STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie duże rzeczy, no też to na koniec zostawiam chyba , że zamówię do domu. Koszul ile kupujesz?
W ogole mój mąż to jest żyła...wanienkę chce małą żeby mniej miejsa zajmowała. wyśmiałam go, mówię Ty głupku zobaczysz jak on szybko rośnie, za parę miesięcy mu w tą małą dupa nie wejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 16:38
-
Mordeczko Ja tez bo od nastoletnich lat jestem opiekunka do małych dzieci ale kupuje bo wole jednak żeby dziecko osralo mi przewijak niż lozeczko np. a zdarza się ze chłopcy siusiaka do gory mimo maty do przewijania np. Nie i mi nie są olania kolderki:) tak samo na kanapie ...
Każdy robi Ja chce , Ja mimo tej wprawy wole kupić , na poczatku tez nie chciałam ale przemyslalam -
Rozumiem ja do siostrzenicy miałam dużą ceratę więc przed przebieraniem ją zakładałam po przebraniu chowałam nawet mam ją do dzisiaj
Wiadomo że każdy będzie robił tak żeby miał wygodniejZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Liście malin pije się od 32 a nawet 35 tygodnia ciąży zeby lepiej ukrwiona macica była przy porodzie , podobno szybciej poród postępuje a bardziej druga fazę parta.
Ja od dziś zaczelam pić zaczynajac 35 tydzień ale syf jak chuj , mnie nie smakuje .
A mnie Mama robi właśnie jablecznik mmmmm ! Dziś jeszcze opedzluje kawałek: DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 19:56
tygrys73 lubi tę wiadomość