STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Zakręcona a u mnie w rodzinnej wsi jeden ksiadz i tez go maz nie zlapal jak jechał poskładać te wnioski wszystkie. Eh co oni maja do roboty
WcZoraj bylam na egzaminie 4h myslalam ze sie zatesknie
Babcia dala malemu moje mleko z zamrazarki i jeszxze 100ml enfamila i wieczorem dwa razy tak rzygnal ze az nosem poszlo mimo ze mu sie wcześniej odbilo
I teraz nie wiem ktire mleko mu zaszkodzilo. Moje mrozilam na swiezo..
Czasem maly krzyczy i steka jak robi kupke ale ponoc to normalne bylo tak u was?
Mordeczka to moze razem bedziemy chrzic
Zakręcona niezle z bierzmowaniem czekaliscie u nas to w gimie było.
Girl czemu przerwa u was jesli moge spytac?mozliwe ze cos ominelam bo wpadam tu jak po ogien -
U nas ksiądz ma swoje dni i godziny na przyjmowanie parafian
Co do bierzmowania to ja już w 1 klasie gimnazjum miałam
Tygrysku może po enfamilu wymiotował. Po mrożonym odgrzanym mleku raczej nie powinno mu nic byćGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tygrysku obstawiam enfamil ! U Mnie mały w szpitalu miał masakryczne bóle brzuszka po enfamilu ! Niby najlepsze mleko a coraz więcej dzieci ma po nim problemy . A przede wszystkim Twój ma!y wciąga aż tyle mleka naraz ??? :-o
Mój jadł 60 ml max jak miał tyle co Marcelek hehe
Tzn mój Oskar teraz dopiero jak się bardziej uregulował z jedzeniem i z jelitkami czasem ma cięższe baczki czy kupkę , kiedyś nie było problemu wcale .
A co do bierzmowania to mój D od 12 roku życia jest w UK , więc on nie miał jaj przystąpić a tam nie robią ... ja szkole zmienilam raz to nie poszlam z ta klasa a później jak raz nie przeszłam do następnej klasy to przeniosłam się do prywatnej szkoły w. Której nie robią bierzmowan stąd takie opóźnienie . Zresztą mnie to bez znaczenia , ważne żebym miała je a czy wcześnie czy późno trudno -
Mordeczko a to nowilas ze tylko ślub cywilny maja co nie?
Zakręcona no tak wam sie poukladalo akurat to wiadomo ze sie nic nie poradzi. A co do mleka to on roznie je. Nieraz spi po 4-5 h a nieraz co godzine mi je z tym ze np dwie minuty ssie i zasypia. Budze go ale na dlugo nie starcza. -
Mordeczko a to nowilas ze tylko ślub cywilny maja co nie?
Zakręcona no tak wam sie poukladalo akurat to wiadomo ze sie nic nie poradzi. A co do mleka to on roznie je. Nieraz spi po 4-5 h a nieraz co godzine mi je z tym ze np dwie minuty ssie i zasypia. Budze go ale na dlugo nie starcza. -
Tygrysku odstaw mu enfamil i zmien na inne mleczko pozatym mojej znajomej 3 tyg synek ma straszne problemy z kupka po nim , być może Marcelek prezy się lekko też po nim . A ulewa Ci ogólnie ?
Mordeczko właśnie , rodzice maja tylko ślub cywilny nie ? -
Mu już w domku Ale za mną chodziły chrusty Chyba mama wyczytala w moich myślach i upiekła A ja w tym tygodniu muszę obciazenie glukoza zrobić :-/Jeśli chodzi o mleko modyfikowane, to trzeba dopasować indywidualnie do dziecka. Ja podawałam Enfamil córce i było wszystko dobrze
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hehe to tak jak ja pączki: D
Dziewczyny ale ja tylko piersią karmie. To był tylko ten jeden raz co mnie nie było w domu a miałam za mało odciagnietego w zamrazarce swojego mleka. Ale kupiłam już na wszelki wypadek Nan żeby bylo w domu jakby mi coś wypadło.
Marcel czasem ulewa ale rzadko i to zwykle czystym mleczkiem bardzo mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 21:33
-
hej
ja wróciłam z masaży i wpadłam tu na chwile bo koło 12 jade do gina żeby kolejke sobie zająć. przyjmuje od 14 ale ja na 15 do pracy więc pasuje mi być 1 lub 2 w kolejce.
wczoraj byłam w Krakowie z koleżanką, pospacerowałam, połaziłyśmy po sklepach ale szału nie było, jak dla mnie lepsze sklepy i fajniejsze wyprzedaże są w Rzeszowie lub Tarnowie. no ale żeby nie było kupiłam spodnie w Calzedonii.