STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
tygrys do innego miasta nie jeżdże kiedyś jeździłam ale jedynego lekarza którego spotkałam na NFZ szkoda nawet komentować...
spróbuje sie teraz po @ umówić do tego mojego i go przycisnąć tylko jak mam jeszcze przycisnąć mojego faceta, żeby bardziej sie angażował?
agniesja cały czas łykam wit.B6 i kwas foliowy tylko naprawde nie chce mi się wierzyć w wyznaczone tu owulacje bo raz mi np. wyznaczyło na 12 dzień cyklu i potem miałam faze L 12 dni a jak mi wyznaczyło na 18 dzień cyklu no to faza trwała 5-6 dni i bądź tu mądry... hmmm może się zapytam gina o monitoring cyklu żeby być pewną kiedy jest ta owulacja i czy w ogóle jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 13:01
-
tygrysku tempke mierze cały czas niestety o różnych porach bo taką mam prace
testy no może i dobra rzecz tylko nawet jak wyjdzie owulka to jeszcze weś tego mojego namów jeszcze jak jest w domu bo cały czas pracujemy na przeciwne zmiany...
a straszenie nic nie da bo już nie raz próbowałam to zawsze mówił droga wolna albo że on może sie wyprowadzić ale wtedy zostane z kredytem sama. -
Agniesja dziękuję:*
Dea ciśnij lekarza ile wlezie może w końcu trafi do niego że nie starasz się miesiąc tylko któryś rok. ! Ja też mam pracę zmianową i jak schodziłam z nocki to temperaturę mierzyłam po 6 godzinach snu efekt taki jaki byl
Trzymam kciuki za Ciebie kochana!!Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Kochane robiłam sobie dzisiaj drugi test jest jakaś różnica pomiedzy tym niedzielnym a dzisiejszym ?
http://static.pokazywarka.pl/i/5879862/101261/ii-kreseczki.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:11
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jest dużo mocniejsza Mordeczko. Agniesja Matko Boska co ty żeś nakupowała?? Ej mi wózek kupuje tesciowa za 1170 zl se wybrałam 3w1 a łóżeczko z becikiem i tymi pierdolkami mama. Chyba że sie urodzi dziewczyna to na odwrót. Taka jest u nas tradycja. Ubranka z lumpeksu i od rodziny po dzieciakach, pampersy od znajomych pozamawiam takze nam zostanie wanienka i jakieś smoczki dupoczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 19:20
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zobaczylam u Mordeczki ładną obrączke i pomyslalam ze mozemy sie pochwalić pierscionkami zaręczynowymi i obraczkami
A jak ktoras nie ma to po prostu swoim ulubionym i gdzie je nosicie:) co wy na to? Ja noszę zaręczynowy na środkowym palcu prawej a obraczke na serdecznym tez prawej
Wkleje zdj jak bd na kompie