STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko dobijasz mnie u mnie pieczona ryba i surowka z kiszonej kapusty i ziemniakami. Chociaż wczoraj zjadlam kawałek indyka gotowanego i jeden placek ziemniaczanych i cukier miałam 78 to pyry dobrze toleruje. Najgorsze to pieczywo. Dziś kupiłam nowy chleb pszenno zytni i cukier po kolacji w porządku był. Zobaczymy co po śniadaniu
-
A Ja dziś na obiad u Babci D miałam piers panierowana , ziemniaczki ,buraczki i mizerie . Później sałatka , ciasto , napoleonka i jablecznik później jedna kanapkę zjadlam i pekam !!! Serio , Ja w życiu tyle nie zjadlam .! Masakra ...
Dodatkowo cisnienie mega mi skoczylo , wczesniej bóle i wgle Jezu czuje się zajebiscie chujowo , słabo , mdli itp -
Zakręcona już nie długo się Twoje bóle wszystkie skończą, a w nagrodę będziesz syncia tuliła
dzien dobry.
Moje dzieciątko chyba mnie nie lubi, jak wcześniej harcowała codziennie tak traz przerwy sobie robi.. chyba łobuz z niej wyrośnie jak tatuś -
Hehe Zakręcona to zapraszam na moja dietke. Tydzień i mi się znów talia pokazała. Chyba schudlam niestety. Ale u rodziców nie ma wagi to nie sprawdze.
Ona teraz młoda wejdzie w najbardziej ruchliwy czas to zobaczysz jak ci da podpalićWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:02
-
Tygrysku, Mordeczko czekam na to
Przedwczoraj wieczorem tak wywijała, że aż miło było
a od wczoraj wieczorem ma lenia jakiegoś, a ja tego tak nie lubię.. Już chyba przywykłam, że kopie co jakiś czas i daje potwierdzenie, że tam jest
Wczoraj miałam migrenę i musiałam brać apap (może stąd ten cichszy okres córci), myślałam, że będzie ok, a tu dziś znów się zaczyna Nie chcę znów leków brać.. -
Kochana dzieci mają to do siebie że raz są aktywne a raz nie moje dziecię ostatnio też rzadziej się odzywało ale już jest lepiej Rozumiem Cię co do ruchów bo jakieś obawy są ale spokojnie.
Hmm a może zacznij więcej wody pić. ? Gdy mnie bolała głowa to nie jadłam tabletek spokojnie czekałam aż przestanie boleć no i piłam dużo wody wtedyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko słyszałam ostatnio serduszko, więc jestem spokojna ale wiadomo matka i tak zawsze będzie panikować..
Właśnie woda to u mnie problem i to nie mały. W ogóle ja bardzo mało piję może i masz rację z tym piciem. Chociaż, ja mam tendencję do migren i to też jest problem.. -
No ja też miałam problem z piciem takiej ilości wody ale się zmusiłam teraz nawet nie wiem kiedy tyle wypije nie zwracam już uwagi na to. i o bólu głowy zapomniałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 11:16
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Na pewno dasz radę. ja piję wodę z sokiem do rozrobienia (rozcieńczenia).
-
Nie bo byłam tylko po receptę ale na szczęście nic nie płaciłam. Mam do niego przyjechać w 10 dc i mieć pregnyl cały czas przy sobie czyli pewnie on mi to będzie dawał. I tak to są zastrzyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:45
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Być może on Ci będzie aplikował ten pregnyl jak pójdziesz do niego w 10 dc cyklu pewnie sprawdzi czy są jakieś pęcherzyki i gdy będzie jakiś dominujący to wtedy Ci powie kiedy zrobić zastrzyk z tego pregnylu on właśnie jest na pęknięcie pęcherzyka tak mi się wydaję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:43
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs