STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:) Jaki Ja miałam sen: o
Śniło mi się , ze byliśmy w Polsce w odwiedzinach , Ja byłam w 22 tygodniu ciąży z Oskarem i poszlismy na USG sobie a tam Pani do Nas mówi , ze będzie bliźniak , ze dopiero teraz się wyłonił ale płci nie zna bo nie chce się pokazać ... Ja byłam zaplakana wręcz mimo , ze zawsze moim marzeniem byly bliźniaki ... Chodzilam , plakalam , nie wiedziałam jak mam wszystkim powiedzieć bo przecież My juz wyprawke kupiona cala pod jedno dziecko mieliśmy ...
Na następnym USG cos Pani mówiła na dodatek o dwóch dziewczynkach , później o chłopcach chyba jednak bo widzi duże jajka ... Normalnie masakra ale wiecie jaki Ja miałam stres w tym śnie ?! Aż odczuwalam go dalej jak się obudzilam: o . Szok
Tak nagle sie dowiedziec ze Oskarek będzie miał brata lub ze Oskarek to tak na prawdę Nadia i plus siostra , aż płakać mi się chciało ze jeszcze jedno dziecko , ze ktory to będzie mój Oskarek którego cala ciążę mizialam i mówilam.. ah mowie Wam no masakra . I bol tego jak pomiescimy jeszcze jedna taka wyprawke hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 06:23
-
Heej bo to by było okropne!!jeszcze ten blizniak to jeszcze ale jakbys sie dowiedziala ze juz nie masz synka tylko córeczkę??trauma według mnie serio. Wspolczuje kobietom u których sie okazuje inna plec
Laski wczoraj zle uzylam glukometru. Pasek trzeba przyłożyć do krwi a ja nakladalam krew na pasek
Zaraz probba na czczo -
Tygrysku a no widzisz , sprawa wyjaśniona ! większą uwagę zwracać musisz i będzie ok
Wiesz co to akurat byłby pikus jak dla mnie przy tym jakbym się dowiedziała , ze bliźniaki jednak ... ( mimo , ze bardzo zawsze je chciałam mieć)
Ale i tak mega przykro by mi było bo mój Oskarek to Oskarek , przyzwyczajona jestem do myśli , ze będzie synus , po imieniu się mówi do niego juz dłuższy czas .Ah nawet nie chce gdybac co by było wtedy , załamka ... Masz racje . -
Asiula trzymam kciuki
uwielbiam gorące kąpiele i dziś wieczór sobie taką zafunduje
teraz chwilke odpoczynku i jade do teściów na obiadek
stwierdziłam, że bete zrobie 21.10 popołudniu i 22.10 odbiore, a 21.10 będzie 26 dzień cyklu więc gdyby małpa się miała rozkręcać to bede czuć. -
Nie ma się czego bać , może pracować bo sice ruszyła owulacja , moglo dojść do zapłodnienia a może przed okresem pracuje:) wszystko na dniach się okaże , lepiej kochana milo się zaskoczyć .
Mój to wgle alkoholu w sumie nie pija . Chyba ze Sylwester to Desperadosik czy jakas okazja mega raz w roku:) on wgle alkoholu nie lubi , papierosow tez nie .