STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko przecież jesteś w ciaży
Zakręcona już dopisuję TP. Ona na kiedy Ty masz termin?
A propo's roztargnienia, mój dzisiejszy dialog z bratem
Ja: -Gdzie byłeś?
On: -Na rowerze.
Ja: -Sam byłeś?
On: -No tak.
Ja: -Aha. A gdzie byłeś?
On. -W Smaszewie.
Ja: - Aha. A sam byłeś??
zaczął się śmiać i sobie poszedłZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
No robi straszne rzeczy z głową jak i całym ciałem no ale cóż . z czasem się przywyka
Nooo mój smrodzio będzie miał juz 3 miesiące ah , ale szybko zleci szybko .
To beda teraz pierwsze święta mojego Oskarka !
Ja tez się troszkę obawiam co by mój syn nie darl się za dużo: pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 20:33
-
tygrys73 wrote:Mordeczko, bo i ja i Dawid byliśmy drzymordy
Hehe Zakręcona przynajmniej masz pewnośc, że młody już na święta będzie, a ja Wigilię mogę spędzić na porodówce haha
Jestem teraz u rodziców w domu i byłam też z D. w weekend u teściów. Moja mama oczywiście zachwycona detektorem, pyta o wszystko itd. A teściowa mówi na okrągło o swoim pierwszym wnuczusiu, (syn brata mojego D.) jaki on cudny, jak się ślicznie śmieje i to jej ,,serduszko najukochańsze". Ok, rozumiem, ale jak kolejny raz spróbowałam jej coś powiedzieć o Marcysiu, że mnie tak fajnie kopie, a ona skomentowała ,,Oo Fabianek też był taki ruchliwy i zobacz, tak mu zostało jaki jest rozwinięty już, piękny, cudowny bla bla bla.." Nie powiem, bo mi się przykro zrobiło i jakoś tak spuściłam oczy i Dawid to zobaczył i mnie od razu pogłaskał po brzuszku. Wiem, że dla niego Marcyś jest najcudowniejszy Ale mogłaby chociaż poudawać, że się interesuje, a nie taka monotematyczna się zrobiła. Od siebie tylko powiedziała ,,Mały masz ten brzuszek" i ,,Czy to na pewno chłopak"...No tak, co za rozczarowanie, przecież to tylko kolejny wnuk płci męskiej, co to za atrakcja
Jak przeczytacie to skasuję tego posta, bo wiadomo..