STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny! Współczuje takiego lezenia czy na korytarzu, czy w ogole w szpitalu. Ja sie pocieszam, ze w domu. Z drugiej strony faktycznie opieka lepsza, badania porobią.
Co do wyborów, to ja na 1 turze nie byłam, ale wlasnie na 2 ide!! Na fb widze setki tysięcy osób, ktore chcą zagłosować na Dudę, byle zrobic na przekór! Szczególnie malolaci!! Szok!! Nie ważne jaka partia, jakie człowiek ma stanowisko, byleby przeciwko K. Dla jaj, jak w podstawówce. A potem bedzie płacz...musimy isc na 2 turę, bo inaczej wygra Duda -
Oj Mordeczka ładna tempka!!
A ja dziewczyny jestem za Dudą i mówie to szczerze i otwarcie. Nienawidze tego starego złodzieja Komorowskiego!!! Byłam na 1 turze i tym bardziej pójde na 2.
A poza tym zaraz jade do mamy bo dzwoniła, że zrobiła pierogi z truskawkamirah lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Ja też nienawidzę Komora ale pisu też, dlatego na 2 turę wcale nie udę. Uważam, że ten kraj jest już przegrany.
Ja mam nadzieję, że mnie też wypuszczą przed weekendem. Fajnie Ci Tygrysku, że wiesz już kiedy wychodzisz i super, że nie masz już plamień Na szczęście przenieśli mnie na inne łóżko, też na korytarzu, ale udało mi się nawet trochę pospać
Mirdeczko, trzymam mocno kciuki za Twój pięlny wykres -
A ja powiem Wam tylko tyle: już przestało mi zależeć, kto będzie rządził, bo wszyscy są lub będą złodziejami i zależy im tylko na własnym zarobku, dorobku itp itd. Ja chcę mieć dziecko! A jak Duda i PiS dojdą do władzy nie będę go miała...
Trzymam kciuki za jutro Mordeczka, będzie dobrze!
Dziewczyny w szpitalach - trzymajcie się dzielnie!
Buźka dla pozostałych :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Dea28 wrote:Oj Mordeczka ładna tempka!!
A ja dziewczyny jestem za Dudą i mówie to szczerze i otwarcie. Nienawidze tego starego złodzieja Komorowskiego!!! Byłam na 1 turze i tym bardziej pójde na 2.
A poza tym zaraz jade do mamy bo dzwoniła, że zrobiła pierogi z truskawkami
Ja nie lubie ich obu, ale według mnie K. to mniejsze zło, pomimo ze nie zgadzam sie z wieloma jego pogladami. No i jak jest wyżej napisane, co jesli PiS zabroni in vitro???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:09
-
Anka zrób sobie cykl przerwy od obserwacji..Rah pis nie zabroni in vitro bo zbyt wielu ludziom by sie naraził. A jeszcze pragne zauwazyc jako administratywistka ze prezydent właściwie nie ma wiele do powiedzenia. Jeśli ustawa mu sir nie podoba t cofa ja do parlamentu ktory zapewne ponownie ja uchwali lub alternatywnie skieruje do TK a jesli TK stwierdzi ze jest okej to prezydent ja musi podpisać.co to za wladza? Oczywiście ma tez inicjatywe.ktora moze pare lat lezec w biurku marszałka. Mimo tolepiej zeby byl z innej partii niz rządząca zeby choć próbować cos zablokować. W każdym razie za duzo szumu wokol tych wyborów. Ważniejsze bd do sejmu