STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko, ja pamiętam, że po pół roku starań poszłam się porządnie przebadać...
Życzę Ci, żeby u Ciebie obyło się bez lekarzy :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:21
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka, ja też spisałam ten cykl na straty... ale nadzieja jest zawsze
Ja będę brała dupka od czwartku. Przez 10 dni masz brać i kolejnego dnia test? -
Asiula, dziś mam 11dc. W środę robię zastrzyk z ovitrelle, a potem od piątku mam brać dupka przez 10 dni, czyli do 1.02.
Jeśli małpy nie będzie to mam zrobić betę 05.02...
Ale z tego co patrzę na twój cykl, to obie mamy zrobić testowanie w 28dc...tylko Ty ciut wcześniej, bo jesteś 4 dni wcześniej z cyklem ode mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 21:50
Asiula86 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
[email protected] kochana 5.02 mam imieniny , zrób mi prezent i powiedz , ze bede Ciocią hihih
[email protected] lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkim sie widze cykle pieprza mnie tez. Ovu wyznaczylo owulke na 9dc. 0.o dzień wcześniej przestalam krwawic
Bylam dzis na usg i doktor mi nie potrafila powiedzieć czy owulka byla czy nie. Jedyny rokujacy pecherzyk mam na prawym jajniku ale malutki 14mm. To wszystko przez ten stres...mordeczka ty jeszcze nie testowalas? Twarda jestes ;p