STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w zeszłym roku kazał mi zrobić Tsh, ft3, ft4 oczywiście za wszystko musiałam płacić...a teraz jak byłam u niego początkiem roku to kazał mi pić do lipca INOFOLIC a jak nie zajde w ciąże to mnie wyśle na badania, i to by było tyle od wszystkich lat przeczytał na wypisie po operacji ze szpitala że mam male szanse to on je jeszcze dobija a z drugiej strony powiedz mi co mi to da jak on mi każe zrobić badania jak i tak na nie nie pójde -bo niby skąd kase wezme?
-
Kochana wierzę w Ciebie że się uda modlę się co wieczór za Was :* A ja nie długo zbieram się do pracy będę musiała się oszczędzać mmm tak mi się nie chce tam iść. Jak się źle będę czuła idę na po L4 do rodzinnegoGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka ja na Twoim miejscu jutro bym pobiegła na bete i do rodzinnego po zwolnienie. ja chyba po @ wybiore sie do gina tylko jak on mnie oleje to co wtedy? chciałabym wiedzieć dokładnie kiedy mam owu... bo jeśli tak jak tu wyznacza to mam zdecydowanie za krótką faze L i to może być główny problem.
-
Dea ja też myślę że z tym masz problem i w tym kierunku bym naciskala. A nie jeździsz czasem do innego miasta?tam tez mozesz spróbować na nfz serio
Mordeczko wyszly ci dziś czerwone tory kolejowe na teście? A po zwolnienie to idz juz teraz lepiej