STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:U mnie się zaczęła akcja puchnące stopy siedzę puchną stoję puchną masakra.
A po nocy jak będziesz wstawać i nie będzie schodzić opuchlizna to idź do lekarza , tak że dwa , trzy dni się poobserwuj i ta pokrzywe pij . -
ZakręconaOna wrote:Ona u Mnie też mniejszy był trzeci wynik , mniejszy od drugiego i lekarka mi powiedziała że wyniki mam świetne
-
ZakręconaOna tak sobie przypomniałam o inofemie od ciebie.od którego dnia cyklu mam go brać? Może być od drugiego? Clo mam od 3go. Chce połączyć clo i inofem bo wtedy może pecherzyki będą rosły o 3 mm i będę miała owulacje dużo ładniejsza. Ostatnia była jak pecherzyk miał 19-20 mm[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl to nie kochana ode mnie bo Ja nie znam tego leku , chyba że mówisz o inofolicu czy jakoś tak ale to nie Ja bralam a znajoma .
Ona u Mnie glukoza była taką sama w wynikach jak u Ciebie ale nie 70 a 100 także spokojnie . Mamy prawie identyko wyniki .
Są ok .
Mordeczko dokładnie ciśnienie mierz .
Mnie na ostatni tydzień ciąży tygrysku wyskoczylo ciśnienie większe plus pchnięcie palcy u rąk ale dwa dni leków w szpitalu i zeszło ...
Kciukam za wizytye -
Cześć dziewczynki Ja się dzisiaj zdenerwowałam, miałam brązowe plamienie:-/ Niby niewielkie, nic mnie nie bolało, ale się martwię Umowilam się na jutro z lekarzem żeby sprawdzić czy wszystko dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:03
-
Girl spokojnie możesz to łączyć bo ja też łączyłam. na razie połączyłam sobie CLO i wiesiołek. w poniedziałek monit więc zobacze co i jak. w razie czego testowanie wypada mi na 6.12 więc o nic więcej Mikołaja nie prosze...
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mamy maluszka 1900 dopiero a mamy 33w6d i nie wiadomo czy przestaje rosnąć bo lozysko zaczyna niedomagac czy po prostu będzie maly. Glowka w porzadku a brzuszek malutki
Wiec za tydzień w czwartek musze przyjechać sprawdzic przeplywy i tak dalej
Wiec apel do wszystkich mam cukrzycowych. Nie dajcie sie zastraszyc bo ja teraz sie obwiniam ze za malo jadlam i toprzez to.. szyja na razie trzyma -
Mmm kochana kurczę no maluszek będzie. A jeszcze musisz dietę trzymać. ? Jak nie to jedz tak jak wcześniej może się ruszy mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
A ja jutro wizytuję i chyba pojadę jak ta debilka w paczkach jak mi nie przejdzie ta opuchliznaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 21:28
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko ale też nie może jak ma cukrzycę zacząć jeść normalnie całkowicie bo tylko małemu zaszkodzi i sobie a nie urosnie .
Tygrysiak ale bardzo dziwi mnie to że za mały Marcel jest :-o
Przecież mój Oskarek w 33t5d dokładnie sprawdzilam ważył 1820 gram ! A wszyscy mówili a miałam trzy USG w ciągu 5 dni bo miałam z tym serduszkiem echo sprawdzane i każdy mówił że ma piękna wagę jak na ten okres a widzisz jaki się urodził dziubek 3800 spokojniej rybeko , na pewno wszystko będzie dobrze . :-* a łożysko jakby niedmagalo to lekarz powinien zwapnienia widzieć jakieś .
Dwa ale super prezent byś miała )