STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski ja też dziś obudziłam się o 6.30 i już nie mogłam spać. Drugi dzień z rzędu czuję się wyspana rano...szok! Miłego dzionka. PS - Asiula jak się czujesz? Ładny skok dziś masz kochana!Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka, czuję się dobrze, tylko po wczorajszym sprzątaniu i staniu przy garach dziś mnie kręgosłup boli
A piersi dalej nic, są jakby większe, pełniejsze, ale wcale mnie nie bolą.
A ten wzrost temperatury to boję się, że to może być początek jakiegoś przeziębienia, bo niemal codziennie budzę się z delikatnie zapchanym nosem i delikatnie bolącym gardłem,ale to w ciągu dnia mi mija.
Korciło mnie dziś, żeby zrobić test, ale nie chciałam psuć sobie weekendu
Lenka, u Ciebie z kolei ładna stagnacja - temperatura stale na wysokim poziomie trzymam kciuki! A Ty jak się czujesz?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
U mnie Asiu oprócz stale bolących piersi i ładnej temperatury nie ma innych objawów... Choć tak na prawdę bolące pierś mam niemalże w każdym cyklu. Chyba troszkę ochłonęłam, tzn.dalej wierzę, ale już bardziej na spokojnie. Wszystko się okaże kochana w najbliższych dniach. Życzę Ci powodzenia, zdrówka i spokoju!Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Czesc dziewuszki:)
ale u mnie cholernie zimno...
Tygrysku liczyłam że sie uda ... to nie znośna @....
Fajnie by bylo jak by co miesiąc udało się którejs:P
Ja raczej nie licze u siebie bo temp mi spada...
Dziś jade na zakupy a to szał przedświąteczny,nie cierpie jedzić w ostatnej chwili ale mążbyłw delegacji wiec nie miałam wyjścia.. -
dmuchawiec wrote:Czesc dziewuszki:)
ale u mnie cholernie zimno...
Tygrysku liczyłam że sie uda ... to nie znośna @....
Fajnie by bylo jak by co miesiąc udało się którejs:P
Ja raczej nie licze u siebie bo temp mi spada...
Dziś jade na zakupy a to szał przedświąteczny,nie cierpie jedzić w ostatnej chwili ale mążbyłw delegacji wiec nie miałam wyjścia..
Kochana, cykl masz na prawdę ładny. Trzeba być dobrej myśli. Mam nadzieję, że któraś z nas teraz zaskoczy...a najlepiej pi kolei, jak leci...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
tygrys73 wrote:Spadki mogą być,byle nie w dzień spodziewanej @. Dmuchawcu a ty ile cykli się starasz? Ja zaczęłam 6
3 cykl więc początek dopiero, podchodze luźniej niż pierwsze 2 ale nie nastawiam się...
@ mam teoretycznie miec 6.04... -
Mordeczka wrote:Cześć laseczki Witam w pochmurny dzień ja jadę dzisiaj do teściów życzę miłego dnia:)
Asiula Lenka kiedy testujecie ?
W poniedziałek...chyba, że tempka spadnie!Asiula86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja juz w domku i mogę się cieszyć weekendem...Ja w tym cyklu zupełnie odpuściłam sobie te wszystkie pomiary i obserwacje. Jedynie w środę zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny:-) Poserduszkowalismy trochę i zobaczymyco co z tego wyjdzie:-) A jeszcze we wtorek idę na kolejny (mam nadzieje ze ostatni )zabieg usuwania żylaków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:26
-
tygrysku no właśnie nie wiem co tak szybko choć wczoraj już coś przeczuwałam...
agniesja nigdy nie miałam dłuższego niż 28 dni ale średnio 26 a teraz to nie wiem co tak szybko w ogóle zaczynam się martwić króciutką fazą L no ale też myśle że owulke miałam 15 dnia a nie 18 jak wyznaczył system.