STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. :*
Dea Agniesja ma rację z miłą chęcią oddam Tobie brzuszek !
Zakręcona super że szkoła zakończona. :*
Tygrysku kto wie może Gabrysia zrobi Ci prezent na urodziny.
Dzień dobry kochaneAnka83 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko ewentualnie Gabi może jeszcze mi zrobić prezent na urodziny
nadrobiłam was u mnie po wizycie u gina pęcherzyk pękł w 17 dc było 14,15,16 dc... tempka poszła niby w góre ale powinien być spadek na zagnieżdżenie... zostało mi jeszcze 5 tabletek CLO więc pewnie je zużyje w kolejnym cyklu a potem 3 miesiące przerwy i Letrozol. gin kazał mi zrobić bete 1.02 ale jak on wyznacza termin to ja zawsze dzień lub dwa wcześniej @ dostaje dziś 21dc.
jade zaraz do teściów na obiadek a potem pewnie się wybiore do babci na zaległy dzień babci. -
Cześć dziewczynki:-) Mordeczko, daty urodzin są na pierwszej stronie, ale chyba nie ma tam wszystkich dziewczyn...Ja sobie odpoczywam, wczoraj robiłam małą kawkę urodzinową, a dzisiaj druga część Miłego dnia:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 14:17
-
Anka83 wrote:Cześć dziewczynki:-) Mordeczko, daty urodzin są na pierwszej stronie, ale chyba nie tam wszystkich dziewczyn...Ja sobie odpoczywam, wczoraj robiłam małą kawkę urodzinową, a dzisiaj druga część Miłego dnia:-)
ja mam urodzinki za równy tydzieńGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dea 27.01 to mój termin porodu wg om kto wie może dostaniesz prezent na urodziny w postaci Gabrysi, i II kresek na teście.
Ja ostatnio zajadałam się słonecznikiem w karmelu pyyycha
Wygnałam dzisiaj męża na dłuższy spacer i dostaje po szyjce.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs