Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, mój Anka jest naprawdę wkur*iający jak wypije :| Wczoraj np. jak już spałam, ok. 24ej postanowił zrobić sobie kanapki a nawet nie pomyślał, żeby zamknąć drzwi do sypialni a później zachciało mu się słuchać głośnej muzyki, normalnie wyrwała mnie ze snu i postawiła na równe nogi :/ I weś tu się nie stresuj przy takim downie... Nie mogłam wczoraj nawet ciśnienia zmierzyć, bo ciągle powyżej 140/90 :/

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka, widziałam na innym wątku jak pytałaś dziewczyny co z kosmetyków jest potrzebne dla bąbla. Wejdź sobie w ten link: http://www.srokao.pl/2013/02/kosmetyczna-wyprawka.html dziewczyna doświadczona wymienia 3 rzeczy, które są niezbędne do kosmetycznej wyprawki :) Nie ma co wydawać kasy na pierdoły i zbędne rzeczy, chyba że masz jej za dużo i masz taką potrzebę :P

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesja niestety nie jesteś sama z mężowym problemem. Mój co prawda wypije 1 czy 2 piwka codziennie ale jak słyszę że ma ochotę na wódkę i się nabrzdyngoli z moim tatą to na łeb można dostać :/ mam taką chęć mu wtedy jebnąć że uciekajcie narody ale co zrobisz nic i tak go kocham choć nie lubię jak ma wypite.

A tak nawiasem mówiąc witam się w 5 tc z mdłościami i okropnym bólem żołądka. :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój za to jak wypije, to się niczym nie przejmuje i jest na luzie (za dużym)...Szczególnie na imprezach mnie to wkurza, jak zbieramy się do domu, my już ze śpiąca mała w samochodzie, a on się wtedy towarzyski robi ;-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale na co dzień jest wv porządku, więc nie ma co narzekać :-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo :) Aaah te nasze chłopy :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój też piwko codziennie a wódkę to bardzo rzadko. Wczoraj jak byliśmy na działce to rozwalił sobie palucha, tak porządnie :/ i twierdził, że musi się znieczulić. Jak ja sobie rozwaliłam i miałam zszywany, jeszcze tego samego dnia poleciałam do pracy, nie zapijałam bólu, tylko jechałam na tabletach przeciwbólowych. Poza tym bolał mnie wczoraj brzuch, potrzebowałam wypocząć a on nie dość, że usnął i sama musiałam iść z psem na spacer to jeszcze wstał w nocy i tak jak Wam pisałam, nie dawał mi spać :( Niby wypicie tych 1-2 piwek dziennie jest niegroźne, ale wolałabym żeby teraz tego nie robił tak codziennie, bo jakby coś nie daj Boże się stało i trzeba mnie byłoby wieść na IP, to nie miałby kto tego zrobić :(

Ty Mordeczko cierpisz z powodu mdłości a ja mam ostatnio takie drętwienie rąk (szczególnie prawej), że nie mogę normalnie funkcjonować bo to już nie tyle jest nieprzyjemne i uprzykrzające życie co zrobiło się mega bolesne, boli cała ręka :( W nocy kilka razy wstawałam, żeby ją rozruszać, mówię Wam, to jakaś masakra :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiesz skąd się wzięło to drętwienie rąk ? Pytałaś się lekarza ?
    Ja mężowi też mówiłam że ma nie szaleć z alkoholem bo to różnie bywa i nie wiesz kiedy coś się może zdarzyć a nie mam zamiaru biegać po sąsiadach i się prosić czy mnie zawiozą do lekarza..

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Agniesja co z tym twoim mezem..no dziecko niedlugo sie urodzi a on nie szuka pracy?..kurde moj to byl tez ciekawy czesto pil piwo a jak sie uchlal to normalnie byl agresywny. Ale teraz to po prostu tak sie zmienil ze masakra. Ciagle lata mi po zakupy, sprzata i chce zdac kurs na trenera personalnego zeby jeszcze dorabiac mimo ze maja w wojsku dobre zarobki. Tak sie ciesze ze jest taki odpowiedzialny i ciagle mi kaze pokazywac jak w tym tygodniu wyglada dzieciatko :p ale to ciąża go zmienila. Mordeczko szybko cie zlapalo. Ale to dobrze bo ciaza sie rozwija :)

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i szybko ale jak wstałam o 10 tata zrobił mi kawę tak mi się nie dobrze zrobiło zemdliło mnie zaczął boleć mnie żołądek i podbrzusze jakbym dostała skurczu i nie chciał puścić dopiero po godzinie mi przeszło. Teraz też mam dziwnie napięty brzuch

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mialam. ale kawke to ogranicz

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję dwie dziennie i słabsze choć mi słaba kawa nie smakuję ale muszę się zmusić dla fasolki :D
    A Ty jak się czujesz kochana ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam Mordeczko, że drętwienie rąk jest normalne w ciąży i spowodowane jest uciskiem przez zatrzymującą się w organizmie wodę. Mówiła mojemu lekarzowi to kazał pić sok pomidorowy (jakoś nie mogę się do tego przekonać) i dwóm lekarkom w szpitalu, ale nic na to nie powiedziały. Podejrzewam, że to normalne, tak jak pisali w necie, ale nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle czasu :(

Zazdroszczę Tygrysku, że masz takiego odpowiedzialnego męża, mój nic się nie zmienił na lepsze odkąd zaszłam w ciążę :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Ci szybko to przeszło kochana :* Tak mu zależało na dziecku a kompletnie cie olewa no co za dziad

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był taki kochany jak byłam w szpitalu, a teraz z powrotem to samo :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź z nim pogadaj kochana może Wam potrzebna jest taka rozmowa od serca :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • rah Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesja tez mam problem z drętwieniem. Wlasciwie to jestbardziej bol w przedramieniu, jakby reumatyzm. Od 2 tyg mam tak na codzień, szczególnie jak leze i np trzymam iPada. To wtedy az drętwieją, w nadgarstkach czuje. A juz kilka tyg wczesniej tylko w nocy mi drętwiała. Chwila zgięte w nadgarstku i od razu sztywne, albo budził mnie bol bo leżałam na reće. Teraz ciagle prostuje reće albo nimi macham :/

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah wiec nie ma co sie martwic skoro wiele ma takie objawy :) ciąża to ciąża ehh ;) Mordeczko mnie nadal męczą mdłości ale zaczynają przechodzic skurcze i stan zapalny ktorym bylam wczoraj u ginki. Ta ginka co robiła mi usg ma chyba 70 lat i prowadzila ciąże mojej mamy ze mną :D Agniesja ja bym go nastraszyla. Wiesz ze np. moja daleka znajoma sama siebie zawozila na poród a mąż siedzial z boku pijany?!zabilabym. To nie jest czarnowidztwo ale poród albo komplikacje mogą sie pojawic wcześniej niz po 9 miesiacach i to ze my nie będziemy o tym myślec to nie znaczy ze sie nie zdarzy. Ja np. Teraz mam meza na poligonie wiec przyjechalam do rodzicow aby nie byc sama

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Tygrysku masz rację Agniesja lepiej go uświadomić teraz niż mieć później do siebie pretensje niech się weźmie w garść. !
    Dobrze że mój pracuję jakieś 8 km od domu więc gdyby coś się działo zaraz do niego dzwonie i jest w domu. Co do gina to mój młody też nie jest może mieć te 55 góra 60 lat

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • rah Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do takiego co pracuje w szpitalu oraz w poradni rozrodczosci, ale wczesniej, przed problemami, chodziłam do "zwykłego" ktory przyjmował mnie na swiat:) tez juz z 60 ma.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ