STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem z jakiej to okoliczności OVUF przesunęło mi @ na 20 bezsensu. Stosuję się do moich wyliczeń czyli do 16.01.
a jeszcze na do datek dziwnie pobolewają mnie jajniki jak na małpę.. Już sama nie wiem co o tym myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 08:06
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Nie wiem z jakiej to okoliczności OVUF przesunęło mi @ na 20 bezsensu. Stosuję się do moich wyliczeń czyli do 16.01.
a jeszcze na do datek dziwnie pobolewają mnie jajniki jak na małpę.. Już sama nie wiem co o tym myśleć
U mnie po nocy nadal cisza. Zawsze tak jak już pisałam miałam dwa dni przed brązowe plamienia (muszę ginowi o tym powiedzieć, bo nie zdawałam sobie z tego sprawy, że to coś złego) a teraz w ciągu dnia mikro ilość w kolorze jakby złotym - takim mega jasnym. Brzuch nie boli jak na @ tylko czuję od czasu do czasu jajniki..
Miałam przesunąć termin u gina ze względu na moje dni płodne wypadające w okolicach wizyty, ale skoro okres się potencjalnie przesuwa to i TE dni się przesuną, więc zostawiam tak jak jest
-
nadal cisza.. w sumie jakoś dziwnie się czuję.. jakaś taka bez siły do życia ;/ od czasu do czasu odzywają się jajniki ale bólu jako takiego małpowatego nie mam. co ja mam myśleć? ;/
edit: i tempka w ciągu dnia po leżeniu na kanapie w okolicach 37. wysoka jak na ten dzień cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 17:08