Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, mój Anka jest naprawdę wkur*iający jak wypije :| Wczoraj np. jak już spałam, ok. 24ej postanowił zrobić sobie kanapki a nawet nie pomyślał, żeby zamknąć drzwi do sypialni a później zachciało mu się słuchać głośnej muzyki, normalnie wyrwała mnie ze snu i postawiła na równe nogi :/ I weś tu się nie stresuj przy takim downie... Nie mogłam wczoraj nawet ciśnienia zmierzyć, bo ciągle powyżej 140/90 :/

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka, widziałam na innym wątku jak pytałaś dziewczyny co z kosmetyków jest potrzebne dla bąbla. Wejdź sobie w ten link: http://www.srokao.pl/2013/02/kosmetyczna-wyprawka.html dziewczyna doświadczona wymienia 3 rzeczy, które są niezbędne do kosmetycznej wyprawki :) Nie ma co wydawać kasy na pierdoły i zbędne rzeczy, chyba że masz jej za dużo i masz taką potrzebę :P

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesja niestety nie jesteś sama z mężowym problemem. Mój co prawda wypije 1 czy 2 piwka codziennie ale jak słyszę że ma ochotę na wódkę i się nabrzdyngoli z moim tatą to na łeb można dostać :/ mam taką chęć mu wtedy jebnąć że uciekajcie narody ale co zrobisz nic i tak go kocham choć nie lubię jak ma wypite.

A tak nawiasem mówiąc witam się w 5 tc z mdłościami i okropnym bólem żołądka. :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój za to jak wypije, to się niczym nie przejmuje i jest na luzie (za dużym)...Szczególnie na imprezach mnie to wkurza, jak zbieramy się do domu, my już ze śpiąca mała w samochodzie, a on się wtedy towarzyski robi ;-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale na co dzień jest wv porządku, więc nie ma co narzekać :-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo :) Aaah te nasze chłopy :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój też piwko codziennie a wódkę to bardzo rzadko. Wczoraj jak byliśmy na działce to rozwalił sobie palucha, tak porządnie :/ i twierdził, że musi się znieczulić. Jak ja sobie rozwaliłam i miałam zszywany, jeszcze tego samego dnia poleciałam do pracy, nie zapijałam bólu, tylko jechałam na tabletach przeciwbólowych. Poza tym bolał mnie wczoraj brzuch, potrzebowałam wypocząć a on nie dość, że usnął i sama musiałam iść z psem na spacer to jeszcze wstał w nocy i tak jak Wam pisałam, nie dawał mi spać :( Niby wypicie tych 1-2 piwek dziennie jest niegroźne, ale wolałabym żeby teraz tego nie robił tak codziennie, bo jakby coś nie daj Boże się stało i trzeba mnie byłoby wieść na IP, to nie miałby kto tego zrobić :(

Ty Mordeczko cierpisz z powodu mdłości a ja mam ostatnio takie drętwienie rąk (szczególnie prawej), że nie mogę normalnie funkcjonować bo to już nie tyle jest nieprzyjemne i uprzykrzające życie co zrobiło się mega bolesne, boli cała ręka :( W nocy kilka razy wstawałam, żeby ją rozruszać, mówię Wam, to jakaś masakra :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiesz skąd się wzięło to drętwienie rąk ? Pytałaś się lekarza ?
    Ja mężowi też mówiłam że ma nie szaleć z alkoholem bo to różnie bywa i nie wiesz kiedy coś się może zdarzyć a nie mam zamiaru biegać po sąsiadach i się prosić czy mnie zawiozą do lekarza..

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Agniesja co z tym twoim mezem..no dziecko niedlugo sie urodzi a on nie szuka pracy?..kurde moj to byl tez ciekawy czesto pil piwo a jak sie uchlal to normalnie byl agresywny. Ale teraz to po prostu tak sie zmienil ze masakra. Ciagle lata mi po zakupy, sprzata i chce zdac kurs na trenera personalnego zeby jeszcze dorabiac mimo ze maja w wojsku dobre zarobki. Tak sie ciesze ze jest taki odpowiedzialny i ciagle mi kaze pokazywac jak w tym tygodniu wyglada dzieciatko :p ale to ciąża go zmienila. Mordeczko szybko cie zlapalo. Ale to dobrze bo ciaza sie rozwija :)

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i szybko ale jak wstałam o 10 tata zrobił mi kawę tak mi się nie dobrze zrobiło zemdliło mnie zaczął boleć mnie żołądek i podbrzusze jakbym dostała skurczu i nie chciał puścić dopiero po godzinie mi przeszło. Teraz też mam dziwnie napięty brzuch

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mialam. ale kawke to ogranicz

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję dwie dziennie i słabsze choć mi słaba kawa nie smakuję ale muszę się zmusić dla fasolki :D
    A Ty jak się czujesz kochana ?

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam Mordeczko, że drętwienie rąk jest normalne w ciąży i spowodowane jest uciskiem przez zatrzymującą się w organizmie wodę. Mówiła mojemu lekarzowi to kazał pić sok pomidorowy (jakoś nie mogę się do tego przekonać) i dwóm lekarkom w szpitalu, ale nic na to nie powiedziały. Podejrzewam, że to normalne, tak jak pisali w necie, ale nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle czasu :(

Zazdroszczę Tygrysku, że masz takiego odpowiedzialnego męża, mój nic się nie zmienił na lepsze odkąd zaszłam w ciążę :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Ci szybko to przeszło kochana :* Tak mu zależało na dziecku a kompletnie cie olewa no co za dziad

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był taki kochany jak byłam w szpitalu, a teraz z powrotem to samo :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź z nim pogadaj kochana może Wam potrzebna jest taka rozmowa od serca :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • rah Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesja tez mam problem z drętwieniem. Wlasciwie to jestbardziej bol w przedramieniu, jakby reumatyzm. Od 2 tyg mam tak na codzień, szczególnie jak leze i np trzymam iPada. To wtedy az drętwieją, w nadgarstkach czuje. A juz kilka tyg wczesniej tylko w nocy mi drętwiała. Chwila zgięte w nadgarstku i od razu sztywne, albo budził mnie bol bo leżałam na reće. Teraz ciagle prostuje reće albo nimi macham :/

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah wiec nie ma co sie martwic skoro wiele ma takie objawy :) ciąża to ciąża ehh ;) Mordeczko mnie nadal męczą mdłości ale zaczynają przechodzic skurcze i stan zapalny ktorym bylam wczoraj u ginki. Ta ginka co robiła mi usg ma chyba 70 lat i prowadzila ciąże mojej mamy ze mną :D Agniesja ja bym go nastraszyla. Wiesz ze np. moja daleka znajoma sama siebie zawozila na poród a mąż siedzial z boku pijany?!zabilabym. To nie jest czarnowidztwo ale poród albo komplikacje mogą sie pojawic wcześniej niz po 9 miesiacach i to ze my nie będziemy o tym myślec to nie znaczy ze sie nie zdarzy. Ja np. Teraz mam meza na poligonie wiec przyjechalam do rodzicow aby nie byc sama

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Tygrysku masz rację Agniesja lepiej go uświadomić teraz niż mieć później do siebie pretensje niech się weźmie w garść. !
    Dobrze że mój pracuję jakieś 8 km od domu więc gdyby coś się działo zaraz do niego dzwonie i jest w domu. Co do gina to mój młody też nie jest może mieć te 55 góra 60 lat

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • rah Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do takiego co pracuje w szpitalu oraz w poradni rozrodczosci, ale wczesniej, przed problemami, chodziłam do "zwykłego" ktory przyjmował mnie na swiat:) tez juz z 60 ma.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ