STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja co najwyżej mogę tylko czytać i się uczyć.
Jeszcze trochę mnie to czeka już się nie mogę doczekać. mąż na nockach jest i co jakieś 2 godziny dostaję smsa z tekstem czy coś się zaczyna dziać już sam nie mogę się doczekać.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tygrysku szybciutko i Ty będziesz wiedziała już jak małego obsłużyć , na co mniej więcej płacze hehe
Kolki są straszne , nam się zaczęły jak mały miał 2 tyg ... W dupie ze mną ale jego tak bolalo , pomogły krople Sab simplex i teraz sporadycznie mamy problem z gazami ale bez kolek .
Mordeczko lada chwila -
ZakręconaOna wrote:Ona pokazesz fotke brzuszka ? Proszę już któryś raz chyba , że nie chcesz to powiedz
Dziś się postaram cyknąć i dodać
Zauważyłam, że strasznie zapominam wszystko ostatnio. Jak sobie nie zapisuję to masakra jest. -
Dzień dobry
Ja jestem padnieta , Oskarek od dwóch dni się zespsul , nie śpi w nocy tak ładnie jak zawsze dzięki Bogu to jest dziecko które nie płacze , chyba że coś go na maksa boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 06:42
-
Mmm bidulek może coś mu przeszkadza że spać nie może dobrze że nie płacze zuch chłopak.
Mnie krzyż nadal pobolewa mężu zaproponował szybki seksik a teraz śpi.
Jeszcze na chwile przed tym nim zasnął mi powiedział żebym go za godzinę nie budziła z tekstem że mi wody odeszły bo na porodówce kawy nie można mieć. wariat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 08:41
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko może coś się zaczyna dziać. Trzymam kciuki, żeby się akcja u Ciebie rozwinęła już nie długo i żebyś Gabrysię mogła utulić
Dzień dobry.
My się dziś podglądamy i ze stresu chyba osiwieję. Mam nadzieję, że wszystko w porządku będzie.
Jak wszystko będzie dobrze, to jutro wstawię Wam za to zdjęcie brzuszka, tylko trzymajcie dziś za nas kciuki