STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
w zeszłym roku kazał mi zrobić Tsh, ft3, ft4 oczywiście za wszystko musiałam płacić...a teraz jak byłam u niego początkiem roku to kazał mi pić do lipca INOFOLIC a jak nie zajde w ciąże to mnie wyśle na badania, i to by było tyle od wszystkich lat
przeczytał na wypisie po operacji ze szpitala że mam male szanse to on je jeszcze dobija
a z drugiej strony powiedz mi co mi to da jak on mi każe zrobić badania jak i tak na nie nie pójde -bo niby skąd kase wezme?
-
Kochana wierzę w Ciebie że się uda modlę się co wieczór za Was :*
A ja nie długo zbieram się do pracy będę musiała się oszczędzać mmm tak mi się nie chce tam iść.
Jak się źle będę czuła idę na po L4 do rodzinnego
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka ja na Twoim miejscu jutro bym pobiegła na bete i do rodzinnego po zwolnienie. ja chyba po @ wybiore sie do gina tylko jak on mnie oleje to co wtedy? chciałabym wiedzieć dokładnie kiedy mam owu... bo jeśli tak jak tu wyznacza to mam zdecydowanie za krótką faze L i to może być główny problem.
-
Dea ja też myślę że z tym masz problem i w tym kierunku bym naciskala. A nie jeździsz czasem do innego miasta?tam tez mozesz spróbować na nfz serio
Mordeczko wyszly ci dziś czerwone tory kolejowe na teście? A po zwolnienie to idz juz teraz lepiej