STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na ostatniej wizycie powiedział tylko że cykle jeśli są regularne to jest ok i powiedział, że mam do lipca około pić ten inofolic a jak do lipca nie zajde to wtedy weźmiemy się od nowa za badania...
ach poszłabym do kogoś innego ale niestety nie stać mnie na prywatnego gin -
Rozumiem, ale niestety lekarze na NFZ często olewają sprawę Wcześniej też chodziłam do jednego. Wysłał mnie na badania hormonów dopiero po kilku miesiącach a na podstawie tych wyników przepisał CLO, bez robienia usg jajników Cieszę się, że nie zaczęłam brać i skonsultowałam to z obecnym lekarzem. Krótkie cykle są chyba niestety bardziej problematyczne niż długie
-
Agniesja przepraszam myślałam że zaszłas troszkę wcześniej. Czyli też masz krótkie cykle?ja mam zwykle 26 dni ale zdarzają się i 24 choć faza lut. Zwykle to 12 dni. Tylko dwa razy od zeszlego lipca owu pokazalo ze 11. Dea za krotka ta faza spróbuj moze konsultacji prywatnej poszukać w rozsadnej cenie np. Na grouponie są czesto promocje razem z usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:38
-
tygrysku nie ma szans żebym poszła gdzieś prywatnie do lekarza póki co...a tym bardziej zrobić coś gdzieś poza zabitą dechami moją małą mieściną...nawet ten inofolic odstawiłam w d...go mam!
trudno widocznie tak ma być siostra ma 4 a ja nie mam nic
ide pić -
Ja bym z chęcią się z Wami napiła kochane...no ale jakoś muszę się teraz powstrzymać hehe. Dea, nie martw się kochana...oglądaj swoje cykle. Może ten akurat miał krótką fazę lutealną. Będzie dobrze, doczekasz się małego szkraba, zobaczysz!!! Mnie jakoś cyce mniej bolą...ehhh...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dea, tulę mocno!
Ja dzisiaj organizowałam urodziny mojego męża, ale jego rodzina nic nie chciała pić alkoholowegoSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
tygrys73 wrote:To zazdroszczę. U mnie to moja rodzina nie pijaca. Taty pijanego nie widziałam nigdy w zyciu. Za to on mnie tak :p i to jako 18letnia gówniare :p
U mnie moja rodzina i męża też niepijąca, ale od czasu do czasu jakieś winko, czy ajerkoniak można by wypić a że mam nadzieję, że to byłaby ostatnia okazja, to tym bardziejSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
To dziwne, urodziny bez procentów? Nikt nic za zdrowie jubilata? Nie ładnie nie ładnie
Nic się nie stało Tygrysku, a test zrobiłam prawie przed samymi urodzinami, dokładnie 9 stycznia
Ja normalnie mam długie i nieregularne cykle (w tamtym roku najkrótszy trwał 34 dni a najdłuższy 52) i myślałam, że to jest problemem, ale skoro ja dość szybko zaszłam a moja rówieśniczka z innego wątku, która też ma takie jak Wy krótkie cykle ok. 26-dniowe i stara się już nasty cykl, widzę, że chyba większym problemem są właśnie te krótsze. Oczywiście mogę się mylić, ale nie ulega wątpliwości Dea, że 9-10 dni to naprawdę za krótko Spróbuj łykać wit. B6, czytałam że pomaga wydłużyć fazę lutealną.