STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku nie dziękuje.
Mordeczko może dziś się coś ruszy?
Girl u mnie faza lutealna różnie ale między 8-12 dni. dziś 11 dpo. w czwartek, piątek myślałam że sie @ zbliża a dziś mam tylko mokro i brzuch mnie ćmi tak dziwnie jak linia majtek i jajnik mnie ciągnie aż do pachwiny. ale pewnie @ sie spóźnia. gin niby kazał mi 1.02 robić bete ale nie wiem czy się odważe -
Tygrysku zobaczymy bo jak mówie mam mega uczucie wilgotności i pewnie to przepowiada dzisiejszą lub jutrzejszą @. rano miałam śluz bardziej wodnisty, teraz kremowy hm... przejrzałam moje wykresy i najpóźniej miałam @ 30dc więc nie wszystko stracone, dziś 28dc. jak jutro będzie tempka też powyżej 37 to lece kupić test.
-
A no nadal jestem w dwupaku. Gabi się najwyraźniej nie śpieszy.
Zakręcona no niestety muszę czekać do jutra co mój gin powie...
Agniesja śliczna ta Twoja biedroneczka
Dea trzymam kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 10:37
Dea28, agniesja lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
To bardzo ważne. Ja miałam ekstra ekipę. Młoda lekarka która znalam od tygodnia i umawialam się że urodze na jej dyżurze, młoda położna która była mega wyluzowana i zula gumę i lekarz anestezjolog który opowiadał dowcipy i spiewal podczas wkluwania mi się w kręgosłup tak że wszyscy lalismy że śmiechu fajnie było
Zakręcona jeszcze czekam na jedne wyniki ale chyba zdalam. -
Dea a może jednak nie nadejdzie ? kciuki trzymam .
Tygrysku na pewno zdalas :-*
Anka no pewnie , u Mnie lekarz był w ciągu 12 h porodu tylko trzy razy powiedzieć mi że jeszcze trochę i raz mnie wkurwil na maksa bo pieprzyl coś pod nosem glamiac kanapkę .
Takto dwie położne poród mi odbierały , lekarz tylko mnie zaszył .
A marzylam żeby ta położna jedna mi odbierała poród i się udało ) -
Dea28 wrote:Mordeczko odezwij się jaka decyzja.ja nie moge coś spać.głupoty mi się śniły w nocy mierzyłam teraz tempke i jest 37,20 hm...bede na zakupach to kupie test i zrobie jeszcze przed pracą
Mordeczko i jaka decyzja gina? Wiesz cos?Dea28 lubi tę wiadomość