STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny! Współczuje takiego lezenia czy na korytarzu, czy w ogole w szpitalu. Ja sie pocieszam, ze w domu. Z drugiej strony faktycznie opieka lepsza, badania porobią.
Co do wyborów, to ja na 1 turze nie byłam, ale wlasnie na 2 ide!! Na fb widze setki tysięcy osób, ktore chcą zagłosować na Dudę, byle zrobic na przekór! Szczególnie malolaci!! Szok!! Nie ważne jaka partia, jakie człowiek ma stanowisko, byleby przeciwko K. Dla jaj, jak w podstawówce. A potem bedzie płacz...musimy isc na 2 turę, bo inaczej wygra Duda -
Oj Mordeczka ładna tempka!!
A ja dziewczyny jestem za Dudą i mówie to szczerze i otwarcie. Nienawidze tego starego złodzieja Komorowskiego!!! Byłam na 1 turze i tym bardziej pójde na 2.
A poza tym zaraz jade do mamy bo dzwoniła, że zrobiła pierogi z truskawkamirah lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Ja też nienawidzę Komora ale pisu też, dlatego na 2 turę wcale nie udę. Uważam, że ten kraj jest już przegrany.
Ja mam nadzieję, że mnie też wypuszczą przed weekendem. Fajnie Ci Tygrysku, że wiesz już kiedy wychodzisz i super, że nie masz już plamień Na szczęście przenieśli mnie na inne łóżko, też na korytarzu, ale udało mi się nawet trochę pospać
Mirdeczko, trzymam mocno kciuki za Twój pięlny wykres -
A ja powiem Wam tylko tyle: już przestało mi zależeć, kto będzie rządził, bo wszyscy są lub będą złodziejami i zależy im tylko na własnym zarobku, dorobku itp itd. Ja chcę mieć dziecko! A jak Duda i PiS dojdą do władzy nie będę go miała...
Trzymam kciuki za jutro Mordeczka, będzie dobrze!
Dziewczyny w szpitalach - trzymajcie się dzielnie!
Buźka dla pozostałych :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Dea28 wrote:Oj Mordeczka ładna tempka!!
A ja dziewczyny jestem za Dudą i mówie to szczerze i otwarcie. Nienawidze tego starego złodzieja Komorowskiego!!! Byłam na 1 turze i tym bardziej pójde na 2.
A poza tym zaraz jade do mamy bo dzwoniła, że zrobiła pierogi z truskawkami
Ja nie lubie ich obu, ale według mnie K. to mniejsze zło, pomimo ze nie zgadzam sie z wieloma jego pogladami. No i jak jest wyżej napisane, co jesli PiS zabroni in vitro???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:09
-
Anka zrób sobie cykl przerwy od obserwacji..Rah pis nie zabroni in vitro bo zbyt wielu ludziom by sie naraził. A jeszcze pragne zauwazyc jako administratywistka ze prezydent właściwie nie ma wiele do powiedzenia. Jeśli ustawa mu sir nie podoba t cofa ja do parlamentu ktory zapewne ponownie ja uchwali lub alternatywnie skieruje do TK a jesli TK stwierdzi ze jest okej to prezydent ja musi podpisać.co to za wladza? Oczywiście ma tez inicjatywe.ktora moze pare lat lezec w biurku marszałka. Mimo tolepiej zeby byl z innej partii niz rządząca zeby choć próbować cos zablokować. W każdym razie za duzo szumu wokol tych wyborów. Ważniejsze bd do sejmu