STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesja ehh nie przejmuj się, nie denerwuj, najważniejsze ze w porę zareagowali
Mordeczka- powiedz, że jesteś w ciąży, że czekasz na wizytę u gina, a masz fizyczną, ciężką pracę. W razie czego jutro wolne na żądanie, szybka beta i we wtorek z "dowodem" do rodzinnego
Tygrysku odezwij się kochana -
No teraz to będę miała nauczkę, żeby się pytać dosłownie o wszystko, ale w życiu nie pomyślałabym że mogą mi zrobić taki numer Już się nie denerwuję, ale mówię Wam ile łez wylałam. Nawet w drodze ze szpitala nie mogłam się powstrzymać od płaczu. 2 dni przeleżałam w łóżku i przeżywałam to, co się stało, ale na szczęście już doszłam do siebie.
-
Dziewczyny jestem ale mam urwanie głowy z ta sesją..jeszcze jakies trzy tygodnie nawet nie mogę ogarnąć co piszecie. Agniesja wazne ze dzidzia jest nadal w brzuchu i juz sie niczym nie denerwuj
u nas na razie ok
Przeszly mi te skurcze cholerne -
No właśnie teraz musimy czekać na jego pracę w "roli prezydenta"
Cieszę się że się interesuję ale ździebko za wcześnie Ja mówię do niego że ma nie szukać pojedynczego wózka czy łóżeczka bo co zrobi jak się okażę że będą dwa dzidziolki a on do mnie to się kupi najbardziej zajebisty wózek i łóżeczko na świecie jakich nikt inny nie miał WriotGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Eej no powiem Ci szczerze że mi mama wróżyła kiedyś z obrączki i powiedziała mi że będę miała bliźniaki i to parka hihi sama sobie kiedyś tak wróżyła i jej wyszło tak: dziewczynka,dziewczynka,chłopiec,dziewczynka i jej się sprawdziło
agniesja lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs