STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea, dzwoniłaś do lekarza? Udało się załatwić jakiś termin?
Jeżeli chodzi o spacerki, to dobrze Cię rozumiem bo ja swojego też za żadne skarby świata wyciągnąć na dwór nie mogę Dobrze, że chociaż mam psa i z nim mogę połazić Może Tobie przydałby się taki wierny kompan, nie myślałaś nad tym? -
Dzień dobry wszystkim.
Agniesja jak tam po zakupach udały się?
Dea może Agniesja ma rację kup sobie jakiegoś piesunia na spacery
Moja siostra mieszka w Irlandii i kupili sobie pieska UWAGA Labladora z mieszanką Husky jaki słodki 7 tyg piesek mmm Jak będę przy kompie to go wam pokażę.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Piesek slodziutki ) hej dziewczyny bylam u lekarza bo zlapalam infekcje no i widzialam dzidzie. Crl 13,3mm to chyba za malo jak na 9 tydzień? pani powiedziała ze wszystko ok. Ale wyczytalam ze to taki wymiar jak na poczatek ósmego tygodnia a u mnie juz 8w5d...
-
Tygrys bo wymiary liczy sie inaczej. Nie ważne ze leci Ci 9 tydzien, patrzysz na wymiary 8 tygodnia. Liczą sie skończone tygodnie, a nie trwające. Tak jak mówisz mam 20 lat,pomimo ze leci juz 21 rok zycia, a 20 dawno skończony:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:55
-
Z reszta 8tydz 5 dni jest według Twoich obliczeń, a maluszek moze miec 8 tyg 1 dzien. Najczesciej przy późniejszym usg masz dokładnie napisane ile ma dni maluch. Moj był 3 dni starszy niz moje obliczenia:)
Wystarczy, ze sie długo zagnieżdżał i juz bedzie mniejszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:58
-
Dziękuję Rah za pocieszenie...tak juz tu rozmyslam ze niestety nie rosnie 1mm dziennie tak jak powinien bo 14 maja mial 7mm to 14 mm powinien miec 21 maja..moze bede taka kruszyne miala ze dwa kilo przy porodzie :p martwię sie tylko czy to nie zly znak
-
Ja miałam w 8+0 16,2 mm, ale kochanie, dzieci rosną w swoim tempie, zależy też jak lekarz przyłoży się do pomiaru, dzidziolek jest mikro rozmiarów i te milimetry ciężko pomierzyć. Rośnie, więc nie panikuj tylko odpoczywaj i dużo śpij
I moja rada - jeśli lekarz mówi, że jest wszystko ok tzn. że jest, nie warto konsultować się z doktorkiem gooogle ;*
I w tak pięknym dniu życzę Wam wszystkim kobietki, żebyśmy za rok obchodziły razem to święto ;*
Tymczasem umieram po domowych tortillach mmmmmmmmmmmniamii -
Np właśnie, nie zamartwiaj sie, bo to szkodzi. Juz któryś raz Ci to pisze;) wiem, ze czasem trudno sie nie martwić, ale Ty chyba jestes taka troszke samonakręcająca sie co? to moze trzeba Cie postraszyć? ;p nie stresuj sie, bo dziecko nie urośnie
A te 20 lat podałam przyszladowo, bo to równa liczba ja jestem rocznik 86.agniesja lubi tę wiadomość