STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to mnie pocieszyłyście moja mama jak mnie urodziła miała 36 lat.
A co do picia, mój jak się poznaliśmy imprezował i pił wódeczke z kolegami, wkurwiało mnie to strasznie, ale wtedy i ja byłam młoda i co nieco z nimi imprezowałam. Teraz już mu się baaaaardzo rzadko zdarzają takie imprezy. Raczej piwko w domu lub u kolegi na meczu. Myśle że dziecko by go bardzo zmieniło bo on bardzo lubi dzieci. -
Ciekawe tylko dlaczego nie chce się zbadać. Skoro tak lubi dzieci na pewno chce mieć swoje własne.
Moja mama chyba dość wcześnie zaszła w pierwszą ciążę, ja jednak nie poszłam w jej ślady, bo jeszcze do tamtego roku w ogóle zapierałam się, że kiedykolwiek będę miała swoje pociechy Mówiłam, że co najwyżej mogę mieć gromadkę piesków, bo na pewno nie dzieci Dalej chciałabym mieć dużo piesków, ale przy tym też trójeczkę bachorkówrah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie o to chodzi, problem może leżeć nie tylko po Twojej stronie, tylko czemu on tego nie rozumie?
Nie Mordeczko, jeszcze nie obudził się we mnie instynkt, ale myślę trochę przyszłościowo patrząc na moją rodzinę i rodzinę mojego męża. On jest jest jedynakiem i smutno jest jak jeździmy do teściów, siedzimy tylko we 4. Ja lubię takie spotkania rodzinne w dużym gronie, u nas to jest, u niego niestety nie. Nie chciałabym, żeby mój syn sam się wychowywał, chciałabym żeby miał rodzeństwo -
agniesja nie mam już sił widocznie musi sam dojrzeć do badań, a tymczasem zadzwoniłam dziś na przerwie w pracy do gina- do końca czerwca nie ma miejsc a skoro miałam wizyte na lipiec to mam dzwonić początkiem lipca bo na pewno 2 tygodnie w lipcu pan doktor będzie na urlopie ale sie nie określił od kiedy do kiedy ech
-
No niestety nie wiem czy da sie cos na to poradzić inie znam sposobu;p Jak zaczyna bolec to kręcę rękoma w łokciach, nadgarstkach, zginam palce, zeby szybko rozruszać krew. Jak tylko czuje pierwsze objawy od nieruszona (książka, ipad) wstaje, ide siku, napić sie. Byle szybko zmienić pozycje i ruszać rękoma. W nocy o ile nie boli bardzo, staram sie tez poruszać i szybko zasnac. Podobno trzeba duzo wody pic, ale to chyba na wszystko pomaga w ciazy ;p
-
Hej. Dziewczynki pisałam wczoraj, ale usunęło mi posta i nie chciało mi się drukować odmowa:p
Te drętwienia i bóle rąk to może być zespół cieśni nadgarstka czy jakoś tak, w ciąży ponoć się pojawia a po niej wszystko mija. Także zapytajcie lekarza na następnej wizycie, chyba magnez na to dają. Skonsultujcie się z lekarzem, bo coś takiego obilo mi się o uszy, ale dokładnie nie wiem co i jak
Mój mężowy ma urlop, więc zaszalelismy już w ikei i mebelki mamy z głowy Jeszcze dokupimy jakąś komodę i będzie cacy. Miałam zamawiać na Allegro komodę z przewijakiem i łóżeczko, ale ja jestem z tych które muszą pomacać i podorykać przed zakupem :p Oczywiście załączył mu się tryb dobrego tatusia i wczoraj cześć juz skręcalismy - niby pod pretekstem sprawdzenia kompletności paczek xD -
Hej:) tak, jest cos takiego jak piszesz, ale wtedy drętwieją tylko palce u dłoni. Ja na pewno tego nie mam (albo mam cos oprocz tego), bo mi palce nie drętwieją, tylko całe nadgarstki a najczesciej az do łokcia. Kjest to w sumie czesto bol, a nie drętwienie. Magnezu jem "w pip", bo został mi zapisany z powodu łożyska i skurczy. Nie pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 09:08