STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nie no spoczko:)
Co tam kochana u Ciebie , co powiesz[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 też miałam nadżerkę i ją wymroziłam, ale prawdopodobnie coś mi się tam znowu kluję. W kazdym razie jak Wy się staracie to nie musisz z nią nic robić tylko tabletkami leczyć. Ponoć przy porodzie znika także życzę ci szybkich i przyjemnych starań.
-
Ja się z nią tak na poważnie zmagam od maja i tak co drugi miesiąc... Pierwsza dawkę mialam w maju druga w lipcu i teraz 3 we wrześniu... A leczę się solcogynem bo tabletki typu gynalgin mi nie pomagały... Dopiero jak lekarza zmieniłam to podał coś innego niż w kółko to samo. Tak ale u nierodek podobno lepiej nie mrozic...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
To prawda, ja niestety przez wymrożenie uszkodziłam sobie gruczoły śluzowe i niestety nie mogłam zaciążyć najprawdopodobniej z powodu braku śluzu płodnego. Dopiero pomógł mi żel conceive plus i zaszłam w ciążę ale to było kilka lat wstecz, jeszcze nie myślałam o dzieciach, a poza tym niestety doszłam już do III grupy w cytologii...Też mi nie pomagały żadne tabletki, jedynie mogę ci polecić albothyl bardzo silny, bez recepty, ale mogłam nim wyleczyć każdy stan zapalny już po wymrożeniu nadżerki.
-
A smarowalas tym żelem zaraz przed stosunkiem czy ogólnie na codzień? albothyl to jakaś tabletka? Można się starać podczas jej brania czy nie bardzo? Ja mam niby 2 grupe i podobno 1 praktycznie nikt nie ma[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
2 to jest zdrowa grupa. Ale jest wielka różnica między 2 a 3. Leczenie albothylem trochę trwa bo potem wydala się taki zluszczony chory nablonek wiec jeśli chcesz szybko dzialac ze staraniami to lepiejzostań przy swoim leczeniu. A jeśli chodzi o żel to stosowałam strzykawką do środka przed stosunkiem
Mordeczko a jak u Ciebie z kopniakami, nasiliły się? -
Zakrecona mam nadzieje ze mi tez sie wszystko zaleczy.
Girl albothyl ma chyba 7 czy 10 tabletek, kładzie sie co drugi dzien i potem hmm trzrba czekac az wyjdzie ci taki kawałek chusteczki to jest ten chory nabłonek. To może potrwać ze dwa tygodnie po leczeniu takze no moze skonsultuj to z lekarka.
A żel to aplikuje sie strzykawka z 5ml od razu przed stosunkiem. Ja sobie kupilam mała tubke za 39zl i starczyło:) -
Ostatnio częściej się odzywa. wieczorami najczęściej choć dzisiaj bąbelek dał znać o sobie o 13:30 a później sobie zasnęliśmy! Moja pierwsza popołudniowa ciążowa drzemka
A co do zajścia w ciążę to mi pomógł ananas i suszona morela no i piłam 2 saszetki inofemu choć powinnam pić jednąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 19:29
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Ostatnio częściej się odzywa. wieczorami najczęściej choć dzisiaj bąbelek dał znać o sobie o 13:30 a później sobie zasnęliśmy! Moja pierwsza popołudniowa ciążowa drzemka
A co do zajścia w ciążę to mi pomógł ananas i suszona morela no i piłam 2 saszetki inofemu choć powinnam pić jedną