STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też przechodziłam przez całodzienne mdłości, więc wiem co czujesz Tygrysku. A na Ciebie Mordeczko jeszcze może przyjść czas, bo jesteś dopiero w 5 tygodniu Chociaż nie życzę Ci tego
Na infekcję dróg moczowych możesz łykać żuravit, w szpitalu kazali mi to kupić, więc biorę. U mnie teraz coś innego się zrobiło niż drogi moczowe, bo swędzi, piecze i mam sporo wydzieliny Jutro wizyta u gina, mam nadzieję, że to nic poważnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 14:10
-
Tak zmieniłam teraz suwaczek jest odpowiedni do kalendarza BBF
Hmm zwolnienie mam do 2.06 jeżeli chciałabym wrócić do pracy to poszłabym wtedy na 2 nocki i na 2 dniówki nie wiem cały czas myślę co robićGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Nie bój się, przecież daje o sobie znać Na pewno wszystko jest w porządku a zamartwianiem się nie polepszasz Waszej sytuacji. Ja na kolejne usg idę dopiero na początku lipca a już się doczekać nie mogę
Mówię Wam dziewczyny jakie to fajne uczucie jak mały kopie Normalnie czasami widać kopniaki, aż brzuch skacze Nie fajne jest tylko jak kopie na dole, pewnie w pęcherz albo jakiś inny narząd a tutaj powyżej pępka jest naprawdę super -
A mnie telewizja ostatnio mocno wkurza, szczególnie reklamy.
Nie przejmuj się Tygrysku, to normalne że maleństwo daje czasami mamusi odpocząć od tych wszystkich nieprzyjemnych dolegliwości, więc ciesz się tym póki możesz, zamiast doszukiwać się nie wiadomo czego
Który Omen oglądałaś? Ten stary, czy nowszy?
PS. Zgaga jest równie uciążliwa co mdłości, uwierz mi -
Jak ja była mała to uwielbiałam Koszmar z Ulicy Wiązów. To był dla mnie horror the best Siedziałam sama w wielkim domu i oglądałam po nocach, bo od małego lubiłam "się bać" Niestety remake, który jakiś czas temu wypuścili nijak się ma do wcześniejszych części, że nie wspomnę o aktorze który gra Freddiego, to całkiem inny facet