X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Tak ? Ale mieliscie wesele takie duże z kościelnym czy jak ?
    Bo my chcemy sale jakąś ładna znaleźć , ślub kościelny na ok 80 -90 osób a Ja w Pl będę do grudnia i wszystko muszę załatwić do tego czasu: o przeraża mnie , poród , szkoła , załatwianie ślubu o jezunku
    Normalnie mieliśmy ślub kościelny, a później wesele na ponad 100 osób.
    Spokojnie wszystko załatwisz jak w Polsce będziesz, nie ma co się stresować :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Kurcze wiem że za wcześnie ale to był wózek moich marzeń :)
    Sama jak byłam niemowlakiem to mama do mnie miała podobny :P
    Proszę :)
    http://static.pokazywarka.pl/i/5970695/125381/lonex-classic-retro-d.jpg
    ale bajerancki :)
    i jaka cena super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 07:43

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! :)
    Ona mam nadzieje ze się uda , wiesz Ja jestem taka osoba ze nie lubię czegoś na odpierdol robionego wiec będę musiała tylka śpiąc !:D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)

Tygrysku śliczny ciążowy brzusio a nie gruby co też ten Twój mąż wygaduje, gruby to mam ja :D

Zakręcona załatwisz wszystko sama choć moja przyjaciółka mieszkająca na Jersey prawie nic nie załatwiała bo miała weeding planerke ale nie powiem dziewczyna się spisała na medal.

Mordeczka przepiękny wózio :)

No nic dziewczyny idę powiesić pranie i jadę do mamci na kawke :)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hej ! :)
    Ona mam nadzieje ze się uda , wiesz Ja jestem taka osoba ze nie lubię czegoś na odpierdol robionego wiec będę musiała tylka śpiąc !:D
    Też nie lubię jak jest coś załatwione na odwal się, dlatego się trochę stresowałam czy damy radę, ale jak się okazało "nie taki diabeł strasnzy jak go malują" i spokojnie wszystko poszło na luziku :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w II trymestrze :)
    Chyba każda kobieta nie lubi załatwiać ważnych spraw na "odpierdal" ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Angela B-D Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jeśli któraś by mogła wesprzeć Jasia podaję link

https://www.siepomaga.pl/serce-jasia

Bartuś <3 (15.12. poród CC 3750g 56cm)
    201612151778.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea dziękuję, a co do Ciebie to na pewno coś zmyślasz :P Kurcze ile taka wedding plenerka kosztowała, wiesz coś? Ogólnie uważam, ze to posada z przyszlością :)

Mordeczko zaczął Ci się najfajniejszy trymestr, gratulacje :D

Dziewuszki, a mnie właśnie przyszedł detektor i słucham serca mojego synusia. Ale...co on wyprawia to jest jakaś masakra ! XD Słyszę serce i co chwilę takie bąble plum plum i nagle znika i już muszę szukać w innym miejscu i tak co chwila :D ALe meega niesamowite uczucie, jestem taka spokojna jak go słyszę..i włączam za chwilę moje serce dwa razy wolniejsze. Kurczę polecam każdej mamuśce taki detektor. Jakbym go nie mogła znaleźć to się nie będę martwić, bo za nim ciężko nadążyć. Teraz to słyszę. Wiecie co ważne jest dla mnie, że teraz przed usg nie będę się martwić czy Mały jest nadal z nami.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Witam Was w II trymestrze :)
    Chyba każda kobieta nie lubi załatwiać ważnych spraw na "odpierdal" ;)
    Gratulacje wskoczenia w II trymestr :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Dea dziękuję, a co do Ciebie to na pewno coś zmyślasz :P Kurcze ile taka wedding plenerka kosztowała, wiesz coś? Ogólnie uważam, ze to posada z przyszlością :)

Mordeczko zaczął Ci się najfajniejszy trymestr, gratulacje :D

Dziewuszki, a mnie właśnie przyszedł detektor i słucham serca mojego synusia. Ale...co on wyprawia to jest jakaś masakra ! XD Słyszę serce i co chwilę takie bąble plum plum i nagle znika i już muszę szukać w innym miejscu i tak co chwila :D ALe meega niesamowite uczucie, jestem taka spokojna jak go słyszę..i włączam za chwilę moje serce dwa razy wolniejsze. Kurczę polecam każdej mamuśce taki detektor. Jakbym go nie mogła znaleźć to się nie będę martwić, bo za nim ciężko nadążyć. Teraz to słyszę. Wiecie co ważne jest dla mnie, że teraz przed usg nie będę się martwić czy Mały jest nadal z nami.
    <3 piękne uczucie słyszeć bicie serducha własnego dziecka <3

Ile taki detektor w ogóle kosztuje?

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona Tygrysku dzięki :P
    Ona na allegro.pl są fajne detektory w przystępnych cenach :)
    Tygrysku wiesz jak ja po tej wiadomości o enesce się boję masakra :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona. ja z przesyłką zapłaciłam 130zł detektor AngelSounds :)

Mordeczko no wiedziałam, że Ty się będziesz bała..Nie wolno nam się bać ! Takie rzeczy jak Enesce chyba rzadko się zdarzają. A jak bardzo się boisz to polecam ten detektor tylko z nastawieniem, że nie od razu usłyszysz Małego, bo to niby od 12 tygodnia, ale ja w gabinecie u doktora jego profesjonalnym detektorem nie mógł mi znaleźć serduszka, a to było w 15 tygodniu. Dopiero na usg usłyszeliśmy. Ja teraz jak słucham to też głośnik mam na maxa, ale słychać ciszej niż moje, wiadomo, wszystko pod wodą i jeszcze Młody się wierci niemiłosiernie, głośniej słychać jak pływa i fika :P

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem kochana jestem dobrej myśli już nie mogę się wizyty doczekać a ona dopiero za 8 dni :/ Maaasakra muszę dać radę :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku to całkiem fajna cena, myślałam, że taka przyjemność duużo droższa. U mnie póki co za wcześnie na takie detektory, ale może później pomyślę :)

Mordeczko też się stresuję i boję o Maleństwo, ale to szkodzi naszym Bobasom i musimy być dobrej myśli :) Już nie długo masz wizytę, to zobaczysz swoje Dziecię :) Ja do 10.08 muszę czekać teraz.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze dalej masz niż ja.. Teraz to się nawet ciesze jak mnie coś pociągnie w dole brzucha albo przy jajnikach mam nadzieję że Fasol to robi :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ona. Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Jeszcze dalej masz niż ja.. Teraz to się nawet ciesze jak mnie coś pociągnie w dole brzucha albo przy jajnikach mam nadzieję że Fasol to robi :P
    mnie ostatnio ciągle coś gdzieś ciągnie, boli, ale póki co wytrzymuje bez no-spy i z jednej strony się cieszę, że Bąbel robi sobie miejsce, a z drugiej martwię czy wszystko ok.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko nie wolno się bać ! Dokładnie jak Tygrysek powiedziała ! :)
    U Ciebie wszystko super było jest i będzie ! :*
    A detektor tętna sama chciałam jakiś czas temu kupić ale stwierdzilam , ze mam inne wydatki mimo , ze wcale dużo nie kosztuje ale jestem co miesiąc u położnej ona mi słucha serduszka plus USG wiec to nie taki daleki odstęp czasu , zresztą Ja mam juz ruchy baaaaaardzo wyraźne dziecka a nic innego jak On nie dewastuje mi brzucha od środka hihi ! :D
    Ale dobra sprawa i tez polecam laski kupcie sobie od 4 miesiąca np . myślę ze to taki dobry czas na to:) a pozatym nie stresujcie się właśnie jak odrazy nie Wyczujecie serduszka , Tygrysku ty tez bo mały / mała może być plecami odwrócone a wtedy żeby serduszko usłyszeć to na prawdę się człowiek nameczy !:D pamiętam jak miesiąc temu byłam ponad na wizycie u położnej słuchać chciała serca a mały tak uciekał jej aż obrócił się plecami i dupa ! :D trzy podejścia robiła a ja prawie na zawał schldzilam zd serca nie słychać a ona mi potem mówiła ze mały kopal ja jak słuchać próbowała wiec wszystko ok a przed to ze kopal detektor się odsluchiwal: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem że będzie dobrze innej kwestii się nie trzymam ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    wiem że będzie dobrze innej kwestii się nie trzymam ;)
    Bo innej kochana opcji nie może być nawet:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Bo innej kochana opcji nie może być nawet:)
    Też tak myślę :D

Gabrysia 5.02.2016 ❤
‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ