STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgwałcił i zamordował skur**syn! I jeszcze powiedział matce tego noworodka "im mniejsze dziecko, tym większa przyjemność"... Takich od razu powinno się sadzać na krzesło elektryczne a nie marnować miejsce w więzieniu i nasze podatki a na końcu wypuszczać na wolność. To oczywiste, że zrobi to ponownie...
-
I przedtem obciąć jaja!!!
Wiecie co?czeka mnie odpoczynek od mierzenia tempki i od starań. Maz wyjezdza akurat na dni płodne. Ale nawet się cieszę. Potrzeba mi odpoczynku. A w styczniu dziecka i tak byn nie chciala urodzic bo mam sesje wiec cóż;p tak se tłumacze -
Otoz to! Znów mam niedyskretne pytanko. pewnie nikt nie bada śluzu w trakcie malpy ale ja se dziś zajrzałam :p i był taki super rozciagliwy z krwią. Macie tez tak? Bo ja sie martwilam ze skoro w trakcie cyklu nie mam to wyrażanie nadzerki moglo mi zniszczyc gruczoły śluzowe ale skoro teraz jest to chyba tak sie nie stalo..a w trakcie cyklu nie mam pewnie przez to ze specjalnie sie staram od razu uprzedzam- nie podejrzewam zadnej CionŻy xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:03
-
Nie chce mi się Szygaç ani nie boloM mnie cycki :p hmm no zastanawiam się z czego może wynikać ten brak śluzu w trakcie owulki. A propos ja to sprawdzałam pod prysznicem zeby bylo higienicznie :p są jakieś niewiasty noszące podpaski?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:09
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Tygrysie, tulę Cię mocno! W kolejnym cyklu się uda, zobaczysz :*
To zawsze tak jest, że jak trzeba rano wstać, to by się pospało, a jak w wolne można pospać, to się nie da
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA