubza albo Bubunia bo tak nazwał ją jej brat jak się urodziła. Jej brat to Staś na którego mówimy kudłaty albo szczerbaty bo fryz ma jak wkur** Chopin i wypadają mu zęby.
A u drugiej siostry jest Kamil na którego mówimy Klunio bo jest małą słodką kluseczką 😂🙂 -
Maiora wrote:Babka ewidentnie zrobiła mi dzień 😂😂 bananik kur**co to wgl za słowo 😂😂😂
U mojej siostry jest Zuzia na którą mówimy Bubza albo Bubunia bo tak nazwał ją jej brat jak się urodziła. Jej brat to Staś na którego mówimy kudłaty albo szczerbaty bo fryz ma jak wkur** Chopin i wypadają mu zęby.
A u drugiej siostry jest Kamil na którego mówimy Klunio bo jest małą słodką kluseczką 😂🙂
Ja też lubię nazywać dzieci przeróżnie i często z mężem mówimy na starszych.... Szczurki 😂
Moi rodzice oczywiście oburzeni jak można tak dzieci nazywać. A to przecież pieszczotliwie
-
Sara30 wrote:Ja też lubię nazywać dzieci przeróżnie i często z mężem mówimy na starszych.... Szczurki 😂
Moi rodzice oczywiście oburzeni jak można tak dzieci nazywać. A to przecież pieszczotliwie -
Maiora wrote:U nas w rodzinie każdy ma jakąś ksywkę 😂 łącznie z moimi rodzicami 😂
U mnie też większość 😆
Ogólnie mam rodzinę bez kija w ...i nikt się nie obraża jak się pośmiejemy z niego (mój mąż pod choinkę dostał szampon i odżywkę od teściów. Nie byłoby w tym nic śmiesznego gdyby nie fakt, że jest łysy 😂)
Maiora, Kania_czubajka, Kasio, Ancalime, RiverS, Ogoorkowa, Natosia lubią tę wiadomość
-
Helenita kojarzy mi się z taką babeczką z Żon Hollywood- kojarzycie
? Nie myślałam nigdy o tym imieniu, ale, jak tak dziś czytam to warte rozważenia.
Ja dla chłopców jestem bardziej zdecydowana i tu sie z mężem zgadzamy, że będzie Staś lub ewentualnie Jan.
Ale z dziewczęcych imion podoba mi sie wiele, a tu sie nasz gust nie pokrywa ze Starym
Ogoorkowa dołączam do teamu nowy stanik, tez dziś nabyłam i nowy dresik z leginsami z wyższym stanem. Mam wrażenie, że mój brzuch jest większy niż był, nie mam zaparć teoretycznie, ale zaczęłam sobie myśleć, że może to moje złudzenie :p
Ja wracam zmoknięta z psiakiem, byłyśmy na treningu w szkole poćwiczyć a deszcz ze śniegiem zacinał nieziemsko. Niech już przyjdzie wiosna!Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Ja kiedyś już pisałam, że w mojej głowie dziewczynka to Ania, chłopiec to Krzyś. Mąż w sumie nie wiem, bo on taki oszczędny w słowa mocno w tym temacie. Podejrzewam że chciałby Jan po swoim dziadku, ale jakoś tak dużo tych Jasiów w okolicy, chyba bym nie chciała tak.no ale czas pokaże ,co zdecydujemy, na razie jeszcze o tym nie rozmawiamy 🙃
Sara,przykro strasznie, wiemy jak się cieszylas na ten akurat samochód 😟 -
Ja też już czekam na wiosnę jak na zbawienie☀️Próbuję zaczarować rzeczywistości i przeglądam kwieciste sukienki ciążowe na lato 🌸🌸🌸
Kolejne popołudnie czuje się jak kupa, kręci i kręci zamiast zwymiotowac raz a dobrze 🤢Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2023, 20:28