STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też dobrze dzisiaj chłodno na dworze więc jest ok zrobiłam surówkę na obiad z czerwonej kapusty mięso już się pieczę na patelni i zostały pyzy (kluski) drożdżowe do przygotowania.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dea twój też na kacu?:p mój wczoraj popił ze swoją mamuśką.
Dziewczyny ja mam w tym temacie pierwszy post zaraz po Lence to moge skopiować te listę i uzupełnić tylko te co już mają terminy niech mi wypisza. I reszte bede uzupełnieniac na bieżąco. Płeć, imię i serduszko przy zaciazonych. A potem wypakowanych ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 19:12
-
Dużo Nas ogólnie aktywnych nie będzie w tej liście.
Ja Ty Dea Zakręcona Ona i Anka co jakiś czas się odzywa. zapomniałam jeszcze o Agniesji i Moce i Rah
Można spróbować czy się sprawdziWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 19:29
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko no skopiuje tamte wszystkie dziewczyny i dopisze nowe. A mamy takie ścisłe aktywne grono:) mam nadzieje ze Lenka, Asiula i Anka tez sie niedlugo odezwa, niekoniecznie same;)
Dea no co ty, dziewczyna?:p hihi ja ostatniego zgona zaliczylam w wieku 18 -
Dea koleżanka mocarz haha . Ja pierwszego zgona miałam na mojej Mamy 40 stce , było to w wieku 17 lat . Po kryjomu pilam z kuzynem i usnelam w WC przy wannie hahaha no cóż zdarza się !
Potem zaliczylam jeszcze jednego ale chyba z rok później i na tym koniec , później łeb stal się jak ze stali hahaha
Dea będzie dobrze kochana , właśnie a może psiak , kotek ?! trochę odciążyć cie może od myślenia i duszyczka do kochania: D