STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73 (28.01)
Asiula86 (23.01)
Buziulka (10.01)
Mordeczka (31.01)
Lenka@ (17.01)
polska_dziewczyna (09.01)
bosa (24.01)
moka89 (13.01)
Iwonaa11
futuremama
rah (23.01)
agniesja (22.01)
Another (18.01)
inezka (29.01)
Truskaffeczka (20.01)
ZakręconaOna (08.01)
kwiatuszek789 (10.01)
aneta91 (28.01)
m0nik4a89 (24.01)
JennyXS (24.01)
alexandra (20.01)
Paula_21 (14.01)
ppaulina (07.01)
Kasia *Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane...aż mi się lepiej zrobiło na serduchu, jak dziś do Was weszłam :*
Another, wszystkie naj naj naj :*
Moka, a jak Ty się w ogóle czujesz przyszła mamusiu ?
Paulina, jak długie masz cykle? Masz jakieś symptomy
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do objawów. Powiem tak ziółka zdziałały cuda. Od niepamiętnych czasów czułam owulację i pojawił się śluz. No i temperatura pięknie się wyrównała. A teraz sama nie wiem co myśleć. Mam jakby objawy ciąży ale nie wierzę że to może groszek robi mi te psikusy. No ale te plamienie po owulacji i spadek tempki... sama nie wiem.
-
nick nieaktualny
-
ppaulina wrote:Ja mam cykle 27 dniowe no w porywach do 28 jak w zegarku. Ten cykl piliśmy z lubym zioła ojca sroki nr 3. To nasz 8 cykl starań.
Za mną już 14 nieudanych cykli i nikt nie jest w stanie powiedzieć nam co jest nie tak...
Nawet nie wiem, kiedy to upłynęło.
Witamy Aniu :* !
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73 (28.01)
Asiula86 (23.01)
Buziulka (10.01)
Mordeczka (31.01)
Lenka@ (17.01)
polska_dziewczyna (09.01)
bosa (24.01)
moka89 (13.01)
Iwonaa11
futuremama
rah (23.01)
agniesja (22.01)
Another (18.01)
inezka (29.01)
Truskaffeczka (20.01)
ZakręconaOna (08.01)
kwiatuszek789 (10.01)
aneta91 (28.01)
m0nik4a89 (24.01)
JennyXS (24.01)
alexandra (20.01)
Paula_21 (14.01)
ppaulina (07.01)
Kasia *
Anka83 (23.01)
-
nick nieaktualnyLenka@ wrote:Za mną już 14 nieudanych cykli i nikt nie jest w stanie powiedzieć nam co jest nie tak...
Nawet nie wiem, kiedy to upłynęło.
Witamy Aniu :* ! -
Lenka - dziękuję, póki co nie narzekam Dzisiaj troszkę mnie plecki bolą, ale ogólnie jest ok Najlepsze jest to, że wczoraj się dowiedziałam, że nasza bliska koleżanka jest też w ciąży i mamy podobny termin Śmiejemy się, że będziemy razem rodzić, a nasi mężowie pójdą w tany na pępkowym i wrócą po tygodniu
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
ppaulina wrote:Lenka powiem Ci że to moje 2gie konto na Ovu. Porzednie usunęłam ze względu na stres jaki czułam jak wpisywałam tepke itd. I jak się załamałam bo miałam cudny wykres wszystko super a ja dostałam okres.... A teraz założyłam bo czuję się gotowa znów do Was wrócić Może wrzucenie na luz coś zdziała?
Ja już drugi cykl nie mierzę tempki, bo mój humor był wiecznie uzależniony od tego czy tempka spadała, czy się podnosiła....
Jutro mam monitoring. Ostatnio miałam 3 ładne pęcherzyki, ale i tak nie zaskoczyło.
Moka...fajnie, że masz kogoś w podobnej sytuacji
Dbaj o siebie teraz :*
-
Z tym niemierzeniem temperatury do dobry pomysł. Ja w tym cyklu odpuściłam, nie przejmowałam się tym jak wygląda wykres i się udało Także życzę każdej z Was przede wszystkim spokoju, luzujcie majty i do dzieła
Lenka@, Mordeczka lubią tę wiadomość
-
Po 14 nieudanych cyklach, to już sama zaczynam wątpić...wczoraj poszłam na spacer i się zastanawiałam, co jest ze mną nie tak...
Mordeczka, liczę na to, że się w końcu uaktywnią
-
Cześć dziewczyny, ja też jestem ze stycznia 12 a 21 mam imieninki !
Piszę tutaj.... bo chciałabym prosić was o radę...
Mianowicie:
15.12.2014 rozpoczęła mi się miesiączka cykle raczej regularne 29-31. Oczywiście kochaliśmy się w dni płodne....
Planowo 15.01.2015 powinnam dostać miesiączki ok. 11.01 pobolewał mnie jeden dzień brzuch jak na @, następnego dnia wszystko jednak ustało, 15.01 żadnych bóli, ani nic... 17.01 ból jak w dniu @, ale cisza... od wczoraj właśnie kręci mi się trochę w głowie, ból brzucha też już dzisiaj ustał... nie wiem co mam myśleć, dziś zrobiłam test w sumie pół godziny temu i pokazuje wynik negatywny.. jak myślicie co może być przyczyną? Czy może jednak to ciąża, a test po prostu z tak późnego moczu tego nie wykazał? sama nie wiem co mam myśleć -
Cześć Ags99.
Ja bym powtórzyła test, ale z porannego moczu. Poza tym, i tak może być jeszcze za wcześnie...
Oczywiście nie chcę nakręcać, bo to równie dobrze może być ciąża, jak i opóźniona małpa przez różne czynniki.
Czy wcześniej miewałaś już takie wahania w cyklach?
Bierzesz jakieś leki?
Spokojnie :* Trzymamy kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:57
-
Leków żadnych nie biorę, ok. pół roku temu miałam małe zawahanie, z tym, że wtedy w okresie dni płodnych dostałam plamień. Ogólnie opóźnień żadnych sobie nie przypominam. Nie chcę sobie nic wkręcać, ale daje mi do myślenia to kręcenie się w głowie ponieważ jest dość silne i jeszcze czegoś takiego nie miałam... aha i w nocy bolały mnie strasznie nogi, aż nie mogłam przez to spać, nie wiem czy jest to ze sobą jakoś powiązane...
Poczekam jeszcze dwa dni i jeśli @ nie przyjdzie powtórzę test z porannego moczu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:02