X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko a no może:) Ja nie próbowałam wiec nie wiedzialam , ze cytrynowa mieszanka ale mowie znajoma mówiła ze feeeee i mega gorzkie hehe: p
    Ona to daj znać po badaniu:)
    Tygrysku no juz nigdy a przynajmniej przez najbliższe 18 lat bedziemy dzieci miały przy sobie hehe:)

tygrys73 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymammy kciuki za pozytywne pomiary. Kto wie, może się już dowiesz co za osóbka tam mieszka ;) mnie na genetycznym wyszło że chlopak i jest chłop jak dąb.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Moja znajoma miała nadzerke i zaszła , w ciąży ja miała nic nie robili i po porodzie zniknęła:)

Ona pamietamy Cie , pamietamy . :) szkoda , ze o nas na tak długo kochana zapomnialas , jak się czujesz
    nie zapomniałam o Was, tylko czasu mi w Polsce na wszystko brakuje. Ciągle jest coś do załatwienia, gdzieś podjechania i w ogóle. Ale urlop się kończy to wrócę tutaj na stałe :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mordeczko a no może:) Ja nie próbowałam wiec nie wiedzialam , ze cytrynowa mieszanka ale mowie znajoma mówiła ze feeeee i mega gorzkie hehe: p
    Ona to daj znać po badaniu:)
    Tygrysku no juz nigdy a przynajmniej przez najbliższe 18 lat bedziemy dzieci miały przy sobie hehe:)
    Dam znać, dam :) Tylko nie wiem czy od razu we wtorek mi się uda, bo mam akurat dość napięty grafik, ale jak tylko znajdę chwilę od razu napiszę :)
    tygrys73 wrote:
    To trzymammy kciuki za pozytywne pomiary. Kto wie, może się już dowiesz co za osóbka tam mieszka ;) mnie na genetycznym wyszło że chlopak i jest chłop jak dąb.
    może, może :) Nie nastawiam się na nic, najważniejsze, żeby z Maluszkiem było wszytsko ok :)

Tylko kurcze po ostatniej wizycie kontrolnej u gin chyba mi się jakaś infekcja zaczyna, bo zaczyna swędzieć :/ Ale mam nadzieję, że coś mi lekarz od genetycznych przepisze jak go poproszę, bo we Francji dopiero po połowie września będę u swojego gina, a w szpitalu też od razu wizyty mi nie dadzą pewnie :/

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie niech ci coś zapisze. I weź te ż coś dla partnera no i abstynencja :( mam niestety wielokrotne doświadczenia infekcyjne :/

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi odpukać na razie nic nie jest :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Maluszek dzisiaj baaaardzo leniwy, aż martwiłam się że dłuższy czas się nie ruszał. Ciekawe, czy dlatego, że ja miałam dzisiaj leniwy dzień, czy taki spokojny już będzie do samego porodu.

Ona, powodzenia na wizycie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:15

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my właśnie wróciliśmy z wycieczki :-)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Mój Maluszek dzisiaj baaaardzo leniwy, aż martwiłam się że dłuższy czas się nie ruszał. Ciekawe, czy dlatego, że ja miałam dzisiaj leniwy dzień, czy taki spokojny już będzie do samego porodu.

Ona, powodzenia na wizycie!
    To juz mały człowiek wiec miał prawo mieć leniwy dzień !
    :)
    Dawidek daj Mamie podpalić trochę bo się martwi !!! :D
    Dea gdzie byliście ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz Agniesja dzieciaki mają różny temperament. A może ma po prostu już tak ciasno, że mu się nie chce.
    Dea podoba mi się twoja tempka tak w ogóle ;)

Ej belly jest niezawodne XD ja nie mam abonamentu więc nie widzę w jakich normach sa wymiary mojego dziecka i moja waga, ale już wystarczy wejść na mój profil na belly i kliknąc na wykres użytkowniczki (czyli mój) i wszystko się ładnie pokazuje XD

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Zakrecona mam nadzieje ze mi tez sie wszystko zaleczy.

Girl albothyl ma chyba 7 czy 10 tabletek, kładzie sie co drugi dzien i potem hmm trzrba czekac az wyjdzie ci taki kawałek chusteczki to jest ten chory nabłonek. To może potrwać ze dwa tygodnie po leczeniu takze no moze skonsultuj to z lekarka.

A żel to aplikuje sie strzykawka z 5ml od razu przed stosunkiem. Ja sobie kupilam mała tubke za 39zl i starczyło:)
    To zobaczymy co mi powie. Przed? Hehe to mój mnie zlinczuje ;p, albo powiem ze to dla lepszego nawilżenia pochwy i przeżyje bo nieraz narzeka ze ciężko się do mnie dostać a jak używaliśmy tych zwykłych żeli to szło jak po maśle, czytałam ze ten żel poprawia tez ruchliwość plemników i żywotności także oby pomógł.
    Mordeczka ja też planuje brać po 2 Saszetki tylko na raz plus dodatkowo clo, taki zestaw jeszcze z tym żelem musi już pomoc... Nie sądzicie? ZakręconaOna, może być i niedobre oby tylko skuteczne :-D, smak można jakoś przeżyć. Podobno wszystko co niedobre jest skuteczne :-P

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może pomóc ;) no właśnie które leki są dobre ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl tez to kiedyś słyszałam ,ze to co niedobre bardziej skuteczne hehehe
    Dobranoc

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze do wczoraj wariował, aż bolało a dzisiaj jest dużo spokojniejszy. Jednak wolę jak się wścika, jestem wtedy spokojna a dzisiaj to na poważnie zaczęłam się martwić, ale na szczęście coś tam się rusza, nie że w ogóle a teraz wzięłam prysznic i znowu zaczął rozrabiać :D Będzie z niego nocny Marek :P

Faktycznie Tygrysku, w łatwy sposób można oszukać belly :D Ja też w taki sposób sprawdziłam sobie wykres dziecka :)

tygrys73 lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona byliśmy w Busko-Zdrój

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku nie nastrajam sie.nieraz miałam taką tempke i nic z tego nie było

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl niewolno brać wszystkiego za dużo bo można się przestymulować tak powiedział mój gin. na mnie inofolic nie działał i od tego miesiąca mam CLO

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ale znajoma z forum brala clo rano i 2 zaszetki inofemu wieczór na raz i nie przestymulowala się. Chyba ze ja zacznę od jednej i clo. Może faktycznie dwie to za dużo. Wiem jedynie ze te leki można łączyć, po takiej mieszance tylko ciąża bliźniacza jest

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    Wiem ale znajoma z forum brala clo rano i 2 zaszetki inofemu wieczór na raz i nie przestymulowala się. Chyba ze ja zacznę od jednej i clo. Może faktycznie dwie to za dużo. Wiem jedynie ze te leki można łączyć, po takiej mieszance tylko ciąża bliźniacza jest
    Dzień dobry.

Kochana a czemu nie pojdziesz do lekarza z tym wszystkim ???
    Chodzi mi o to , ze chcesz dawkę zmienić wgle ?!
    I co to za pierdola ze tylko bliźniaki są po takim łączeniu:) jeeeej kto Ci to powiedział ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 07:06

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To spytam go czy mogę dodatkowo inofem brać z tym. Jeszcze nic nie biorę chce tylko przy clo dodatkowo wspomóc się inofemem. Wiem ze można się przestymulowac ale inofem podobno jest w miarę bezpieczny.

dxomanli5dlutv4a.png
‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ