STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko a no może:) Ja nie próbowałam wiec nie wiedzialam , ze cytrynowa mieszanka ale mowie znajoma mówiła ze feeeee i mega gorzkie hehe: p
Ona to daj znać po badaniu:)
Tygrysku no juz nigdy a przynajmniej przez najbliższe 18 lat bedziemy dzieci miały przy sobie hehe:)tygrys73 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Moja znajoma miała nadzerke i zaszła , w ciąży ja miała nic nie robili i po porodzie zniknęła:)
Ona pamietamy Cie , pamietamy . szkoda , ze o nas na tak długo kochana zapomnialas , jak się czujesz -
ZakręconaOna wrote:Mordeczko a no może:) Ja nie próbowałam wiec nie wiedzialam , ze cytrynowa mieszanka ale mowie znajoma mówiła ze feeeee i mega gorzkie hehe: p
Ona to daj znać po badaniu:)
Tygrysku no juz nigdy a przynajmniej przez najbliższe 18 lat bedziemy dzieci miały przy sobie hehe:)tygrys73 wrote:To trzymammy kciuki za pozytywne pomiary. Kto wie, może się już dowiesz co za osóbka tam mieszka mnie na genetycznym wyszło że chlopak i jest chłop jak dąb.
Tylko kurcze po ostatniej wizycie kontrolnej u gin chyba mi się jakaś infekcja zaczyna, bo zaczyna swędzieć Ale mam nadzieję, że coś mi lekarz od genetycznych przepisze jak go poproszę, bo we Francji dopiero po połowie września będę u swojego gina, a w szpitalu też od razu wizyty mi nie dadzą pewnie -
Mój Maluszek dzisiaj baaaardzo leniwy, aż martwiłam się że dłuższy czas się nie ruszał. Ciekawe, czy dlatego, że ja miałam dzisiaj leniwy dzień, czy taki spokojny już będzie do samego porodu.
Ona, powodzenia na wizycie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:15
-
agniesja wrote:Mój Maluszek dzisiaj baaaardzo leniwy, aż martwiłam się że dłuższy czas się nie ruszał. Ciekawe, czy dlatego, że ja miałam dzisiaj leniwy dzień, czy taki spokojny już będzie do samego porodu.
Ona, powodzenia na wizycie!
Dawidek daj Mamie podpalić trochę bo się martwi !!!
Dea gdzie byliście ? -
widzisz Agniesja dzieciaki mają różny temperament. A może ma po prostu już tak ciasno, że mu się nie chce.
Dea podoba mi się twoja tempka tak w ogóle
Ej belly jest niezawodne ja nie mam abonamentu więc nie widzę w jakich normach sa wymiary mojego dziecka i moja waga, ale już wystarczy wejść na mój profil na belly i kliknąc na wykres użytkowniczki (czyli mój) i wszystko się ładnie pokazuje -
tygrys73 wrote:Zakrecona mam nadzieje ze mi tez sie wszystko zaleczy.
Girl albothyl ma chyba 7 czy 10 tabletek, kładzie sie co drugi dzien i potem hmm trzrba czekac az wyjdzie ci taki kawałek chusteczki to jest ten chory nabłonek. To może potrwać ze dwa tygodnie po leczeniu takze no moze skonsultuj to z lekarka.
A żel to aplikuje sie strzykawka z 5ml od razu przed stosunkiem. Ja sobie kupilam mała tubke za 39zl i starczyło:)
Mordeczka ja też planuje brać po 2 Saszetki tylko na raz plus dodatkowo clo, taki zestaw jeszcze z tym żelem musi już pomoc... Nie sądzicie? ZakręconaOna, może być i niedobre oby tylko skuteczne , smak można jakoś przeżyć. Podobno wszystko co niedobre jest skuteczne[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jeszcze do wczoraj wariował, aż bolało a dzisiaj jest dużo spokojniejszy. Jednak wolę jak się wścika, jestem wtedy spokojna a dzisiaj to na poważnie zaczęłam się martwić, ale na szczęście coś tam się rusza, nie że w ogóle a teraz wzięłam prysznic i znowu zaczął rozrabiać Będzie z niego nocny Marek
Faktycznie Tygrysku, w łatwy sposób można oszukać belly Ja też w taki sposób sprawdziłam sobie wykres dzieckatygrys73 lubi tę wiadomość
-
Wiem ale znajoma z forum brala clo rano i 2 zaszetki inofemu wieczór na raz i nie przestymulowala się. Chyba ze ja zacznę od jednej i clo. Może faktycznie dwie to za dużo. Wiem jedynie ze te leki można łączyć, po takiej mieszance tylko ciąża bliźniacza jest[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Wiem ale znajoma z forum brala clo rano i 2 zaszetki inofemu wieczór na raz i nie przestymulowala się. Chyba ze ja zacznę od jednej i clo. Może faktycznie dwie to za dużo. Wiem jedynie ze te leki można łączyć, po takiej mieszance tylko ciąża bliźniacza jest
Kochana a czemu nie pojdziesz do lekarza z tym wszystkim ???
Chodzi mi o to , ze chcesz dawkę zmienić wgle ?!
I co to za pierdola ze tylko bliźniaki są po takim łączeniu:) jeeeej kto Ci to powiedział ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 07:06