STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:To teraz trzymamy mooocno kciuki za Lenke !!!
Lenka, trzymamy kciuki!Lenka@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Mordeczka wrote:A ty Asiula ?? Jak tam
A ja narzekam na brak jakichkolwiek objawów tzn mam delikatnie bardziej wrażliwe sutki i jakby pełniejsze piersi, ale wcale mnie nie bolą. Cóż, zobaczymy jutro.
Może ja z Lenką też będę szła łeb w łeb jak moka i agniesjaLenka@, agniesja lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Asiula86 wrote:A ja narzekam na brak jakichkolwiek objawów tzn mam delikatnie bardziej wrażliwe sutki i jakby pełniejsze piersi, ale wcale mnie nie bolą. Cóż, zobaczymy jutro.
Może ja z Lenką też będę szła łeb w łeb jak moka i agniesja
To życzę nam obu kochana...tego..."łeb w łeb". Niech jutro się zazieleni, ehhh. A tak poza tym...wrażliwe sutki są baaaardzo dobrym objawem! Dziekuję dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie!!!Asiula86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Noo na pewno
Co tu taka cisza ja się pytam co ??
Mordeczka...jak zwykle przy weekendzie hehe. Ja dopiero wróciłam do domku i myślę, żeby się zabrać za książkę... Bo ja taki mól książkowy troszkę jestem. Jak niedziela Wam mija? Ja już kupiłam test...jutro będzie prawda...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:A mi się ciągnie ta niedziela chyba po tym urlopie
A co będziesz czytać ?
Lubię kryminały...a teraz przekonuję się do polskich. Czytam "Gniew" Miłoszewskiego. Sceptycznie ją kupiłam, ale muszę przyznać, że jest niezła... Muszę czymś zająć umysł przed jutrem!Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Książkowe mole? Moooje siostrzyczki Laski plan jest taki. W marcu zaciąży Lenka i Asiula, będą szły łeb w łeb. Kwiecień będzie bardziej obfity- zaciąży Mordeczka, Tygrys, Dea i Anka. O reszcie nie wiem, bo nic nie piszą, więc dla nich zostaje maj. JUż sie mogę się doczekać aż będziemy tu sobie narzekać na zbyt małe ciuchy. U nas już po wizycie. Byli ze swoim wpadkowym brzdącem i pobawiłam go, jest mega grzeczny.
Lenka@, Asiula86, agniesja lubią tę wiadomość
-
agniesja wrote:Rozumiem Cię Moka, na mnie też wszystko zrobiło się za małe Jeszcze nigdy nie byłam taka gruba jak teraz a to jeszcze nawet nie połowa. Przeraża mnie myśl, co będzie później
No dołączycie w końcu do nas czy nie? Ile można... Trzymam kciuki za wszystkie z Was Wiosna się rozkręca to musi być zielonoLenka@ lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Książkowe mole? Moooje siostrzyczki Laski plan jest taki. W marcu zaciąży Lenka i Asiula, będą szły łeb w łeb. Kwiecień będzie bardziej obfity- zaciąży Mordeczka, Tygrys, Dea i Anka. O reszcie nie wiem, bo nic nie piszą, więc dla nich zostaje maj. JUż sie mogę się doczekać aż będziemy tu sobie narzekać na zbyt małe ciuchy. U nas już po wizycie. Byli ze swoim wpadkowym brzdącem i pobawiłam go, jest mega grzeczny.
Tygrys...lubię to! HeheInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...