STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przesyłam wiruski:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego rozmnażaniaLenka@ lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
bosa wrote:Hej dziewczyny,
Informuję,iż od 8 tyg i 3 dni jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie Trzymam za Was mocno kciuki :*
bosa...ale newsa nam strzeliłaś
Gratulujemy I wpisujemy serduszko kolejnej szczęśliwej
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
bosa wrote:Przesyłam wiruski:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego rozmnażania
bosa...to i ja biorę ile się da
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Serduszkowa lista po aktualizacji.
Trzymam mocno kciuki za kolejne szczęśliwe mamusie :*
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73 (28.01)
Asiula86 (23.01)
Buziulka (10.01)
Mordeczka (31.01)
Lenka@ (17.01)
polska_dziewczyna (09.01)
bosa (24.01)
moka89 (13.01)
Iwonaa11
futuremama
rah (23.01)
agniesja (22.01)
Another (18.01)
inezka (29.01)
Truskaffeczka (20.01)
ZakręconaOna (08.01)
kwiatuszek789 (10.01)
aneta91 (28.01)
m0nik4a89 (24.01)
JennyXS (24.01)
alexandra (20.01)
Paula_21 (14.01)
ppaulina (07.01)
Kasia *
Anka83 (23.01)
Ags99 (12.01)
-
ZakręconaOna, a jak u Ciebie kochana sytuacja wygląda ??
Ja wczoraj miałam upojny wieczór...później joga...i rano powtórka upojnego wieczoru Dzień ogólnie niezły...
A jak Wasze samopoczucia ??
-
Mordeczka, z tego co wiem, raczej powinno się na czczo robić badanie.
A robisz jeszcze jakieś inne hormony ?
Byłaś u lekarza i sam Cie pokierował, czy sama robisz na własną rękę ?
-
Mordeczka wrote:Sama sobie robię na własną rękę, a do gina planuje umówić się na początek lutego jeżeli zleci mi jeszcze jakieś inne badania oczywiście je zrobie
Pewnie zleci Ci inne standardowe badania, tj. prolaktynę, progesteron, być może LH i FSH...
Dobrze, że idziecie i że macie plan :*
3mam kciuki!
-
:* będzie co ma być
Ale mnie twarz piecze mam takie rumieńce na twarzy że masakra
A Moka to nam się chyba zadomowiła na fioletowej stronie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:55
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Madlenka doslownie raz na dzien wchodze na forum i tylko na ten wątek bo początkujących nie ogarniam za duzo sie dzieje :p mam nadzieje ze niedługo koniec sesji i wroce z cala moca :* w tym cyklu to nawet wykresu nie prowadze. A co u ciebie? Mordeczko napisz jak wyniki