STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale niesamowita historia;p Asiula niech sobie piszą co chcą ważne żeby bylo serdunio! A moze masz przejąć brzuch po Rah albo Zakręconej o one za chwile sie rozpakuja a wtedy pojawi sie dzidziuś z sercem
Asiula86, rah lubią tę wiadomość
-
Asiula coraz bardziej zadziwia mnie Twoja historia. Wierzę w jej szczęśliwe zakończenie, musi teraz być ok
Ja już jestem po wizycie. Wszystko ok Szyjka długa i zamknięta Tylko plamię po wzierniku i boli mnie wszystko od macania No i jakimś cudem moje dziecko przeskoczyło o tydzień do przodu mimo braku badania USG.
Zakręcona czekam na wieści jak tam u CiebieAsiula86 lubi tę wiadomość
-
To któraś z dziewczyn na pewno przekażę Tobie "pałeczkę"
A ja już mam ugotowany obiadek i oglądam tv.
Dziecko moje przez dwa dni nie dawało o sobie znać a wczoraj odjebało taką dyskotekę że nie widziałam jak leżeć.
Ona super wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:00
Asiula86 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:No serio To nie było normalne kopanie czułam się jak gruszka treningowa w którą bokser wali
Póki co jestem pozytywnie nastawiona
Ale zauważyłam "postępy", bo podkopuje już nie tylko na siedząco/leżąco i nie tylko jak w domu jestenWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 17:05
-
Jestem i Ja. ! :)Ja to chyba mam dziś pecha ... Dziś 13 ale kuzwa nie piątek !!! :o
Wstaje rano a tam zasrane i zasikane pol przedpokoju bo pies się rozchorował , chyba brzuszek ja bolal bo ma sraczka , wymioty były . Smród nieziemski wiec z ciężkim sercem sprzatalam i myślałam ze sama puszcze pawia , Karina wróciła z rynku i kupe się jej zachcialo nagle moe czekaj wysmarkam się i kuzwa wrsucilam dwa okienka papieru dosłownie nagle woda wyjebala nam z kibla ... Spadła dwa razy , dwa razy podniosła i chuj ! My szok , w reklamówkach na rekach nurkowalysmy zeby wyjąć to co się zapchalo a tam brak , nic ! :o wiec od czego ??! Jakoś woda spadła po godzinnych mekkach i odcedzaniu jej . mycie podłóg Karina ze smieciami i psem na dwór ... Ja IDE się kąpać a tu gówno , wody brak cieplej no mowie chuj jasny mnie strzeli , wybaczcie za bluźnierstwa ale myślałam ze oszaleje
Ja po wizycie mam wieści takie .
Szyjka krótka , miękka , rozwarcie na ciasnawy ale palec ... Doktorowa przy badaniu zrobiła mi masaż szyjki nie mówiąc wczesniej o tym i myślałam , ze padne... Do tej pory mam bol szyjki i cipki w środku , momentami siedzieć nie daje rady jakby mały pchal się niesamowicie w dol .
W piątek juz klade się rano do szpitala i przez weekend obserwacja , w poniedziałek decyzja najprawdopodobniej co dalej z porodem , w jaki sposób rozwiązujemy ciaze .
Kazała się dużo bzykolic zeby rozwierac szyjkę haha .
P.S na domiar złego jebnal mi but dziś na ulicy ! :p
Asiula genialnie ! Ja czuje ze będzie ok . Przejmujesz ciążę po mnie bo Ja na dniach się rozpakuje hihi . -
No to miałaś dzisiaj zajebisty dzień dobrze że już się kończy. ! Jutro będzie lepiej. No to do piątku zleci to jak się poród nie zacznie to będą wywoływać. ?
A ja dzisiaj po ostatnim goleniu Zośki jestem zszokowanaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zakręcona, to trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!! :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0