STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to Lenka pewnie w kwietniu też będziemy szły łeb w łeb
Może nasze dzieci chcą się w styczniu urodzićrah, Lenka@ lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek -
Asiula86 wrote:No to Lenka pewnie w kwietniu też będziemy szły łeb w łeb
Może nasze dzieci chcą się w styczniu urodzić
Może kochana... Choć ja dziś troszkę przygasłam. Nie mam już na siebie pomysłu... Miłego dnia! Lecę do pracy.Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka, ja już myślami jestem niestety przy in vitro...Słabość jest siłą w nas...
6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków
10.2019 Synek -
tygrys73 wrote:Asiula no co ty...moja szwagierka zrobila test dwa tygodnie po owu i nic. A potem tydzień pozniej okresu zrobila test i dwie krechy..
Poczekam do środy, jak nie będzie objawów na @ ani jej to w czwartek idę na betę. Ale nie łudzę się już, że się udało...Słabość jest siłą w nas...
10.2019 Synek -
agniesja wrote:Przykro mi dziewczyny, że testy negatywne Ehhh, kiepsko się zaczął ten tydzień Ale może jeszcze nie wszystko stracone? Asiula, u Ciebie przecież temperatura rośnie! Trzymajcie się cieplutko i nie traćcie nadziei!
Nie wiem, czy przypadkiem nie będę chora - stąd ta temperatura. Boli mnie gardłoSłabość jest siłą w nas...
10.2019 Synek -
Ja niestety nic nie podpowiem, bo ze względu na moje nieregularne cykle nie wiem kiedy robiłam test, przed dniem spodziewanej @ czy też po
Asiula, może to jednak nie choroba, bo mnie zazwyczaj jak rano boli gardło, wieczorem jestem już rozebrana a Ty już od kilku dni mówisz o tym gardle -
agniesja wrote:Ja niestety nic nie podpowiem, bo ze względu na moje nieregularne cykle nie wiem kiedy robiłam test, przed dniem spodziewanej @ czy też po
Asiula, może to jednak nie choroba, bo mnie zazwyczaj jak rano boli gardło, wieczorem jestem już rozebrana a Ty już od kilku dni mówisz o tym gardle
Bo mnie tak bierze, bierze i wziąć nie może
ech, zobaczę jeszcze... @ powinna być w środę. Jak nie przyjdzie, to w czwartek pójdę na betę.Słabość jest siłą w nas...
10.2019 Synek -
Asiula86 wrote:Tygrysku, Ty jeszcze młodziutka jesteś
Ja zawsze chciałam mieć dwójkę do 30-tki
Wiecie co mi się teraz porobiło? W sumie to od zawsze nie lubiłam dzieci, ale teraz, odkąd jestem w ciąży to jest jeszcze gorzej. Normalnie się ich boję, denerwują mnie jak nigdy przedtem i unikam ich jeżeli tylko mam taką możliwość -
Asiula86 wrote:Bo mnie tak bierze, bierze i wziąć nie może
ech, zobaczę jeszcze... @ powinna być w środę. Jak nie przyjdzie, to w czwartek pójdę na betę.Asiula86 lubi tę wiadomość
-
agniesja wrote:No widzisz, to Ty na pewno za wcześnie zrobiłaś test W takim razie moja nadzieja powróciła i dalej trzymam kciuki
Test zrobiłam tak jak lekarz mi zawsze kazał
Od dziś nie biorę już luteiny, dlatego przewidywany termin @ to środaSłabość jest siłą w nas...
10.2019 Synek -
Dokładnie Tygrys ma rację jesteśmy w tym samym wieku.
A co do decyzji o dziecku to na prawdę zależy od psychiki i dorosłości kobiety jedna chce później druga chce wcześniej dziecko. Ja mam 23 lata i pomimo mojego wieku chciałabym mieć już dzieciątko
A po za tym młodsze laski od nas na tym forum i starają się o dziecko lub są w ciąży bądź już urodziły.
Dziewczynki póki @ nie ma jest nadzieja! :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tak samo jak moja młodsza o 2 lata kuzynka. Ona zawsze uwielbiała dzieci i zawsze chciała je mieć a ja? Mówiłam, że co najwyżej gromadki piesków się dorobię bo na pewno nie dzieci A tymczasem jedno dziecko już w drodze, ale w dalszym ciągu chciałabym mieć dużo piesków Tylko do tego potrzebne jest podwórko, bo do mieszkania drugiego na pewno nie wezmę.