STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku kochana wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. !
Dzień dobry wszystkim. u mnie noc przespana tylko jedna pobudka o 7:20 na siku i spanie dalej nie dawno wstałam spijam kawkę. dzisiaj mam w planach umyć podłogi ale nie wiem czy to zrealizuje no i jutro ostatnia wizytaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Cześć dziewczynki:-)
Tygrysku najlepsze życzenia, wszystkiego ca najlepsze:-)
Ja siedzę i zamawiam strój na bal karnawałowy dla Julki, zażyczyła sobie że chce być Anną z Krainy Lodu:-> A jeszcze dzwoniła pani z przychodni, że w przyszłym tygodniu mamy przyjść na szczepienie:-/ Chyba bardziej się tego boję niż córka:-/ -
Mordeczka wrote:Moja siostrzenica też ma bzika na tym punkcie
Zakręcona nadal dwupak jutro wizyta ale jakoś nie mam nadziei na dobre informację -
Mordeczka Twoje i Gabrysi zdrówko :* kończe pifko, ide umyć garki i w pióra. jutro mega ciężki dzień w pracy. dzwoniła sąsiadka żebym wpadła. ale total reset. nie przezyje kolejnego noworodka. załamka psychiczna. nie zdziwcie się jak mnie tu parę dni nie będzie...
-
Mordeczko wiesz co to właśnie z tymi zwolnieniami jest chujowo na maksa !
Na dobra sprawę nie wiesz co zrobi lekarz ... Ja miałam zwolnienie do TP a później lekarz mnie położył do szpitala i stwierdził że dostane jaj wyjde po że szpitala już bo nie wiadomo ile poleze i to tak wyglądało ...
Musisz jutro lekarza zapytać bo może być tak że już na macierzyński każde Ci przejść bo jesteś po TP , moja znajoma tak miała właśnie z październikowych , w sumie nie jedna