STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny , strasznie długo tu nie zaglądałam do Was , naskrobałyście już tyle , ze nie potrafie Was nadrobić , zajełoby mi to wieki witam nowe staraczki i gratulacje dla szczęsliwych Mam przyszłych
Ja mam kolejny cykl z CLO lecz spisać go na straty moge bo nie bylo wystarczająco przytulanek , Ovu wyznaczyło mi owulacje na 19 dc co jest dla mnie ściemą bo po stymulacji raczej tak późno Ona wystąpić nie może , fakt , ze byłam przeziębiona troche w terminie spodziewanej owulacji ... dzis 33 dc , niby 14 dpo a temperatura dość wysoka ale na szczęście moje pewnie zaraz spadnie jak pech to trzyma się całe życie ... kupię dziś test ciązowy , jezeli temperatura i jutro bedzie taka wysoka to go zrobie rano jeżeli nie to pierdziele , zostawie na kiedyś indziej Brałam dupka od 19 dc do 29 i odstawiłam wiec 4 dni już go nie biorę . Miłego dnia laseczki -
Moka, Ty miałaś urodziny 13go Dopiero zauważyłam Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i fasolki, rośnijcie zdrowo
Dzisiaj Lenki, więc pewnie świętuje Ale jej się udało, ja mam urodziny w czwartek. W sumie w tym roku to i tak nie ma znaczenia Najważniejszy prezent już mam A od brata dostałam zarąbiście wygodną poduszkę profilowaną i wypasioną sokowirówkę. Już skubany podświadomie dba o swojego siostrzeńca lub siostrzenicęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 17:38
-
Hej wpadam co jakiś czas. Czekam głównie na dobre wieści od Mordeczki! Jestem po pierwszym egzaminie.nauki mnóstwo a we wtorek ide na monitoring
Dziewiaty dzien cyklu a jajnik kluje jak glupi. Laski czekam na wasze pozytywy!Mordeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Gratulacje jeszcze raz dziewczyny dla Was Ja jutro bede testować jeżeli moja tempka taka wysoka nadal będzie , zobaczymy ale nie sądze zeby ten cykl coś przyniósł bo mam wrażenie , ze bezowulacyjny był ...
-
Hej wszystkim jak niedziela mija ?
No agniesja widzisz super Ja robiłam dzisiaj test i wyszedł mega negatywny ! hehe ale nie załamuje sie bo wiedziałam , Ja mam postanowienie od nowego roku zyc spokojnie , bez stresu ... starać sie dalej ale nie odmawiac sobie zycia i wszystkiego dookoła . Trzeba zyc a nie popadac w paranoje , bedzie czas na mnie to i bede tą Mama ! bardzo pragnę dziecka ale już dość starań pod presja
-
Cześć dziewczynki
Wróciłam, po dłuższym "urlopie" Troszkę Was zaniedbałam, ale ogólnie nie miałam kompletnie sił. Non stop byłam w rozjazdach...
A co u Was? Mamy jakieś nowe osoby ?
Może nowe fasoleczki ??
Chwalić mi się i to szybko !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 12:11
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...