STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz nie wiem co mam ze soba zrobic bo teoretycznie powinnam miec @ 13.Stycznia a na razie nie mam i boje sie strasznie rozczarowania, bo mam nieregularne cykle.
mam wrazenie ze wszystkie kolezanki i znajome zachodza w ciaze choc wcale tego nie planuja a ja nie moge sie jakos doczekac.
czy mozecie mi wytlumaczyc co to sa te badania Beta? -
Dziekuje dziewczyny
ja jezcze chce przez ten weekend z testem poczekac bo boje sie znowu rozczarowania.
Eddy mowi ze normalnie czekamy na @ i nie mozemy o tym za bardzo myslec...
...dlatego postanowilam dolaczyc do Was, zeby sie tutaj wygadac a nie w domu ciagle o tym nawijac
no i tyle roznych historii i doswiadczen na tym forum ze az milo czytac. -
Eddy to Twój partner ?
Dziewczyny właśnie zaliczyłam wypadek podeszłam do lodówki po mleko żeby sobie nalać do kawy i kiedy szłam odnieść mleko z powrotem do lodówki pies mi się wjebał między nogi i pierdolłam kolanami o podłogę na szczęście nie padłam na brzuchGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:No i to jak pobujało.
To kiedy załatwiacie chrzciny ślub i bierzmowanie ? Póki jesteście jeszcze w Polsce. ?
Teraz zamówie termin na chrzciny jak się uda już i na ślub też a resztę w lipcu jak będziemy -
ech i u mnie zas @ zawitala . Taki byl piekny pecherzyk i klapa... a teraz pare miesiecy przerwy... ale maz zgodzil sie na lykanie witamin wiec moze to pomoze... bo juz nie mam pomyslow... najgorsza jest mysl ze tyle mam w okol tych osob ktorym udalo sie za pierwszym razem i to jeszcze nie starajac sie tylko przez wpadke ze az mi przykro ze tyle miesiecy a u nas nawet ciazy nie bylo[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej wszystkim .
Girl niestety tak jest najczęściej , że dookoła pełno par którym się udało odrazu a dość często są to nie chciane dzieci a bardziej tzw wpadka a osoby które pragną dziecka świadomie muszą walczyć o to szczęście . Jest to bardzo nie sprawiedliwe i nie dowiemy się czemu życie nas tak testuje ale Ja po swoich walkach ,
Problemach ze zdrowiem dostałam ten cud od Boga i będę dziękować zawsze wierząc , że i każda z Was zazna tego cudu jakim jest macierzyństwo
Jakie plany kochane na dziś ?
U Mnie taką piękna zima słońce , sniezek mmmm -
Zakręcona na pewno uda Wam się wszystko załatwić.
Girl no tak już bywa jedni się starają i nie wychodzi a ten co się nie stara wyjdzie za pierwszym razem..
Moje kolana są po wczorajszym upadku poobijane guz na czole i chyba siniak wyjdzie z boku brzuchaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Zakręcona na pewno uda Wam się wszystko załatwić.
Girl no tak już bywa jedni się starają i nie wychodzi a ten co się nie stara wyjdzie za pierwszym razem..
Moje kolana są po wczorajszym upadku poobijane guz na czole i chyba siniak wyjdzie z boku brzucha
A na czole to przylozylas też czołem w coś ? :-o
Ładnie się poobijalas -
ZakręconaOna wrote:To jednak uderzylas brzuchem że sikiak ma wyjść ?
A na czole to przylozylas też czołem w coś ? :-o
Ładnie się poobijalasGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs