STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie PCOS potwierdzone badaniami hormonalnymi i usg + bardzo długie cykle.
Trygrys, jeśli nie masz pewności, to spróbuj udać się w którymś cyklu na monitoring. -
U mnie dziewczynki owulacje są...zawsze rósł jeden dominujący pęcherzyk, który pękał...ale i tak nie zaskakiwało
Dlatego lekarz przed badaniem drożności postanowił mnie postymulować przez dwa-trzy cykle, bo ponoć nawet przy normalnych owulkach Clo zwiększa szanse zafasolkowania.
Tygrysku, mogę na Ciebie poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 21:50
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
tygrys73 wrote:Aha, a jak to u Was stwierdzono? Monitoring, czy dlugie cykle, brak wzrostu tempki i of nie zaznaczał. Bo ja chyba mam owulkę. Mimo tej wariackiej prolaktyny. Skoki zawsze wyraźne, jajniki pobolewają no i ładny progesteron. Lenka czy Ty też masz pco?
Tygrysku, ja nie mam PCOS.
Najzabawniejsze jest to, że prócz lekko podwyższonej prolaktyny nic u mnie negatywnego nie stwierdzono.
Cykle mam owulacyjne i regularne. Skoki temperatur widoczne itp...
Stąd u mnie ta stymulacja Clo.
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Tykam, dziewczynki, tykam...
Jestem zestresowana, nerwowa...piersi bolą jakoś mniej dziś...
Ciężko jest być kobietą...i ciężko jest tak bardzo pragnąć dziecka...
-
Lenka dokładnie ja mam do testowania jeszcze 9 dni.
U mnie nadal pochwa lekko spulchniona śluz wodnisty z ze zwiększoną ilością kremowego.
Nie mogę się doczekać tego testowania choć mam mieszane uczucia
Lenka a Ty kiedy testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:25
Paula_21 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Lenka dokładnie ja mam do testowania jeszcze 9 dni.
U mnie nadal pochwa lekko spulchniona śluz wodnisty z ze zwiększoną ilością kremowego.
Nie mogę się doczekać tego testowania choć mam mieszane uczucia
Lenka a Ty kiedy testujesz?
Chcę doczekać "na spokojnie" do soboty...
Ale powiem Wam dziewczyny, że chyba w żadnym cyklu tak się nie bałam...
Cały czas powtarzam sobie, żeby się nie nakręcać, bo będzie bardziej bolało rozczarowanie!
-
Ja to bym chciała żeby cykl wyglądał tak:
3 dni @
1 dzień wolny po @
2 dni płodnych
owu
1 dzień po owu
@
Byłoby o wiele łatwiej, choć i tak nie ma co narzekać na cykle 30 dniowe, inne mają gorzej.
ps. rozmawiam z P przez telefon, mówię mu, że nadal nie mam okresu, a on na to:'to tak można zeby nie było?' no to mówię, że jak się w ciąży jest to nie ma okresu, a on: 'no to się zgadzam, tzn już dawno się zgodziłem!' haha Kocham tego wariata xD -
moka89 wrote:boję się rozczarowania ;/
niby masz wrażenie że się udało a później płacz w poduszkę czemu się znowu nie udało i masz takie głupie uczucie winy.. Ja mam tak co miesiąc
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs