STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73 (28.01)
Asiula86 (23.01)
Buziulka (10.01)
Mordeczka (31.01)
Lenka@ (17.01)
polska_dziewczyna (09.01)
bosa (24.01)
moka89 (13.01)
Iwonaa11
futuremama
rah (23.01)
agniesja (22.01)
Another (18.01)
inezka (29.01)
Truskaffeczka (20.01)
ZakręconaOna (08.01)
kwiatuszek789 (10.01)
aneta91 (28.01)
m0nik4a89 (24.01)
JennyXS (24.01)
alexandra (20.01)
Paula_21 (14.01)
ppaulina (07.01)
Kasia *
Anka83 (23.01)
Ags99 (12.01)
Ags99, spokojnie poczekaj...wiem, że nie łatwo jest się nie wkręcać, jak się małpa spóźnia...
Co ma być to będzie, wierzymy, że będzie dobrze :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane , wczoraj tak jak Wam pisałam zrobiłam test i wyszedł negatywny wczoraj tempka mi spadła troche więc mowie na zbliżająca się @ a dzis temperatura skoczyła mi do 36.96 ;-/ i teraz chust wie po co i dlaczego , według ovu dzisiaj mam 16 dpo ale możliwe , ze jednak owulka była w 23 dc o ile w ogole była bo tak na początku ovu mi wyznaczało a potem zmieniło ... tylko z tym , ze Ja lece na CLO i nie sądze by tak późno po tym leku owulacja była ... albo była w 17 dc np. ale to jakby była ciąża to byłby test juz teraz pozytywny ... brałam duphaston fakt , ze przez moja skleroze po 1 tab dziennie a nie po 2 ale odstawiłąm go nie cały tydzien temua zawsze po nim dostawałam @ w dzien odstawienia lub max dzien po ... nie wiem co sie dzieje ... czekam cierpiliwe na @ ale jak nie przyjdzie jeszcze przez pare dni to chyba zawitam do lekarza bo kuźwa nie jest to normalne . Mordeczko kochana nie przekreślaj cyklu jak to sie mowi dopoki @ nie przyjdzie są nadzieje Lenka wybacz , ze wczoraj nie złożyłam , spoznione ale szczere zyczenia ;** wszystkiego dobrego .
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez mam juz 27 dziem cyklu ijuz mam tak mokro brzydko mowiąc ze do terminu czyli 25 raczej nie doczekam i @ zawita wczesniej chociaz szyjke mam zamknieta twardo iwysoko .testu zrobic jeszcze nie moge dostalam pregnyli wynik będzie falszywy .co za zycie tkwie w zawieszeniu inc zrobic nie moge tylko czekac .jakbym zaszła wciaże to bym sie ciezko zdziwila ze jednak sie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 13:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzakrecona nie dziękuje .Ty masz taka wysoka tempke i negatywny test moze za szybko zrobiłaś ,albo Ci sie cos pokreciło w tym cyklu albo ciaża , aj obstawiam ze to ciąża za długo masz juz wysoka tempke .lewy test albo za wczesnie.pozatym nie masz gwarancji czy owulke mialas 19 mogłaś miec i 21 plus 14 dni fazy lutealnej to itak masz za długo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 14:26
-
nick nieaktualnyAgss99 wrote:Hej dziewczyny, musiałam zmienić konto bo z tamtym było coś nie tak...
Słuchajcie dziś rano zrobiłam test z pierwszego moczu, wynik negatywny...
Sama nie wiem już teraz na co mam czekać... -
Kasia * wrote:zakrecona nie dziękuje .Ty masz taka wysoka tempke i negatywny test moze za szybko zrobiłaś ,albo Ci sie cos pokreciło w tym cyklu albo ciaża , aj obstawiam ze to ciąża za długo masz juz wysoka tempke .lewy test albo za wczesnie.pozatym nie masz gwarancji czy owulke mialas 19 mogłaś miec i 21 plus 14 dni fazy lutealnej to itak masz za długo
-
Paula_21 wrote:czytałam Twoje wcześniejsze objawy. u mnie było podobnie na początku. tylko o wiele później zrobiłam test. Wolałam przetrzymać się dłużej. Uważam, że może ciut za wcześnie to robisz. Lub być może są inne przyczyny braku @ ..
-
nick nieaktualnyzakręcona no jak mieszkasz w uk to ipewnie masz racje juz nie raz słyszałam od koleżanek że dla lekarzy tamtejszych jak nie ma widocznego zarodka na usg tylko okres sie spóznia to ich to mało interesuje chyba ze masz badanie krwi beta ,to Ci pomoga .dopóki nie ma zarodka nie ma ciaży .przykre to ale jak widac prawdziwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 16:07
-
Co tam dziewczynki jak minął Wam poniedziałek?
Ja dzisiaj z rana byłam nie do życia:/ Spałam tylko nie całe 3 h gdzie musiałam wstać o 4:45 w pracy przeszłam jakieś załamanie nerwowe bo się popłakałam:(
Już jest ok.
No i jajnik się odzywa na @Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny