STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co to moze byc? Od 3-4 dni serduszkujemy z mężem codziennie (aktualnie bez starań bo to cykl w którym mialam hsg) i wczoraj mimo że nie czułam żeby się o mnie mocno ocieral mialam różowy sluz a raczej resztke spermy i później też dosłownie kropkę krwi, przez dzien popołudniu to samo, dosłownie jakby ktoś mi namalował kropkę na papierze... Dziwne bo tak nigdy nie miałam... Poza tą kropka niczego nie było.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ale to nie był pierwszy seks po hsg tylko 2 albo 3. Albo i więcej. Kurde nie skupiam się na tym który to raz. No nic mam nadzieje ze to nic złego. Napisze w czwartek co mi gin przepisał i znikam chwilowo. Prawie bo remont mamy, wypoczynek zamówiony i mąż od jutra maluje
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziś mam 23 dc to było 21 dc wiec teoretycznie nie ale praktycznie mój organizm robi różne figle wiec kto wie... Podobno hsg może opóźnić owulacje a ostatnio jak ja miałam albo była słaba ale była to był dzień 17-18. Chociaż ginekolog mówił ze po samym duphastonie mam coraz ładniejsze pecherzyki... Kto wie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kurde to może faktycznie owu? Może w końcu ruszyła... Tylko nie wiem czy to dobrze jak by się okazało ze nawet do zapłodnienia dojdzie i zagniezdzenia... Lekarz nie zabranial ale tyle już się naczytalam ze mam dość... A może ten lewy jajowod jednak miał tam niewielki zrost albo coś i hsg mu przepchalo i teraz już jest drozny? Dlatego mam takie dziwadla możliwe ze na owu?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mordeczka chciałabym żeby to było takie proste... u mnie w pracy potrafią za pare dni chorobowego zwolnić, a i jak weźmiesz choć dzień chorobowego to nie dostaniesz ani grosza premii, a jednak 600zł brutto to jest dużo więc każdy sie meczy kolejny cykl pewnie znów z CLO i Pregnylem więc kasa sie przyda.
-
Matko Dea co za gowniana firma: o: (
Biedna , no to musisz się ratować lekami lub domowymi sposobami pracując . Wiesz do lekarza warto iść , powie co jest da cos na to a jak musisz to do pracy bedziesz chodzić i się leczyć .
Girl no właśnie nie potrzebne to czytanie: ( to zawsze nas jakoś nakręca
Ona Ja tez dziś mam wizytę , o której idziesz -
Generalnie pęcherzyk ciążowy jest, ma ok. 7,5mm, w nim pęcherzyk żółtkowy ok. 1,6mm. Lekarz sam stwierdził, że go mocno zdziwiłam. Zaczęliśmy wszystko rozpisywać i brać na logikę, ale tu naprawdę ciężko cokolwiek wytłumaczyć logicznie Ma się zebrać w naszej sprawie konsylium lekarskie.
Jeśli wszystko zakończy się szczęśliwie, to doktor chętnie to opisze w prasie tak, już to widzę - jak mi klinika zapłaci, to pozwolę, a jak nie, to niech się bujają. Piszę to dlatego, że dzisiaj oczywiście musiałam zapłacić za wizytę... nie dość, że klinika obraca naszymi pieniędzmi z nierozpoczętej procedury to jeszcze za kolejne wizyty płacę, bomba!
Mam brać luteinę, Femibion Natal. W kolejny czwartek ma się wszystko wyjaśnić - jeśli będzie widoczny zarodek i serduszko, to będziemy szczęśliwi, a jak nie, to wiadomo - d... blada.
Ale ja nie wytrzymam do czwartku i już zapisałam się na poniedziałek do innego lekarza (spoza kliniki) - bagatela - na godz. 23:00
Zobaczymy, co mi powie
Jedna z hipotez mojego lekarza - ciąża naturalna No i jak wszystko się szczęśliwie uda, to co mielibyśmy powiedzieć urzędnikom? taki żarcikZakręconaOna lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Czyli duże prawdopodobieństwo jest że ciąża jest z tej owulacji z prawego jajnika. a robisz jeszcze jakąś betę? Trochę słabo że biorą kasę z procedury...
Trzymam zatem kciuki za fasolka oby się pokazał.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Czyli duże prawdopodobieństwo jest że ciąża jest z tej owulacji z prawego jajnika. a robisz jeszcze jakąś betę? Trochę słabo że biorą kasę z procedury...
Trzymam zatem kciuki za fasolka oby się pokazał.
Tak, zrobię w poniedziałek, akurat będę miała na wizytę do innego lekarza
Wg mojego lekarza wokół prawego jajnika może być ciałko żółte, ale to nie musi być to, tylko może być jeszcze coś innego, ale nie pamiętam, jak to nazwał.
Ciekawa jestem, co mi powie po konsylium
A ja trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny! W szczególności te, które mają dzisiaj wizyty!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0