STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka83 wrote:No tak:-) Chociaż małą tez późno rodziłam, miałam 27 lat. Ale to dlatego, że z mężem późno się poznaliśmy :->
Jak my wszystkie!!!
Anka83 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Laseczki...wiem, że każdy musi do tego dorosnąć...ale Wam zazdroszczę i cieszę się zarazem, że tak wcześnie zaczynacie. Ja niestety obudziłam się z ręką w nocniku...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka to może rozważ jak ci się uda z pierwszym (mam nadzieję, że teraz
) to szybko brać się za drugie, będzie mała różnica wieku, a ty wciąż będziesz przeciez młodą mamusią
) Jajniczki zaczynają protestować dopiero po 35rż i to też nie od razu, także będzie okej!
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Moja babcia urodziła mi ciotkę w wieku 44 lat
Jest między nami 2 lata różnicy
Tobie Lenka życzę żebyś urodziła zdrowe i piękne dzieciątko nie ważne czy będziesz miała 30 lat czy 31 :*Lenka@ lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Z doświadczenia wiem, że 5 lat to najgorsza różnica, bo brat jest za mały żeby się z nim bawić, a za duży żeby nie być o niego zazdrosnym. Chyba że masz mądrą córeczkę, ja byłam diablicą i tępiłam brachola
Lenuś z całego serca Ci życzę bliźniaków, tobie i Asiuli!! Bo wiem, że wam jest najciężej. W ogóle to jutro idę do Kościoła na spowiedź więc pomodlę się za groszki dla każdej z tego wątku :*
Lenka@, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Z doświadczenia wiem, że 5 lat to najgorsza różnica, bo brat jest za mały żeby się z nim bawić, a za duży żeby nie być o niego zazdrosnym. Chyba że masz mądrą córeczkę, ja byłam diablicą i tępiłam brachola
Lenuś z całego serca Ci życzę bliźniaków, tobie i Asiuli!! Bo wiem, że wam jest najciężej. W ogóle to jutro idę do Kościoła na spowiedź więc pomodlę się za groszki dla każdej z tego wątku :*
Moja Jula jest raczej mądrą dziewczynką, ale jak to będzie jak bedzie miała rodzeństwo to niewiadomo:-> -
Mordeczka wrote:Mam nadzieję że źle tego nie odebrałaś ?
No coś Ty!!!! Ja piszę poważnie. Marzy mi się trójeczka pod rząd, z małą różnicą wieku. EhhhInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...