STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Ja też was witam w jednopaku. Dwa testy (w pierwszym jakoś dziwnie ten pasek z moczu leciał) negatywne. Może te z allegro są jakieś badziewne? Miałam w domu tylko te, które dają do owulacyjnych. @ brak, wkładka rano czysta i bądź tu mądry
Zawsze wszystko miałam jak w zegarku a teraz jakieś cyrki się dzieją ;/
Jeszcze nie jest powiedziane, że się nie udało....może jest jeszcze za wcześnie na test. Najlepiej zrobić betę. Test określa stężenie poziomu hormonu ciążowego tylko jakościowo a beta ilościowo. Jeśli masz choć troszkę niższe stężenie niż najniższe, które wykrywa test to będzie on negatywny.
Ac okresu nie ma, wiec trzymam kciukiLenka@ lubi tę wiadomość
-
Moka, pamiętaj co się mawia..."dopóki krew na zalała to jest nadzieja"
Zrób faktycznie test najwcześniej w sobotę.
Ja miałam dość intensywny ale i zabawny dzień w pracy.
Mimo wszystko, i tak myślałam co chwila o małpie...i latałam co pół godziny do łazienki zobaczyć, czy to już...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Rzeczywiście u Tygrysa wygląda fajnie
Mamoooo! brakuje mi kciuków żeby za wszystkie trzymać, więc zaciskam jeden i to porządnie! Ciekawe ilu partnerów postarało się o wyjątkowy dla nas prezent urodzinowyLenka@, alexandra lubią tę wiadomość
-
moka89 wrote:Lenka ja siedzę w domu.. to sobie wyobraź ile razy odwiedzam łazienkę. Idę zrobić chociażby dwie kropelki za przeproszeniem, żeby sprawdzić czy wkładka czysta. Istna paranoja ;p
Moka, to widzę, że obie jesteśmy już nieźle nakręcone
Ja nawet profilaktycznie dziś podpaskę od znajomej z pracy pożyczyłam i włożyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 18:19
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
moka89 wrote:Ja nie jestem w sumie nakręcona.. denerwuje mnie ta niepewność, raczej mi się okres nie spóźniał a tu cisza.. ani widu ani słychu ;pGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Moka i Lenka to wy już przeterminowane?? Myślę, że to bardzo fajna zapowiedź i myślę o Was! To mój ulubiony wątek w ogóle. Ja niestety dzisiaj cały dzień sucho, a wieczorem- znów ta jasna krew w śluzie. Mnie się nigdy okres nie spóźniał, więc jutro zapewne @ się z tego rozwinie. A zamiast plamienia implantacyjnego będę miała na głowie plamienie niewiadomego pochodzenia. Biorę czopki clotrimazolum , więc pewnie jest jakaś infekcja, bo to chyba nie jest niedobór progesteronu, bo wtedy są brązowe plamienia (tak mi się wydaje), a ja mam po prostu krew ze śluzem. No i progesteron w 7 dpo miałam ładny 18,80...
Czekam na jutro, podpaska włożona, pewnie w nocy mnie zaleję. Mam nadzieję, że Wy już niczego czerwonego nie ujrzycie przez 9 miesięcyLenka@ lubi tę wiadomość
-
Tygrysku, a ja nadal 3mam mocno kciuki za Ciebie.
Progesteron miałaś ładny i tempka nadal wysoka...
Ale się zsynchronizowałyśmy dziewczyny...jutro chyba każdej z nas się wyjaśni.
Życzę spokojnej, suchej nocy...i suchych dni przez najbliższe 9 miesięcy :*
tygrys73 lubi tę wiadomość