STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka tak on jest na pęknięcie ale dużo lekarzy pierwsze daje sam clo a jak same nie pękają to wtedy dają pregnyl. Clo mam zapisane 2 opakowania a pregnyl 3. Clo mam brać od 3-8 dc po jednej tabletce raz dziennie, to dobra dawka? Moje pecherzyki nie były tragiczne po samym duphastonie, był nawet dominujacy tylko za mały, chyba że nie określać go jako domujacy tylko po prostu największy... W ostatnim cyklu 13 dc miał 8 mm.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Wiesz co, co do dawek to się nie znam bo nie miałam styczności z clo 8 mm to i tak mały hmm nie wiem zobaczymy co gin powie jak pójdziesz do niego w ten 10 dzień cyklu. A kiedy dokładnie przypada ?
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zależy kiedy @ przylezie :p. Dziś mam 25 dc i pierwszy dzień odstawienia duphastonu. Przeważnie po duphastonie mam w 3-4 dzień po odstawieniu ale w poprzednim zrobiła mi psikusa i przyszła ponad tydzień po odstawieniu...teoretycznie do niedzieli na pewno dostane ale praktycznie się okaże musze nie czekać i nie zastanawiać się czy to dziś czy nie. Teraz może znikne z forum jak mówiłam żeby się wyłączyć i nie myśleć... Może wpadnę żeby napisać co mi powiedział na temat pecherzyków.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kręgosłup boli mnie dziś bo narobilam się i nalazilam jak szalona. Przyjechała do mnie przyjaciolka na kawke , gadka szmatka i przeszła się ze mną na zakupy do sklepu z rzeczami dla dzieci , ja sobie ogladalam cos i gadalam z kobitka itp o różnych pierdolach , Karola moja podsłuchała i pakowala :o Ja mowie co Ty robisz , przestał ( krepowalam się bardzo) a ona wszystko kupiła , zapłaciła i wydala ponad 800 zł . Mowie nieźle ...
Wrocilam do domu , poszlam siku i czop mi wyleciał: D wielki GLUT żółtawy: p
Także mam wszystko zapiete na ostatni guzik !
Dodatkowo dziś Mamie mojej zrobilismy male przyjatko urodzinowe bo w sobotę ma urodziny a Ja jutro rano do szpitala juz ide . Wiecie torcik , prezenty , kwiaty itp hehe i male race w torcie: p
Pięknie było .
Girl Ja bralam Clo , dawka ok ... A zastrzyk on sam ci bankowo da .Asiula86, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Girl25 wrote:Mój ginekolog chyba jest zapobiegawczy bo od razu dał mi do clo pregnyl.... Wie któraś jak się go stosuje? Gdzie go wybijają?
Powinno się w mięsień, ale ja odpowiednik Pregnylu wstrzykiwałam sobie w brzuch, w fałdę skóry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:14
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
To jak Ona to wszystko kupiła do Ciebie czy do siebie ? 800 stówek na raz nieźle
Ooo widzę że dzieję się u Cb na całego Mmm torcik mniam właśnie do mamy dzwoniłam żeby mi ciacha jakieś kupiłaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko Ona kupiła dla mnie to wszystko do domu , Ja poszlam po przewijak , po koszule jeszcze jedna do szpitala , testowych pieluchy wzielam i gadalam o laktatorze cos a Ona wszystko panowała , Ja wzielam parę pierdol jeszcze i chciałam zapłacić a ona sama wzięła wyprzedzila , zapłaciła i 800-850 zł rachunek był . No rzuciła się mega , ciul ze była mi 500 zł winna , mówiła ze odda dodatkowo ale Ja mowie ze nie no kuzwa bez przesady tak ... Ale ona dobrze zarabia mega , mówi ze ja stać i oszczędzać nie będzie , no wariatka: p
-
No przyjaciółką nigdy nie żałowała hihi .
Oj kochane , sama doczekać się nie mogę , juz umieram z boli kręgosłupa , dziś pełno roboty miałam plus kącik małemu zrobilismy i padam na pysk , boli jak cholera jutro do szpitala aż płakać mi się chce -
Zakręcona, trzymamy za Was mocno kciuki, będzie dobrze!!!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA