STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mmmm przykro mi z tego powodu
mój też wybył na dwór ale tylko i wyłącznie z tego powodu że poszedł na ogródek podlać pomidory w swojej szklarni którą sam zrobił
takiego mam zdolniache o
http://static.pokazywarka.pl/i/5886964/798900/wp-20150516-006.jpgagniesja lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej kochane! Ja dzis cały dzien na balkonie. Troszke na słońcu, odpaliłam policzki, lewa twarz i pol nogi;) troche czytałam, leżałam. Ani jednej chmurki, gorac mega.
Z tymi szpitalami to masakra! Az strach isc, chociaz u nas nie słychać zeby sie jakies straszne rzeczy działy.
A piwka ani sklepów tez nie znam -
Powiedz jaki masz charakter pracy i że w związku z tym boisz się o dalszy rozwój ciąży, niech Ci da zwolnienie do wizyty u gina. Jeżeli trafisz na normalnego lekarza to Ci da bez problemu Szkoda, że nie masz wyników bety, żeby udowodnić.
Moka, jak gadałam na drugi dzień z tym profesorkiem przez tel. twierdził, że zgoda pacjentki nie jest wymagana, no ale cokolwiek powiedzieć na ten temat by wypadało Kazał mi przyjść na wizytę kontrolną po tygodniu od wyjścia a ja pierdzielę, z własnej nieprzymuszonej woli tam nie pójdę.
Poza tym to kłóciłam się z położną, która akurat była na dyżurze i próbowała ze mnie zrobić idiotkę mówiąc z taką ironią "bo pacjentka nie zauważyła, że jej pessar założono" więc ja na to, że jak mogłam zauważyć, skoro nie miałam pojęcia o istnieniu czegoś takiego jak pessar a tym bardziej, że zrobią to bez mojej wiedzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 19:54
-
Az sie gotuje jak słyszę cos takiego! Tez mi sie wydaje ze nie musisz wyrażać zgody bo to żaden zabieg, no ale mógłby powiedzieć ze jest rozwarcie, niebezpieczeństwo, ze chce pomoc...teraz to o wszystko trzeba pytać ja to w sumie gaduła i jak chwile za długo na mnie lekarz patrzy, albo na usg to zaraz pytam co widzi, co robi. No ale to jego obowiązek powinien byc, a nie ciągniecie za język...