STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki. No trochę się cicho zrobilo hmm u mnie ok choć martwią mnie silne skurczę w dole brzucha nie biorę żadnych tabletek przeciwbólowych bo się boję a do wizyty jeszcze parę dni idę dzisiaj do lekarza może mi przedłuży L4 do wizytyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej kochane! Ja ostatnio nie mam weny do pisania.
Mordeczko skoro piszesz ze bóle sa silne, to moze weź nospe. Silne skurcze moga doprowadzić do wydalenia zarodka (oczywiście w skrajnych przypadkach) a nospe zalecają w domu (ja tez jadłam 3 tyg 3 razy dziennie) i podają ja w szpitalu. Moze to mniejsze zło.koniecznie opisz skurcze lekarzowi. Czy sa w poprzek brzucha, czy z góry do dołu, czy jak na @, czy jakby igle wbijali, czy tępe itp:) -
Rah ma rację, łykaj nospę Mordeczko, tylko taką zwykłą, nie forte. Ja też miałam zaleconą przez lekarz 3x1, chociaż i tak tyle nie łykałam, tylko jak mnie coś bolało lub po seksiku
Dajcie znać dziewczyny jak tam po wizytach. Tak Tygrysku, razem z mężem Dzisiaj jest spotkanie organizacyjne, przydzielą nas do poszczególnych grup, powiedzą co tam jak tam i pewnie puszczą do domurah lubi tę wiadomość
-
Ale się synchronizujecie może macie rację kupię sobie dzisiaj jak wyjdę od lekarza a skurczę są przy jajnikach opisałabym to wręcz jako bóle miesiączkowe bo miałam dość bolesne jejku jeszcze tyle czasu do wizyty eeehGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dziewczyny coz za chór poparcia hehehe
Mnie tez długo cos pobolewalo i zaczęłam sie bardzo skupiać na opisywaniu jaki to rodzaj bólu. Okazało sie, ze każdy dotyczy czego innego, a dzieki moim dokładnym opisom, lekarz mógł dokładnie powiedzieć co to. Nawet " symulował" takie bóle dotykając odpowiednich narządów. Olę jak na @ sa w późniejszym czasie nieporzadane i najbardziej "podejrzane". Z nimi trzeba uważać. Do tego dochodzą tępe bóle nisko i w poprzek brzucha. To rozciąganie. Ostry, nagły i kłujący w samym srodku macicy tez nie jest niepokojący jesli sie nie powtarza i nie trwa długo. Czasem moze to byc cos od szyjki (pójdzie po nerwie jak ja to mowie) albo od pęcherza. Bóle z góry brzucha do dołu sa wstępnymi jeszcze przed bólami braxtona hicksa. Bóle przy jajnikach i pachwinach to rozciąganie. No i dochodzą bóle krocza. Tępe jakby reumatyzm w kroczu.:p -
Akurat ta szkoła jest za darmo Tygrysku Chyba jedyna w Lublinie. Trzeba będzie tylko podpisać deklarację, że położna która prowadzi zajęcia będzie później położną środowiskową. Już mam wybraną, z polecenia dwóch koleżanek, więc mam nadzieję, że uda się do niej trafić
-
na pewno przyjmie ja dzwoniłam do mojego i niestety tak jak miałam wizyte zaplanowaną na lipiec tak pewnie pójde bo do końca czerwca nie ma miejsc
no sama nie wiem już nie pamiętam kiedy mnie tak cyce bolały ale wątpie że coś będzie w tym cyklu raczej pisze go na straty bo za mało