STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki:-) Dea, Ona wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin:-) Przede wszystkim spełnienia marzeń:-)Ja się zabrałam za zrobienie listy co jeszcze potrzebuje dla malucha:-) A jeszcze muszę zamówić strój na bal przebierańców dla córci:-) Miłego dnia:-)
Dea28, ona. lubią tę wiadomość
-
Mordeczko, ja w pierwszej ciąży też przeczuwałam że urodzę wcześniej i się przeliczyłam:-P Więc teraz pewnie małemu też nie będzie się spieszyć, oby:-> A ostatnio na usg termin przesunął się na 6 kwietnia, więc nie wiem który jest bardziej prawdopodobny:->
-
Mordeczko, trzymam kciuki za poród. Niech Gabrysia się już zaciekawi światem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:23
Mordeczka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja też myslalam że szybciej urodze a tu poród w 42 prawie tyg
Dea , Ona wszystkiego dobrego .
Mordeczko mnie jasny czop taki odszedl 17 dni prze terminem ale wiadomo że nie urodzisz za siedemnaście dni hahaha a z krwią taki brązowy i bardzo dużo 1 dzień przed ) oby Ci się rozkreciloDea28, ona. lubią tę wiadomość
-
Kochana być może odpadło Ci trochę i jutro więcej będzie albo dopiero odpadnie przy odejściu wód ... Różnie to może być to , że książkowo jets napisane , że czop odchodzi i dopiero akcja się zaczyna to wiadomo że różnie bywa .
U Mnie oki , dziś z małym na drugim szczepieniu byłam a takto czekam na D i niedługo wylatujemy -
hej dziewczynki
dziękuję za życzenia u mnie dzień bardzo pracowity. jak zawsze zresztą. strasznie boli mnie ten kręgosłup. trochę mi masaże pomogły ale poszlabym na jeszczeeeeee.... siniaka mam na plecach bo miałam nastawiany na ostatnim masażu... jak się ruszam w pracy to nie czuje a jak siąde w domu to koszmar. no ale siedzimy właśnie z Misiem kupił mi Toffifee i popijam czerwonym winem i czekam na mecz
Mordeczka czekamy na Gabi
brat dzwonił że jego przyjaciel został ojcem po raz drugi a żona miała termin na 19 luty ale urodziła śliczną i zdrową dziewczynke.