STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi właśnie pomaga
Z resztą cały dzień jakieś lekkie skurczę pojawiają się w krzyżu obawiam się że poród też będzie krzyżowy
Macie moje wielkie brzuszysko Zdjęcie z dzisiejszego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 14:21
tygrys73, Dea28, agniesja, ona. lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
hej i ja się witam
po wczorajszej wizycie owu potwierdzona gin widział ciałko żółte i płyn w zatoce mówił że owu była max do 24h wcześniej więc w środę co też ręcznie zaznaczyłam na wykresie. nasze były w niedziele, poniedziałek i wtorek szkoda że jeszcze nie w środe albo wczoraj ale chłop mi już ucieka jak do łóżka ciągne i się śmieje że nimfomanka jestem
zobaczymy co ma być to będzie.
teraz 3-4 miesiące przerwy a potem jak się nie uda to powiedział, że spróbujemy jeszcze z letrozolem a jeśli nie to proponuje nam z 1 inseminacje lub in vitro. -
Dea, ci nasi mężczyźni są z nami biedni przy staraniach o dziecko:-P
Agniesja, wszystkiego co najlepsze:-)
Ja niedawno odebrałam wyniki, cukier na szczęście w normie, w moczu wyszły pojedyncze bakterie, ale mam nadzieje że nie jest źle.agniesja lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny Właśnie weszłam na forum, żeby zobaczyć czy Mordeczka już rozpakowana, ale widzę że Gabrysi się nie spieszy A tak poza tym, wszystko masz już przygotowane?
Ja też miałam duży brzuch, ale jakoś braku równowagi po porodzie nie przypominam sobie
Jak tam Tygrysku Marcelek? Wszystko u Was dobrze? -
Czesc dziewczyny
Nadrobilam Was , troszkę popisalyscie .
Ja dziś pierwszy trening z chodakowska miałam , ojjj czuje uda czuje
Ale już nie poddam się z niczym , dieta jest już 3 tydzień , ćwiczenia są i bajka ...
A upocilam się przy nich niesamowicie a za to po kąpieli czulam się wyśmienicie.
My ogólnie ok jeśli kogoś to interesuje Oskarek rosnie i jest naprawdę bardzo grzeczny , Mama chudnie , Tatuś będzie za 8 dni po Nas i za 13 dni lecimy do domku ) ah stresuje się troszkę przed pierwszym lotem małego .
Wczoraj zakończyłam swoją edukację i lecimy dalej
Dzisiaj była znajoma u Mnie calusienki dzionek z corcia 6 tygodniową , a zesmy poplptkowaly że hoho aż przyjemnie było się zmkim spotkać , dostaliśmy w prezencie kombinezon na zimę i dresik a My kupilismy dziewczynce karuzele i szlafroczek hehe . -
Zakręcona jak zazdroszczę ze po egzaminach ! A co do samolotu to nie boj sie tylko przygotuj wszystko co potrzebne. Dlugo trwa lot?
Mordeczko niedlugo ciotki tygrysowej urodziny moze Gabi sie wstrzeli
Agniesja gdy nie ma problemów z kupa to jest ok q nieraz krzyczy tak jak robi ta kupkę. Z tego co czytałam to normalne i jeszcze nie kolki. A wy zalicZYLISCIE kolki z malym?