STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Oby 2015 był rokiem wysypu fasolkowego
Tego sobie i każdej z osobna życzę
rah, Paula_21 lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja wam życzę tego samego
dziś śnił mi się test z wyraźnymi krechami ;p pobolewają mniepiersi i przedwczoraj miałam jakieśplamienie. Pewnie znów mam jakiś stan zapalny bo na cokolwiek innego to za wcześnie. Jak wam sie udał sylwek?mi całkiem spoko
-
tygrys73 wrote:Ja wam życzę tego samego
dziś śnił mi się test z wyraźnymi krechami ;p pobolewają mniepiersi i przedwczoraj miałam jakieśplamienie. Pewnie znów mam jakiś stan zapalny bo na cokolwiek innego to za wcześnie. Jak wam sie udał sylwek?mi całkiem spoko
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
[email protected] wrote:Kochane, wyszły mi podwyższone leukocyty we krwi, a chora nie jestem.
I tak się zastanawiam o co chodzi...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczka, no właśnie nic mnie nie wysypało. Dziwne...
A opryszczki to w życiu nie miałam.
Jak może być podwyższony poziom leukocytów, jak mi nic nie jest...
Ja abonamentu nie mamI raczej kupować nie będę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 16:07
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Jeśli widać zdjęcie to proszę mi powiedzieć czy to jest test owulacyjny pozytywny czy negatywny?
Bo dużo dziewczyn interpretuje to jako negatywny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 19:16
Gabrysia 5.02.2016 ❤
nick nieaktualny[email protected] wrote:Dziewczynki, wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Oby 2015 był rokiem wysypu fasolkowego
Tego sobie i każdej z osobna życzę -
nick nieaktualnyMordeczka wrote:file:///C:/Users/Marta/Desktop/15dc.JPG
Jeśli widać zdjęcie to proszę mi powiedzieć czy to jest test owulacyjny pozytywny czy negatywny?
Bo dużo dziewczyn interpretuje to jako negatywny? -
nick nieaktualny"Testy owulacyjne mają dwie linie. Pierwsza z nich to linia kontrolna, która informuje jedynie o tym, że test został zastosowany poprawnie i działa. Druga linia to linia testowa. Jeśli po użyciu jest równie ciemna lub ciemniejsza niż linia kontrolna, poziom LH rośnie. Jest to optymalny czas na staranie się o dziecko. " może to Ci pomoże.
-
Mordeczka, to zależy, która linia jest kontrolna, a która testowa...
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Kontrolna jest po prawej testowa po lewej
Jeśli tak, to na moje oko negatywny.
Czy to są testy z allegro?