STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Normalna ? Mnie mówiła położna , że nie dlatego tak odpowiedzialam bo powtarzamy to co lekarz i położna mi mówili . Zresztą My nie mieliśmy krwi stąd też moja odpowiedź
Agniesja jak mąż ? Jak w stosunku do dzieciątka ?
Mordeczko, powodzonka :* -
Mi też często wrasta paznokieć w dużym palcu ale zawsze go sobie tak "podważę" że nożyczkami go wytnę i mam spokój na kolejne miesiące.
Agniesja jak będziesz po usunięciu paznokcia to nie będzie miał wybory będzie musiał iść na spacer.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zakręcona więc przechwalilysmy synkow ..
Agniesja był też u mnie dziś pediatra ogólnie małemu zostala jedną żyłka ale lekarz powiedział że to się wysuszy i odpadnie ale trzeba czyścić.
A co do paznokcia to żeby nie wrastaly to nie wolno na okrągło obcinac.
Mamuski nam robią chrzciny sala już zamówiona 13 marca ) -
Nie obcinam na okrągło Tygrysku, ale mimo to wrósł. W ogóle po porodzie moje stopy stały się jakoś dziwnie podatne na różne obrażenia a z tym paznokciem męczę się już 3 miesiąc. Po prostu to zaniedbałam, bo dziecko było dla mnie najważniejsze i teraz muszę się męczyć. Jakbym na samym początku próbowała go wyciąć to teraz nie byłoby problemu, ehhhhh.
No z męża to leń nad leniami, bo dla niego jedyną formą relaksu jest leżenie w łóżku a spacer jest przecież męczący hehehe -
dzień dobry.
wczoraj byłam u gina. 11dc pęcherzyk 15mm endo 5,2... przycisnęłam go i powiedział,że jak się nie uda w tym cyklu to mam przyjść do przychodni i powypisuje mi różne badania na NFZ, powiedział że skoro zrobiłam sama FSH, LH, TSH, FT3, FT4 to teraz zrobimy prolaktyne, testosteron i test obciążenia glukozą. powiedział, że dzisiaj bardziej niż prolaktyna w zajściu w ciąże przeszkadza cukier.... -
Dea fajnie, że w razie niepowodzenia będziesz mieć badania na NFZ a nie prywatnie, zawsze to pieniążki w kieszeni zostaną.
My po wizycie, ogólni wszytsko ok, tylko mała będzie drobniutka, bo dość mało waży.
TEraz jestem jeszcze w łóżku, ale jak wstane to cyknę fotę. -
Ona do czasu porodu na pewno jeszcze przybierze na wadzę.
Dobrze że wszystko dobrze.
Ja spijam kawkę a co dalej będę robić to nie wiem.
Dziewczyny jak to jest z dziećmi przed porodem są bardzo aktywne czy raczej mało się ruszają. ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Ona Gabrysia w 31 tc miała 1590 gramów a w 36+6 miała 2910
Ja dodaje przez fotosik.pl albo zapodaj.pl wgrywasz zdjęcie i strona regeneruję kod kopiujesz i wklejasz tuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:42
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczka wrote:Ona Gabrysia w 31 tc miała 1590 gramów a w 36+6 miała 2910
Ja dodaje przez fotosik.pl albo zapodaj.pl wgrywasz zdjęcie i strona regeneruję kod kopiujesz i wklejasz tu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 15:23
agniesja lubi tę wiadomość
-
Ona ładny brzuszek , nisko dość go masz już ale Ja też miałam nisko wcześnie brzucha urodziłam późno hehe
Wszystko będzie dobrze na pewno !
Mordeczko to różnie jest , Oskarek był raz mocniej aktywny a raz mniej także tym się raczej nie sugeruj.
Tygrysku mojemu małemu przeszło, dziś już pięknie w nocy spał i w dzień też ładnie śpi oby u Ciebie też przeszło kochana .
Podobno nie wolno przy wrastajacych paznokciach obcinac na około tylko na prosto .
My dziś na pobieraniu krwi byliśmy o 7:40 , Oskarek spał przy pobieraniu mój dzielny pacjent a później spacerek odrazu godzinny zrobiliśmy , na zakupy poszlismy
Dziś idziemy na jeszcze jeden krótszy bo musimy iść do kościoła załatwić chrzciny , ślub , pogadac o bierzmowaniach dla nas bo nie mamy i o -
W ogólne nie powinno się obcinać paznokci u stóp na okrągło, czy ma się problem wrastania czy też nie.
Mordeczko, podobno dzieciaczki przed porodem są mniej aktywne, ale nie wiem tego z własnego doświadczenia, bo przecież nie miałam normalnego fizjologicznego porodu, tylko tak gdzieś przeczytałam -
agniesja wrote:W ogólne nie powinno się obcinać paznokci u stóp na okrągło, czy ma się problem wrastania czy też nie.
Mordeczko, podobno dzieciaczki przed porodem są mniej aktywne, ale nie wiem tego z własnego doświadczenia, bo przecież nie miałam normalnego fizjologicznego porodu, tylko tak gdzieś przeczytałam -
Czesc dziewczyny ja tez urodzilam sie w styczniu a dokladniej
26.01.1987
bardzo ciesze sie byc czlonkiem tego forum, a w szczegolnosci styczniowych przyszlych mamusiek